Jelentkezz be Regisztrálj
Gázló Teljesítménytúra
Írta 2009. július 12. - 16:50
Nekem nagyon tetszett a TT. Az elejen meg volt erom ficankolni, de a Koris hegyre felfele rendesen elfogytam. A vegen mar nem tudtuk tartani Dinnyet a felfeleken annyira belejott, hogy le is szakadutnk
Mellesleg ajanlatos figyelni a lanyra, mert kerul-fordul szokni probal a palyarol a rossz iranyba, neha meg ugy is, hogy az orra elott (szo szerint ) hadonaszik a rendezo, hogy: "nem erre!"
A Bakony gyonyoru! Nagyon elveztem a tajat, es a gazlokat. A terep ugyan nem nehez, de meg szoknom kell a hosszabb tavokat. 8:51 lett, most ennyi volt bennem. A Pokol Csardaban igy is ennem kellett valami ertelmeset (koszi a szponzoromnak ), mert a muzlire mar ra sem tudtam nezni...
Osszesen olyan 130 km koruli lehetett a tegnapi tavunk, mivel Veszprembol labon mentunk ki, es a tura utan is vissza.
Egy-ket helyen eltevedtunk egy kicsit, de nem mentunk tul messzire. Azert probaltunk a jelek utan menni, mert a rajtnal azt mondtak nekunk, hogy ki van jelolve vegig. Tulzottan nem hatott meg a dolog, ma reggel is mosolyogva ebredtem.
Jo volt nagyon, koszonom!
Írta 2009. július 12. - 14:59
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. július 12. - 13:57
http://picasaweb.goo...erifotok/Gazlo#
Pár helyen a jelzés a keresztezõdés után volt.
Jobb lett volna az elágazás elött jelezni a helyes irányt.
Egyébként jó volt. Tavaly is szedtünk össze ennyi földet, csak por formában.
Írta 2009. július 12. - 12:06
Ezért kapsz itínert, meg térképet.
Vannak TT-k ahol ezenkívül semmi jelzés (szalagozás, festés) nincs.
De az tényleg zavaró, ha rossz jelzés van felfestve.
Én is megálltam az aszfaltos lekanyarodásnál mert tudtam, hogy nem arra megy az út. Meg kellett néznem az itínerben.
De ettõl függetlenül a fákra festett "G" betûket fel lehetne frissíteni, és
egységes színû jelölést lehetne használni.
Írta 2009. július 12. - 11:22
Volt még egy durva eltérítés, a Kõris-hegy oldalában már lefelé, az aszfalton határozott zöld nyilak mutattak be az erdõbe, G betûvel, meg ami kell. Engem nem csaptak be, mert ezt a részt jól ismerem, de visszafelé jövet el kellett igazítanom néhány srácot, akik nem értették, hogy mi van. Fura, hogy ez nem tûnt fel a szervezõknek a pályabejárás során.
Igen, én pont itt mentem be az erdõbe dagonyázni egy sort a bokáig érõ pocsolyákon át, majd egy szántóföld végén visszafordultam
vendég_pier_*
Írta 2009. július 12. - 11:12
Nem kicsit volt zavaró a másfél hónappal ezelötti pannon-maraton hosszútávjának felfestési szinével 100%-ig megegyezõ jelzés használata a betonon.
25 perc Kõrisre mászás után az éppen utolért teljesítõk a betonra kiérve az eddig követett zöld jelzésû nyílnak engedelmeskedve elkanyarodtak lefelé...
És nem az õ készülékükben volt a hiba.
Írta 2009. július 12. - 11:07
http://picasaweb.goo...0090711GazloTT#
élõzenénk nekünk is volt! Bakonybélben egy 70 éves bácsi battyogott gitárral a kezében és leszólítottam hogy játszon már valamit... játszott is... jófej volt, aztán meg 70 éves létére nyomott egy artista gyakorlatot, amit még én sem tudok megcsinálni 21 éves fejjel...
