Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
887 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

de azt is nézzétek hogy 13 éves vagyok!

ha mindenképp dícséretre vágysz, akkor: gratulálunk, ez igazán szép teljesítmény!

az pedig ,hogy suliba jársz és 13 éves vagy, szerintem nem egy olyan tényezõ, ami hátráltatná azt, hogy sokat tekerj:) felvételizni csak jövõre fogsz, ha jól gondolom, az érettségi még messze, nyelvvizsgán szerintem nem töröd még a fejed, és azért ilyenkor még nem vagy egész nap az iskolában - legalábbis öcsém, aki hasonló korú, már du. 2-fél3kor ithon van, én meg örülök, ha valahogy 4re hazaesem....szóval tekerj minél többet, jövõ héttõl elvileg jön a szép idõ, egyre tovább van világos...:)

amúgy hogy letörjem a kedved: van itt a fórumon egy srác, hasonlo korú, mint te, valami propedal vagy mi a nickje...és ha jók az emlékeim, akkor õ a tavalyi évet olyan ~3000 kilcsivel zárta.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
185 km montival.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
off, én csak 3X 1-1,5 óra hetente :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

28 ugy látszik nem csak én vagyok ilyen lusta :D

Heti 6x1-1.5 óra kondi ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
de azt is nézzétek hogy 13 éves vagyok!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
147, de ezt csak a városival, a monti õsz óta jópár darabban áll, most tudom majd befejezni február végére...eddig nem volt $$$kedvem$$$ hozzá..:( (hiányzik még egy jó markolat, 1 pár külsõ, meg egy XT sor+lánc)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
28 ugy látszik nem csak én vagyok ilyen lusta :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
22 km-t

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
No úgy látom hogy az idei 1460 km-el, a jó középkategóriába tartozom. De ez csak több lesz :)
Az a baj hogy munka mellett most csinálom a jogsit.....

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Én eddig ebben az évben tekertem 2690km-ert ebbõl csak 268 km görgõ a többit országutival meg montival,meg mellette 16órát futtotam is.Munkám elég rugalmas de viszont családos vagyok.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

de csak hétvégeken tekertem jókat mert suliba járok és nincs idõm

Más meg egyetemre jár, dolgozik, babázik, stb, mégis többet teker. Van itt a fórumon nem egy olyan ember, akinek összejön a havi 1000km.

1,5hónap ~ 6,5 hétvége ~ 12-13nap, ha 12szer tekersz 25km-t, ami megvan 1óra alatt, akkor már össze is jött a 300km, és 25km-t lenyomni heti 2szer tényleg nem nagy durranás, a semminél persze ez is sokkal több. :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Én 2419 km-t tekertem le szigorúan edzésen a jan.1 óta eltelt 1.5 hónap alatt. Dolgoztam is, vizsgaidõszak is volt :)

Persze mindenki annyit teker, amennyit tud, amennyi jólesik.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
de csak hétvégeken tekertem jókat mert suliba járok és nincs idõm

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

helló!3 hónap alatt 300km.télen ez jónak számít?

1,5 hónap alatt nem nagy cucc 300km-t tekerni, még akkor sem ha nehéz terepen nyomtad le.

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
bocs nem 3 hanem 1,5 hónap allatt 302 km

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
helló!3 hónap alatt 300km.télen ez jónak számít?

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Két hét semmi - ahogy Kala is mondta. Pl az izmok mitokondriális tartalma, hajszálerezettsége etc etc láthatóan csak a 6. hét után javul. Szóval azért két hét után még ne várj látható gyorsulást, és javulást. Ha érdekel a téma, látogasd meg ezt a honlapot: http://www.powerhiker.fw.hu/ Szerintem nagyon sok hasznos dolgot tudhat meg itt az ember az edzéssel kapcsoltaban. Én mondjuk olyan vagyok, hogy ha tudom, hogy hogyan mûködik az emberi test fizikai terhelés közben, ha tudom, hogy melyik edzés tipus mire jó, mit lehet vele fejleszteni, s hogyan, szivesebben megyek ki. Ez igaz mind a futásra, mind a biciklizésre. Ezért (is) érdekel nagyon ez a téma, és ezért próbálok minél több ilyen témájú honlapot/könyvet/újságot olvasni.

Szóval légy kitartó, sok sikert! :)

bár ez itt off
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Oké, visszaveszek az arcból :D
"Nice boys don't play rock and roll"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Két hét szerintem nem távlat olyan dolgok esetében, mint keringési rendszer, tüdõkapacitás, szív... Alapozz sokat, és haladj fokozatosan :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Pontosan 5350 méter.

Köszönöm :) Akkor azt köbö 35 perc alatt futnám le. Viszont nem megy le a pulzusom 160 alá, pedig már két hete tudok egyhuzamban fél órát futni :(
"Nice boys don't play rock and roll"