Kákonyi és Jámbor: 3-as
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kecskemétiek ide!
Indította
Lord_Leslie
, 2006. május 04. 11:18
Írta 2009. február 25. - 12:04
Írta 2009. február 24. - 09:07
Nos, akkor egyértelmûnek látszik, Idáig Johny és Ökri választotta a 2-es variációt...
Akkor marad az egyszerûbb változat és majd még a gatyóra is csempészünk ki logókat...
Akkor marad az egyszerûbb változat és majd még a gatyóra is csempészünk ki logókat...
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Írta 2009. február 23. - 18:40
Írta 2009. február 23. - 16:17
Írta 2009. február 23. - 15:45
Gyorsan feldobok variációkat a mezre:
http://s51.photobuck...nt=mez1copy.jpg
http://s51.photobuck...t=mez1copy2.jpg
http://s51.photobuck...t=mez1copy3.jpg
Gyorsan nézzetek rá és mondjatok véleményt. Idáig 2:1 arányban vezet a 3. a 2.-kal szemben. Az elsõ még nem kapott szavazatot. Én is hajlok a 3.-ra, és akkor a gatyára raknánk még kis logókat. Nadrágról terv még nincs, de kérek arról is...
http://s51.photobuck...nt=mez1copy.jpg
http://s51.photobuck...t=mez1copy2.jpg
http://s51.photobuck...t=mez1copy3.jpg
Gyorsan nézzetek rá és mondjatok véleményt. Idáig 2:1 arányban vezet a 3. a 2.-kal szemben. Az elsõ még nem kapott szavazatot. Én is hajlok a 3.-ra, és akkor a gatyára raknánk még kis logókat. Nadrágról terv még nincs, de kérek arról is...
Írta 2009. február 23. - 09:22
Sajnos Duzmival és Endre bácsival elkerültük egymást a hétvégén. Én vasárnap reggel mentem egy 60-ast. Szép napos idõ volt, bár a kulacs falára odafagyott a víz. Azért óvatos tempóval élvezetesen lehetett tekerni - odafelé. Visszafelé folyamatos, szûnni nem akaró szembeszél volt. Neki is szontyolodtam gyorsan. De hát ami nem öl meg, az erõsít ugyebár...
Jött terv a mezkészítõtõl! Kicsit még igazítok rajta, de egyébként jó lesz, semmi csicsa.
Jött terv a mezkészítõtõl! Kicsit még igazítok rajta, de egyébként jó lesz, semmi csicsa.
Írta 2009. február 21. - 12:29
Geri versenybíróskodik, azt üzeni menjetek nélküle!
Én sem tudok menni...
Én sem tudok menni...
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2009. február 20. - 16:51
Írta 2009. február 20. - 16:10
Én ott leszek!
ÉSSZEL???
Hát persze...:kissmyass mindig úgy szoktunk, nem??:lol1:
Tihany kupa ez biztos Imbi??
Biztos sajna. A velon is fent van. :eek: Rá egy hétre lesz Zomba, az Szekszárd mellett van, jó kis dombos és 70 kilóméter. Vagy nézünk Pécsen valamit...
A holnapra visszatérve tényleg ésszel kéne menni, mert nem érzek túl sok erõt magamban. Talán a kilóméterek hiánya...
Írta 2009. február 20. - 16:04
Én ott leszek!
ÉSSZEL???
ÉSSZEL???
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"
Írta 2009. február 20. - 16:01
Tudom, hogy holnapra nem mondanak verõfényes napsütést, de plusz fokok lesznek. Délután megint kéne menni hosszabbat. Én a fél kettõt céloznám meg start idõpontnak, mert verseny van az usziban és nemtom mikor végzünk.
Ha valakit érdekel, hát hajrá! Sztem megint 100 kili körül gurulnánk, megpróbálva ésszel...
Ha valakit érdekel, hát hajrá! Sztem megint 100 kili körül gurulnánk, megpróbálva ésszel...
Írta 2009. február 20. - 16:00
Futni az menjen, akinek nincs még kész a bringája! :bananadanvagy jöttök futni Szupermarathonra
Írta 2009. február 20. - 14:20
vagy jöttök futni Szupermarathonra
Írta 2009. február 20. - 10:51
Akkor találunk majd helyette másik versenyt. Lesz Zomba is, meg esetleg nézhetünk egy Tour de Pécs futamot is.Ez nekem is tetszik.
