Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
887 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante: próbálj a szentendrein zöldhullámban végigtekerni Az erõsít!

Az tuti! :D De még alapozni kõ, bár már intervalozás is van néhanapján. Az a baj, hogy városban igen veszélyes a "rallizás", nekem már volt csúnya balesetem belõle, szóval inkább ésszel tolom - ha meg kiérek, mehet a parti. Ejj, Charonnal jól megértenétek egymást, õ is õrült módon próbál utolérni hazafelé...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Vagy túráznék egyet 0 pulzussal.

Na az még nekem sem sikerült. Talán majd ha a hamvaimat szórják szét egy bringástúrán ;)

A kommutálás lehet, hogy ad egy álltalános, rövidtávú kondit, jelentõs állóképességet, erõt viszont már aligha. Nekem is volt oylan cimborám, akinek nem bírtam a nyomában maradni a városi lámpasprintnél, de a hegyen az elsõ 100 m szint után meghalt.
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A hegyhez még sovány vagyok (na nem testsúlyra sajna), de ha jobb idõ lesz, és erõsödtem akkor végre megint tudok a Dobogókõi nyeregnek, meg szentlászlónak hazamenni.
Dante: próbálj a szentendrein zöldhullámban végigtekerni:) Az erõsít!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
És sajna csak egyre több lesz, ahogy idõsödünk. Mert ha valamit, hát az idõt nem lehet megállítani. Egyébként meg minden respectem azoké az embereké, akik városban bringával nyomják. (igyekszem én is)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sok a dolog:( Kocsi, kert, egyéb témák...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Igen, mert akkoriban még nemcsak a városban edzettél! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én sem azt mondtam, hogy ezzel fel lehet készülni egy 100-as távra az elsõ 30-ba, de sokan azért nem mennek bicajjal városban, mert az a közvélemény, hogy úgysem ér semmit. Én pl régebben sem edzettem céltudatosan, meg Polar akkor még csak a hírekben volt, mégis lenyomtam a garda, world games, és az összes itthoni maraton hosszú távot, és nem uccsóként. Pedig csak rengeteget tekertem, meg mentünk a BMFT keretein beül hétvégén túrázni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Csak érdekességként teszem hozzá, hogy a bringásfutár többsége, ha nem mind, csapnivaló teljesítményt nyújt versenyen! (annak ellenére, hogy a városban simán lenyomnak)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ezt mondja mindenki, aki évi 10.000+ km-t "közlekedik", de egy versenyen persze nincs "kraft" az elsõ húzósabb mászásra...

(intervalledzéseknek meg az lenne a lényege, hogy egy adott intenzitást egy adott ideig kitartasz - nem 30 másodpercig, ami két piroslámpa között van, hanem mondjuk 3 percig, ami alatt a fél Belvárost átszelheted - de persze ha egy lámpa beszakít, akkor az "úgysem ér" :) )

"Közlekedést" ezdésnaplóban edzõnek nem küldhetem el, mert annak gizda.

Féle ne értsd! A semminél persze, hogy jobb!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

joshua:
így a korrekt. az egyéb "lötyögés" az nem ér semmit...

Ezt így nem állítanám!
A melóba járás, ha valaki nem kontrás parasztgéppel megy, akkor intervall edzésnek fogható fel. Lámpától lámpáig pörögsz, meg busz/teherautó mögött stb. Én majd minden utamon 30-as átlaggal jövök megyek. Ez sztem több erõnlétet ad,mintha kimennék hétvégén 50km-t nyomni a hegyen.Vagy túráznék egyet 0 pulzussal.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Jaaa...;)
Fújod a sípot.:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Igen, útba volt a bicikli a szobámban és arrébb gurultam vele. :)
CJ, jégkorongozom és bíró is vagyok, sokat vagyok jégen.

A sebesség mindent megold.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
a korcsolya az okés de a 2-2,5 m tekerés az hogy jött ki? :D
áttekertél a garázs másik végébe vagy mi? :D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
120 km korcsolya?:) Tényleg? :SS

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
2-2,5m-t tekertem, 50km-t futottam és kb 120km-t korcsolyáztam.

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
10500 mögé odaképzeltem egy "k" betût is, és már megint elõbb írtam, mint néztem meg pontosabban....
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
..:)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
upsz benéztem valamit...
valaki törölje légyszi..... :o ((inkább nem írnám meg mennyit bicajoltam))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
jan 1 óta...
tekerés:10:12 perc
úszás:10500m kb 8óra
futás:48 km 5:34 perc
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
joshua:
így a korrekt. az egyéb "lötyögés" az nem ér semmit...
továbbá az edzés minõsége is befolyásolja a teljesítményt.

thommey
nem is kellett volna akkora karácsonyi lakomát rendezni. én pl. fogytam 1-2 kilót december közepétõl...

számottevõ megtett kilóméterrõl nem tudok nyilatkozni, mert 3 napig lázasan feküdtem, aztán másik két napot a gyógyulásnak szenteltem. így lett 10 óra edzés, 150 megtett kilóméterrel meg 3,5 óra futással január 1 óta :/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu