Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ki mennyi km-t tekert idáig?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
887 replies to this topic

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Láttam a bringabanda oldalán egy 12 hetes edzéstervet 3 változatban! Ezt szeretném megcsinálni ( a középsõt) a Szilvás maratonig , ami heti 12 óra bringázás kb.
Aki már letekert 3000km-t idén annak gratulálok , amúgy idén 500km-nél tartok és most olyan szinten vagyok mint tavaly.
Vagyis a 4 órás terepi tekerések már mennek.
Azért arra kíváncsi lennék , hogy aki 3000km-t tekert azt mivel és hol tette , mert pl nekem 12 km megtételével 500m szint megszerzése párosúl , ha Bükkszentkeresztre megyek és persze én montival és terepgumival nyomom.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Nekem kicsit megugrott az évi km köszönhetõ ez a heti jó idõnek is.Az évi km eddig pont 3250 +a futás ami vagy 18 óra.

Caprineman

Caprineman

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
110 km 1 hét alatt amúgy január 1-tõl 467.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
2846,7 km. Persze jan 1.tõl...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Elsõ hónap 1100 km.Vegyesen, azaz futás, görgõ és kinti kerékpározás.

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
értem
köszönöm

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A terep most annyira nem fontos, hogy nincs is montim (egyben...), csak arra céloztam, hogy mondjuk májusban, amikor ugyanúgy 1000 km körül megyek egy hónapban, az 18-as átlaggal zajlik terepen, s nem 30 felettivel, mint most - szóval edzésidõben az lényegesen több. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
üdv
DANTE a hopp egy százas beugrik azért ezt irigyelem :)
egyébként a terep az így télen miért fontos?
üdv

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
azaz. pirosbetûs ünnep a márc. 30., amikoris 19.11-kor megy majd le a nap. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na jah, de terepidõben is ennyi, s akkor ne jönnek "könnyen" a kilóméterek, mint mostanság, hogy kimegyek aszfaltra, s "hopp egy százas", mint most. Csak hát akkor tudok még meló után terepre menni, meg hasonlók...várom már azt a nyamvadt óraátállítást nah. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
azért az zsír
1000km havonta...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ja, be kell látni sajnos, hogy aki heti 5 nap 9-18-ig egy irodában csücsül (mint pl én), az elég nagy kompromisszumokra kénytelen edzés terén. De ha már kevés, akkor legalább hatékony. :)

Gabi - nálunk pl nincs zuhany, szóval ez sem mûködik...de nem baj, mert havi 1000-et így is lenyomok, s legalább még a végén megtanulok futni is. :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
indulj el korábban melózni...outival!

köff linket!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Munkám elég rugalmas de viszont családos vagyok.

Munkám nem rugalmas, nagycsaládos vagyok, ezért kevesebb mint szeretném!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Dave
jaja, igazad van (Neked is)

Gabesz
http://www.somkuti.h...as/training.php
:)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bary

bary

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

amúgy hogy letörjem a kedved: van itt a fórumon egy srác, hasonlo korú, mint te, valami propedal vagy mi a nickje...és ha jók az emlékeim, akkor õ a tavalyi évet olyan ~3000 kilcsivel zárta.

Egyáltalán nem számít, hogy egy 13 éves srác mit alapozik, és mennyit teker télen. Pl mikor ilyen korú voltam egyáltalán nem edzettem télen (najó a hóban ökörködtem), mégis összejött év végére nekem is 3000 km körül, és a top maraton u15 második helyezése. Szerintem elég ha Caprineman rendszeresen teker min. heti 3X akkor, ha jobb idõ lesz.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
munkába járáson kivül ~500km
kb 100-120 km
viszont durván rákattantunk a futásra / ~120km!!/ami nekem naon soknak számít...
@ konás :
vhol linkeltél egy futós szájtot, de sehol nem találom
plz...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Pro Bike Gear az a srác. Jól nyomja egyébként!
Pff, ma tekertem 35 km-t, el is fáradtam... Le vagyok gyengülve, 3 hete nem bicajoztam egy rendeset. Csak matekra meg táncra... :(
De ma nagyon jó idõ volt ám! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
konás,

odaírtam egy :)-al karöltve, hogy tekerjen minél többet, lassan itt a szép idõ meg a világosság. a "letörést" pedig inkább motivációszerûnek szántam :)

de igazad van, sajnos a legtöbb ilyen korú gyerek, akit ismerek, inkább elmegy moziba vagy gépezik egyet, minthogy tekerjen.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Dave
azt is nézd ám, hogy hány 13 éves ül egyáltalán bicajra! van egy tippem...
a semminél ez is több!
csak így tovább, hajtson minél többet, kellõ szorgalommal nagyon sokra is viheti akár

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu