Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
887 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
alapvetõ..:)

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
A tekert kilométer az adott a futott kilométer az plusz.Én egyébként az olya km-ert nem számolom hogy elmegyek a városba vagy a munkába.Csak azt a km-ert amit a polar órával mérek,és rendesen edzek.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
eddig semmi:) de szombatra 10 fokot és napsütést mondd ebben bízok és akkor a szokásos 54 km-es kört megteszem

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
eddig 60 km:confused: siralmas..

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Nem feltétlenül. Ha valaki rendszeresen "eltekerget" a munkahelyére és összejön neki évi 10e km az nem összehasonlítható avval, aki mondjuk 5e km-t tekert edzés céllal és az edzéselmélet irányelveinek felhasználásával. Ezt természetesen az edzettségi állapotra értem.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
de a 2 nyilván összetartozik...

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Én eddig 840 km ert tekertem az évben + 5órát még futottam.De szerintem nem a kilométer a lényeges hanem az edzésidõ legyen minél több,de ez csak az én véleményem.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
Tavaly nekem 3000 km jött össze [viszont cserébe nagyon sokat táncoltam-álllóképességi sport :)].

Idén 60 km, 3x1óra konditerem, futopadozás.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.141 hozzászólás

...rohadtul nehéz leállni a karis zabálásról:(

nagyon igaz. ;)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Tegnap vettünk fagyit:) Meg is ettem a kis vödörrel, mert akkor ma már nem eszem...rohadtul nehéz leállni a karis zabálásról:(

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Nekem eddig lófasz jóska. Pedig milyen szorgalmas gyerek voltam Karácsonyig....
Újév óta kb 35 km futva, meg egy görgõzés, ami nem volt másfél óra. Meg temérdek süti és csoki :D Alakul a hurkás hasizom ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Eddig kb 300km-nél járok, de csak melóbajárással:( Bár ma reggel a Békásmegyer-Csepel meg volt 45 perc alatt. Hiába a kényszer nagy úr:)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Tegnap jött össze egy laza 47 km tekerés. Volt még kb. 8 óra görgõ, kb. 25 km futás és 2 óra úszás. Pihenõhéttel nyitottam az évet, de a lazsálás nekem is véget ért:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
:-))
hehe
én csak futok, franszuával, eddig olyan ~40< km csak melóba járok bicóval

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kezd, bár még sajnos lenyújtani nem tudom, ami nem kicsit fejlesztette fel a masszázskészségeimet. Félelmetes, hogy ennyit számít - a bal lábammal semmi baj, de a jobb állandóan el van savasodva / merevedve a nyújtás hiánya miatt. Futást csak a héten kezdtem, s csak térdmerevítõvel (oldalirányban teljesen merev) - s szerintem ez még 2-3 hétig így is lesz. (minimum) Egyébként sportorvos javallatként felírta a görgõt / combizomerõsítést. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ezek szerint már kezd helyrejönni a térded ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én tekertem ~120 km-t, de görgõztem 10 órát, futottam 4-et, s úsztam is 3-at. Be fog ez indulni, jövõ hetem már erõsebb lesz, mint az eddigi lazsálás. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Idén eddig 149,6km.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
2008.I.1. óta 110.29 km van az ÓRÁMBAN, ezen kívül még 55 perc görgõ és 1:18:25 nem km órás bringán...

TERHELJÜK A PEDÁLT!!!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Idén eddig 200km,tavaly épp átléptem a 10000-es lélektani határt 1km-el,amit szeretnék idén is összekerekezni.
GT-Atee