Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gázló Teljesítménytúra

- - - - -

• Please log in to reply
698 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ui:az elsö 4 helyezett nagyon jól ismeri a Bakonyt, fõleg a Kõris környékét...

Szerintem nem. Volt olyan köztü(n)k, aki eddig csak versenyen járt arra (összesen egyszer), én is csak a Gázló és a Pannon maraton útvonalát ismerem (azokat mondjuk elég jól), az új szakaszon egyszer még el is tévedtünk...
Az Imirõl és a Gézáról nem tudok nyilatkozni.
Az elsõ 5 emberen egyforma mez volt. :)

A sebesség mindent megold.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Pár gondolat hideg fejjel a Gázló után:
a herendi indulás érthetetlen és követhetetlen:egy hangulattalan, néptelen falu ahol senkit nem érdekel "néhány" bringás hvégi bohockodása.Ennyi erõvel bármely mezõrõl indulhatott volna a TT , de ha tényleg a rendezõ nem csak a saját érdekeit nézné akkor ott van indulásnak Bakonybél.(és akkor még az üres parkolós "állj máshova" megoldás volt a hab a tortán.)
A TT elején több kutyatámadást éltem át mint az elözõ 5 Gázlón összesen(külön köszönet az átható disznószagnak).
A Bakony minden nehézség ellenére szép és felejthetetlen.

Még egy adalék a rendezés szinvonalára:eddig legalább egy kulacs jutott a szponzorok jóvoltából, most a tescos kocsiba dugható mütyür több mint röhejes, inkább megalázó.Arról nem is beszélve, hogy két egyszerre érkezõ teljesítõ pont eggyel több mint amit kezelni tudtak a beérkezéskor.

És amit nem sikerült elrontani:
A BRINGÁSOK NAGYON JÓ FEJEK ÉS ÖRÖM VOLT A HOZZÁM HASONLÓKKAL EGY IRÁNYBA EGY CÉLÉRT TEKERNI!!!!!

ui:az elsö 4 helyezett nagyon jól ismeri a Bakonyt, fõleg a Kõris környékét...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

haj/lyag

Hajag

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
megeshet, hogy augusztusra elviszik onnan a dobogót, mire be fogok érni.
sajnos nem jött össze, akadt momentán fontosabb dolgom, minthogy résztvegyek egy _tájékozódási_ és _teljesítmény túrán_.
ha gondolod augusztusban csatlakozhatsz, mikor letekerem, legalább nem tévedek el és haj/lyag sem lesz olyan unalmas a tûzõ napon.:)
(írjak majd egy privát messzidzst, mikor megyek, szó lehet a klasszikus távról is!:))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts

Köszi.
Én tudtam, hogy van egy mtb-s névrokonom csak azt nem, hogy itt van a fórumon.

Ritkán járok erre mostanság... Ki tudja, kevés ilyen névvel ellátott egyén van. lehet nem csak név. majd egyszer boncolgassuk a témát!...

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

elsõ három kapott kupát és vagy érmet? :chin: :)

Ezek szerint te nem voltál közöttük??
Talán már a dobogót is elvitték mire megjöttél??

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 posts
  • LocationBudapest
Nah, hát elõször voltam a Gázlón és ami a legjobban tettszett az
a három bõdöletesen hosszú lejtõ volt. Egyszerûen nem akart vége lenni, csak száguldottam és száguldottam lefelé... Komolyan mondom, az utolsó lejtõn már fáztam...
Az pedig külön jó volt, hogy lehetett tépni a lejtõn, mivel alig volt autó, összessen ha láttam 5 autót a mûutakon.

üdv
J.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Grat az elsõknek!

Jani, nem is tudtam hogy névrokonok vagyunk?! :D mire jók a tt eredménylisták...:D

Köszi.
Én tudtam, hogy van egy mtb-s névrokonom csak azt nem, hogy itt van a fórumon.

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

DE IGEN,IGEN,IGEN.
Kérdezd meg az elsõ 20-at!!!

elsõ három kapott kupát és vagy érmet? :chin: :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

md88

md88

törzsvendég

• fórumtag
  • 469 posts
Grat az elsõknek!

Jani, nem is tudtam hogy névrokonok vagyunk?! :D mire jók a tt eredménylisták...:D

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég

nem verseny...

DE IGEN,IGEN,IGEN.
Kérdezd meg az elsõ 20-at!!!

iMagination

iMagination

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok!

Jó volt, köszönjük, jövõre biztos ott leszünk.

A vékony gumis trekking gépemmel és a 90 kilós súlyommal kétszer akkorát
szenvedtem, mint tavaly, a száraz 136-on. A teljesítés örömén kívül, még az utolsó egyenes lejtõn beletekertem egy 71 max sebességet, ennyivel még soha nem mentem :)
pierrel egyetértek, a beérkezésnél csak útba voltunk a veteránautósoknak. Szerintem jobb az egyértelmû pályakijelölés, én szeretem a teljesítménytúrákat úgy teljesíteni, hogy ne a tájékozódás, eltévedés, bizonytalanság legyen a fõ problémám, hanem a fizikai korlátaim.

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
nem verseny...

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Neked:))

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
nem verseny.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Szerintem a régi Gázló Herend utáni része lényegesen keményebb mint a mostani, de sokkal élvezetesebb.
Szubjektív az is, hogy a herendi indulás helyett nyugodtan lehetne máshonnan(Bakonybél, Vinye??)indulni, mert hangulattalan, kietlen senkit(helyieket) nem érdeklõ feelingje volt az indulás/érkezésnek.

Ja, és egyébként életem versenyét nyomtam.

Bencel

Bencel

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Én nagyon jól éreztem magam, 8 körül az 1. e.p. felé még úgy tûnt meleg lesz, de szerencsére nem, nem kellett a gõzben megfulladni. Tetszik az új kezdõszakasz, és így utólag nézve sztem jobb hogy ki lett véve a Vp.-Herend szakasz. A lényeg maradt, sallang nélkül. Ez az egyszerûbb szervezés és megvalósítás engem a romantikus kezdetekre emlékeztet, ezzel természetesen nem a HBSE-t akarom minõsíteni. A jelzések valóban adtak okot fejtörésre (nem szó szerint), de ez egy tájékozódási túra/próba. Valóban próbára lettünk tehát téve, hogy a kezdeti fehér G betûs-nyilas felfestés után higgyünk-e a zöld nyílnak G nélkül, a piros szalagoknak, az ismét zöld ill. narancssárga nyilaknak oda-vissza alapon... De ha minden simán ment volna akkor mindenki azt írná be, hogy "kircsi volt", sokkal izgalmasabb kommenteket olvashatunk itt így.
Egyébként tényleg kircsi volt.
0% kondíció, 100% ambíció!

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Igen, valóban az. SAJNOS! :chin: Egyenesen tovább, félig a domboldalban pedig a hippi tábor, a két vidám sráccal, a vw bogárral és a piros-fehér ál EP-vel :)

tetszik ez a kép, ha jól gondolom, akkor ez a régi Gázló útvonala visszafelé.

Bencel

Bencel

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
[quote name='(has)Pókember']Hangulatkép:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

tetszik ez a kép, ha jól gondolom, akkor ez a régi Gázló útvonala visszafelé.
0% kondíció, 100% ambíció!

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Köszönet a képekért, megtaláltuk magunkat !

Még náhány kép:
http://picasaweb.goo...erifotok/Gazlo#

Pár helyen a jelzés a keresztezõdés után volt.
Jobb lett volna az elágazás elött jelezni a helyes irányt.
Egyébként jó volt. Tavaly is szedtünk össze ennyi földet, csak por formában.