Ez biztos??? Egy szakértõ is megerõsíthetné.
http://www.fitnesses...d/FT_2005_1.pdf
Egy professzor elég lesz?

Hány km a szigetkör?
Onnan gondoltam, hogy nem, hogy másnap semmi izomláz, meg érezni azt amikor elkezd égni. Most csodálkozom is, hogy már 30p alatt megy a szigetkör, mert régen rühelltem futni, most meg nem:)
A sebesség mindent megold.
Én azért a helyedben ezt a 175-ös pulzust megnézném mégegyszer hogy tényleg nem savasodsz-e.Futásnál állithatom hogy olyan 10-el magassabb a pulzus mint ugyanolyan bringás terhelésnél.Futásnál nagyobb terhelés éri a szervezetett mint bringázásnál persze ez tempó függvénye is.Van valamennyi rálátásom 16 évig tájfutottam aki már próbálta tudja milyen erõs a szervezetnek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ez egyénenként azért változhat. edzettségtõl függõen.Futásnál állithatom hogy olyan 10-el magassabb a pulzus mint ugyanolyan bringás terhelésnél.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Melyik irányba mentél 45-el? Mindkettõben van egy "nehezebb" szakaszHa valaki ismeri a 111-es utat Dorog, és Esztergom között, annak ismerõs lehet. Tegnap itt sikerült 45-el nyomni a távot, mert amilyen forgalom van, érdemesebb volt felvenni a tempót:)
Ami viszont meglepett. 175-ös pulzussal futva nem savasodik a lábam, de ugyanennyivel tekerve igen.Mi lehet az oka?