Helló mindenki!
Hát végül csak nem mentünk a zombai versenyre. Esett egész nap, szerencsére már pénteken lemondtuk, így nem az volt, hogy vissza keleltt fordulnunk. Helyette elmentünk Lillával a Bringaexpora pénteken.
Szerencsére a parkolóban nyitva hagytak egy kaput és így fizetés nélkül bejutottunk a kiállításra.
Volt ott minden, ami szem-szájnak ingere: Scott, Pinarello, Wilier, Bianchi, Colnago, KTM, Ridley, Guerciotti, Karbona, Trek. Hogy milyen kerók voltak, mi sem bizonyítja jobban, hogy Lilla, aki kis közelítéssel teljesen közömbösnek mondható keró témában, egyszer csak felkiálltott: "Elsõ látásra szerelem!"
Természetesen nem rám gondolt, hanem egy Karbona fullkarbon keróra. Tõle még nem hallottam sosem, hogy "na, majd ha lesz pénzem..." Kicsit õ is bezsongott. Sajnos én miután végeztem az expoval tökéletesen összezavarodtam. Ha kérdezték volna tõlem, hogy na, akkor melyik az az egy, amit elvinnél, inkább zokogva fejbelõttem volna magam. Láttam én gyönyörû Prince-t, a kedvenc Bianchimat, a Trek csúcs Madone-ját, a Scott 5,9 kg-os zászlóshajóját, fullkarbon KTM-et, Orbea Orcat... ..áh, nem is folytatom. Nem tudtam volna választani. A Trek idáig távol állt tõlem, de most igazán felkeltette az érdeklõdésem. Kár, hogy a fullkarbon vázak 380 ropitól kezdõdnek. Az Orbea Onix váza ehhez képest olcsóság a 270--es árával. ÉS nekem tetszett. Egyszerû, de izmos.
Ami igazán piros pont volt, hogy Mártiék elhozták Ballan vázát, amivel a VB-t nyerte.
file:///C:/Users/JOSSHU%7E1.TUS/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg
Ez mondjuk le volt gyorskötegelõzve az állványhoz, de amúgy mindent meg lehetett emelgetni, nyomkodni. Váltottam Sram Force cuccal (nem is lenne nehéz megszokni az egykaros váltást!), teszteltem a Shimano Dura Ace elektromos váltóját (ez sajnos nem volt jól beállítva), miközben az Ellite tréning szimulátorával valami tavaszi klasszikuson nyomultam... Sok-sok érdekes dolog volt, volt pár igazán jó akció is. Szerncsére a csórikat nem gyötri a tudat, hogy vajon melyiket is vegye meg (2.200.000-es Scott 1.600.000-ért). Egynek jó volt, de benzin, plusz 1500 forint belépõnek talán kicsit kevés. Mindenesetre van egy rakat katalógusom, ha kell valakinek, szóljon!