Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gázló Teljesítménytúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
698 hozzászólás a témában

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Köszi az infókat. Akkor bepróbálkozzak országútival? :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

gazloman

gazloman

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
  • LocationVeszprém
Tisztelt Gázló-érdeklõdõk! Ma volt egy motoros bejárás a Bakonyban, a rendezõ rövid jelentése a Gázló kezdõoldalán olvasható.

gazloman

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

Fiúklányok, lányokfiúk, milyen terep várható a túrán? Én még épp csak ugatom a montis témát, nem tudom, mire számítsak szombaton. Köszi. :)
Szerk.: jáj, mármint nem szint, hanem sár és egyéb okosságokra gondoltam.

Az elejét nem, de Pápavártól Herendig ismerem az utat. 99%ban dózer és aszfalt utakkal fogsz találkozni, tehát ha pénteken sok esik, ezen a szakaszon dagvány nem lesz, legfeljebb egy kicsit fröcsögni fog, de hát ez a terem ööö terepkerékpár :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ez igazán kellemes teljesítmény túra volt tavaly (nem néztem mmeg mennyiben változott az útvonal). Nincsennek benne durva emelkedõk se lejtõk, útközben meg lehet állni nézelõdni (szerintem érdemes, mert nagyon szép a Bakony)... csak hajrá, biztos pozitív élmény lesz!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Fiúklányok, lányokfiúk, milyen terep várható a túrán? Én még épp csak ugatom a montis témát, nem tudom, mire számítsak szombaton. Köszi. :)
Szerk.: jáj, mármint nem szint, hanem sár és egyéb okosságokra gondoltam.
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás

Mivel Herenden nincs,így Veszprém ERDEI MOTEL CAMPING a legközelebbi!Városlõdön van az Iglauer park www.iglauerpark.hu,és Kislõdön a Sobri Jóska www.bakonyikalandpark.hu.

Köszönöm a tippeket, a veszprémit megtaláltam, de ha esetleg az tele lenne, akkor tovább megyek Városlõdre... :-)
(Sobri Jóskára azt írja, csak 11-én nyit.)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Nem is tudom... ha már így állunk, hogy lehet, hogy lecsuknak.. akkor két legyet ütök egy csapásra... Dante te is beleférsz még a heti teendõimbe...
Neked egyszerûen csak elhozom ZÉZÓ háromnapos,komposztált mezét.. az olyan ideggáz, hogy megtudod mit jelent a "vas ember a jégen"
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az jó, ott úgyis uncsi a terep, majd lehet ugratni egy jót.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Zézónak annyi!! Elõbb megfojtom utána feldarabolom! A következmények mellékesek :)
U.i. Savanyú a szõlõ ugye papamaci, hogy én gázlózom miközben végre te is meg tudod mit jelent DOLGOZNI:cegly:

Megelõzõ támadásként szimpla önvédelembõl kénytelen leszek Dinnyét pénteken a Nagykopaszon halálra csiklandozni és elásni a kilátó alá a baloldalra.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Õ meg se nyekken, a váltója szokott recsegni-nyekeregni...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Zézónak annyi!! Elõbb megfojtom utána feldarabolom! A következmények mellékesek :)
U.i. Savanyú a szõlõ ugye papamaci, hogy én gázlózom miközben végre te is meg tudod mit jelent DOLGOZNI:cegly:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tudod a jó szándék:angevil:

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Ha dinnye azt ígéri meg se nyekken, vigyetek füldugót vagy rakjatok be a kocsiba +1 erõsítõt hangfalakkal.:P

Nah... jókor szólsz :DD

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Jön valaki a Gázlóra Pestrõl autóval, amiben esetleg van egy plusz hely egy bicajnak... és szerénységemnek.. igérem meg se nyekkenek :)

Ha dinnye azt ígéri meg se nyekken, vigyetek füldugót vagy rakjatok be a kocsiba +1 erõsítõt hangfalakkal.:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Zsizsi, mit mûveltél, ugye nem estél rá a részlegesre? :wtf:

Jobbulást!

De, sajna "rágyúrtam" még most szombaton, de nem eséssel.
Köszi mindenkinek a jókívánságot, hajrá mindenkinek!

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Utitársakat keresek Paks környékérõl ( max. Szekszárd, Dunaújváros) a Gázlóra, autóm van, én+három fõig. Nem ragaszkodom a közös bringázáshoz, de értelem szerüen a célban megvárjuk egymást.

Tibi, szarkafarka@freemail.hu

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Jön valaki a Gázlóra Pestrõl autóval, amiben esetleg van egy plusz hely egy bicajnak... és szerénységemnek.. igérem meg se nyekkenek :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
oké.. ez most félresikerült.. vannak olyan napok amikor akasztott ember házában kötelet emlegetek... :o bocs Zsiszi.. Gyógyulj meg hamar!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Fel a fejjel Zsizsi!!! volt ez már jobb is és úgyse volt jó ;)

Hallod dinnye tudod te hogy kell motiválni az embert :D
Zsizsi jobbulást!!! Húzz bele!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Fel a fejjel Zsizsi!!! volt ez már jobb is és úgyse volt jó ;)