(közben elmesélte a fél életét, élmény volt )
Szerintem jó volt, wc-t nem igazán hiányoltam, viszont egy bringamosási lehetõséget igen... szegény olyan saras lett
Írta 2009. július 12. - 10:29
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Az elsõ ellenõrzõpont elõtt eltévedtünk, egy kb. tíz fõs csapat. Aztán jöttek utánunk még, aztán még jöttek, és még jöttek. A helyzet tovább romlott, mert elõkerült a térkép és a GPS, amíg visszataláltunk a helyes útra, bizony dagonyáztunk egy jó nagyot az erdõben. Voltak, akik továbbmentek a rossz úton, velük legközelebb a második ellenõrzõpont felé lehetett találkozni, ahogy jöttek szembe :-)
Végül kiderült, az volt az alapvetõ probléma, hogy a szervezõk elõzékenyen piros szalaggal jelölték a helyes utat az elsõ néhány kilométeren, és egy elágazásnál nem volt piros szalag, de volt fehér! Szalag - szalag, a lényeg, hogy jelölve van!
Volt még egy durva eltérítés, a Kõris-hegy oldalában már lefelé, az aszfalton határozott zöld nyilak mutattak be az erdõbe, G betûvel, meg ami kell. Engem nem csaptak be, mert ezt a részt jól ismerem, de visszafelé jövet el kellett igazítanom néhány srácot, akik nem értették, hogy mi van. Fura, hogy ez nem tûnt fel a szervezõknek a pályabejárás során.
További konstruktív kritika: a vécét én is hiányoltam (reggel fél nyolckor még nem volt nyitva, így az elsõ néhány kilométer után kellett félrevonulnom egy bokorba, hogy otthagyjak egy darabot magamból...), illetve valami mosási-mosdási lehetõséget (nem kell mosó, elég egy slag!). Na majd jövõre... :-)
Írta 2009. július 12. - 09:57
Írta 2009. július 12. - 09:42
Írta 2009. július 12. - 09:37
Oké, akkor csak WC500 forintból szerintem ennyi jött ki,amennyi.
Írta 2009. július 12. - 09:02
gyerekek könyörgöm egy WC, ZUHANY, BRINGAMOSÓ még egy TT-n is jár!!!-
500 forintból szerintem ennyi jött ki,amennyi.
Írta 2009. július 12. - 07:35
Na igen más szemében a szálkát is meglátja ha magáról van szó akkor meg kézen fogva andalog a görénnyel:p:)Te figyu, ha zavar a büdös, akkor fürödj már meg!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. július 12. - 00:38
Te figyu, ha zavar a büdös, akkor fürödj már meg!...- most olyan szagom van, hogy ácsolni lehetne a bûzfelhõn
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. július 11. - 23:29
Geoff! Isten éltessen sokáig!!!!
Ami nem tetszett... hogy nem elég hogy nem igazán volt kijelölve.. hanem hogy voltak félrevezetõ jelzések is... (itinert meg nem nyomtak a kezembe induláskor..., illetve gyerekek könyörgöm egy WC, ZUHANY, BRINGAMOSÓ még egy TT-n is jár!!!- most olyan szagom van, hogy ácsolni lehetne a bûzfelhõn
Írta 2009. július 11. - 23:09
Általában én is egyedül poroszkáltam, kivéve ahol fogalmam sem volt merre kéne menni, ott bevártam valakit, meg egyszer rossz felé fordultam és vívtam egy pár km-es bozótharcot
Igy nettó 5:40 körül volt, bruttó kb 6 óra... Hozé legközelebb megyek veled, jó a tempó Amúgy én elég sáros lettem, nem mintha gond lenne. Nem tudom akik tiszták voltak hogy csinálták... lábujjhegyen vitték át a bringát a tócsákon ?
Írta 2009. július 11. - 21:52
Igen, egyedül mentem. Élveztem egész a 70. km környékéig.
Nem álltam meg sehol, inkább olyan 160 körüli pulzussal mentem végig.
Kb. hárman megelõztek, elég rosszul esett.
Írta 2009. július 11. - 21:51
Szerintem nem jól mérted, aki velem tekert mérte a távot 1830m szint 103km re jött ki/ azért mert pár helyen megszûnt a gps vétel/
Van esetleg aki nem GPS-l mért? gyakorlatilag az órám 4 métert tévedett. 314 helyett 318-re érkeztem be.. Végülis mindegy
Írta 2009. július 11. - 21:44
Írta 2009. július 11. - 21:32
Grat Jani, én egy órával lassabb voltam. (5:47)