Van azonban egy szomorú hírem: elmarad a Tihany-kupa; technikai és anyagi okok miatt...
Írta 2009. február 20. - 08:35
Ez nekem is tetszik.
Van azonban egy szomorú hírem: elmarad a Tihany-kupa; technikai és anyagi okok miatt...
"I am Tom Boonen, and I am SPECIALIZED..."
Írta 2009. február 18. - 11:58
Hát legalább, hamár csapatmezt csináltatunk, akkor mindenki aki rendelt együtt prezentálja a mezt.
Írta 2009. február 17. - 09:29
Ok,nekem is L legyen mindkettõ.
Aztán ha kész feláll:klony:unk erõtdemonstrálni.
Oké, hirtelen kiömlünk az utcára és mindenütt ott leszünk! De tényleg jó lenne egyszer egy teljes sorral kimenni tekerni! A fõtéren találkoznánk, és huszonpáran megindulnánk Méntelek felé. Hú, de szép is lenne!
Írta 2009. február 16. - 12:24
Ok,nekem is L legyen mindkettõ.
Írta 2009. február 16. - 10:41
No sporttársak!
Szombaton megvolt a míting a mezgyárossal. Leadtam neki a rendelést, kicsit beszélgettünk a cuccokról... Hozott mintát is, odaadta, hogy vigyem el nyugodtan, majd ha legyártotta a szetteket, visszaadom. Most van nálam egy M-es rövidujjú mez, egy L-es hosszúujjú mez és egy asszem M-es kantáros naci. Ha valaki nem biztos a méretében, nyugodtan keressen meg, ezeket fel lehet próbálni. Én beleugrottan a cuccokba, az M-es mez is feljön rám, igaz az már elég passzos. Az L-es mez viszont tök kényelmes, és nagyjából rám is simul, tehát nem lötyögõs. A karját nem tudom, mert ugye hosszúujjú, de én biztosan L-est fogok választani. A nadrágból is L-es lesz az én méretem, ez a gatya is feljön rám, de azért feszülõs. Ebben a gatyában a betét egybe szivacs, de hozott mintákat és egy jobbat kértem bele, ami szépen tagolva van. Ez nem kerül felárba, még belefér az 50 olyróba.
Összességében a ruhák kialakítása profi szagú, Nem csoda, hogy a P-Nívonak, a Gepidának és a Tour de Hongrienak is õk gyártanak.
Bár még nem ismerem a végeredményt, de szerintem jó lesz a cucc.
Szóval aki méretet akar nézni, keressen meg, de gyorsan, mert addig ugye nem indul el a gyártás, még le nem adok mindent!
Szombaton megvolt a míting a mezgyárossal. Leadtam neki a rendelést, kicsit beszélgettünk a cuccokról... Hozott mintát is, odaadta, hogy vigyem el nyugodtan, majd ha legyártotta a szetteket, visszaadom. Most van nálam egy M-es rövidujjú mez, egy L-es hosszúujjú mez és egy asszem M-es kantáros naci. Ha valaki nem biztos a méretében, nyugodtan keressen meg, ezeket fel lehet próbálni. Én beleugrottan a cuccokba, az M-es mez is feljön rám, igaz az már elég passzos. Az L-es mez viszont tök kényelmes, és nagyjából rám is simul, tehát nem lötyögõs. A karját nem tudom, mert ugye hosszúujjú, de én biztosan L-est fogok választani. A nadrágból is L-es lesz az én méretem, ez a gatya is feljön rám, de azért feszülõs. Ebben a gatyában a betét egybe szivacs, de hozott mintákat és egy jobbat kértem bele, ami szépen tagolva van. Ez nem kerül felárba, még belefér az 50 olyróba.
Összességében a ruhák kialakítása profi szagú, Nem csoda, hogy a P-Nívonak, a Gepidának és a Tour de Hongrienak is õk gyártanak.
Bár még nem ismerem a végeredményt, de szerintem jó lesz a cucc.
Szóval aki méretet akar nézni, keressen meg, de gyorsan, mert addig ugye nem indul el a gyártás, még le nem adok mindent!
Írta 2009. február 15. - 11:42
vicces hogy pesten Péntek du-t leszámítva 1 gramm hó nem esett...