A Troy Lee-nál kevés giccsesebb cucc van a bringaiparban.amugy ha szep [egyedi] nyerget akarsz, miert nem ruhazol be egy jo kis Troy Lee Designs mintaju Selle Italiaba?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Nyereg, ülés, sámli, fotel etc....
Indította
KeX
, 2002. augusztus 06. 20:38
Írta 2010. január 17. - 01:43
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. január 17. - 01:04
ez a kepen raadasul nem is kosz hanem kopas. szal ezzel mar nem tudsz mit kezdeni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 17. - 00:08
fehéret néztem ki magamnak én is nemrég, de aztán letettem róla a koszolódás miatt
http://piacter.bikem...ge=SDC10760.JPG
http://piacter.bikem...ge=SDC10760.JPG
Írta 2010. január 16. - 16:54
lasd fentebb. atvarialtam a hozzaszolasokat picit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 16. - 16:53
Írta 2010. január 16. - 16:51
latom sikerult meghozni az okos dontest
amugy ha szep [egyedi] nyerget akarsz, miert nem ruhazol be egy jo kis Troy Lee Designs mintaju Selle Italiaba?
itt pl a Flite es az SLR
feher Giant eladodott, mivel alig hasznaltam, hely nem volt tarolni [most is 3 bringa lakik a nappaliban], a penznek meg picit szukeben voltam.
amugy ha szep [egyedi] nyerget akarsz, miert nem ruhazol be egy jo kis Troy Lee Designs mintaju Selle Italiaba?
itt pl a Flite es az SLR
feher Giant eladodott, mivel alig hasznaltam, hely nem volt tarolni [most is 3 bringa lakik a nappaliban], a penznek meg picit szukeben voltam.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 16. - 16:47
Szóval amit eddig leszûrtem: szép a fehér de a szürke sem csúnya, kopik ha használom de talán nem is anyira, koszos is lesz de ha mosom nem, de ha mégis akkor talán kicsit nem is olyan amilyen........AKKOR MARAD A RÓZSASZÍN!!!
mi lett a bringával? Tényleg szép...ez volt az enyem [mai napig legszebb bringam. volt...]
Írta 2010. január 16. - 16:40
ne hagyd hogy par negativ velemeny lebeszeljen amugy, lehet mas mast mond. volt kollegammal kb egyszerre vettunk feher nyerget, o azota is nagy megelegedessel hasznalja.
ez volt az enyem [mai napig legszebb bringam. volt...]
ez volt az enyem [mai napig legszebb bringam. volt...]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 16. - 09:57
alárírásomban van kép a colnagoról .)
természetesen nyeregmosás után készült nekem pl. a farmerom is megfogja nagyon hamar...dehát ez van. néha lepucolom, akkor szép közben meg legalább látszik, hogy használva van.
természetesen nyeregmosás után készült nekem pl. a farmerom is megfogja nagyon hamar...dehát ez van. néha lepucolom, akkor szép közben meg legalább látszik, hogy használva van.
Írta 2010. január 15. - 21:56
Írta 2010. január 15. - 21:49
orszagutin meg csakcsak elmegy. de ott is ugye szazszor jobban latszik rajta a kopas meg a fakulas mint barmi mas szinen.
de ha montizol es saras lesz az betesz neki. marmint ha nem gond hogy minden tekeres utan otthon fel ora nyeregsuvickolas jon csak nyugodtan.
addig nez ki jol a feher nyereg amig el nem kezded hasznalni. onnan vege. Flite-om volt szal nem valami alap hulladek utan ment el a kedvem.
de ha montizol es saras lesz az betesz neki. marmint ha nem gond hogy minden tekeres utan otthon fel ora nyeregsuvickolas jon csak nyugodtan.
addig nez ki jol a feher nyereg amig el nem kezded hasznalni. onnan vege. Flite-om volt szal nem valami alap hulladek utan ment el a kedvem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 15. - 21:19
Írta 2010. január 15. - 21:09
nekem volt feher nyergem... tobbet nem lesz...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. január 15. - 21:01
majd a tavaszi dágványozások után.....naja....én is kiváncsi vagyok. Majd dobok fel képet:)
Írta 2010. január 15. - 20:48
azért majd kiváncsi leszek a tapasztalataidra
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. január 15. - 20:30
Írta 2010. január 15. - 20:04
nem lesz "kényes" a fehér nyereg?ehhhe pont azt néztem ki, fehérben... remélem be fog válni, mert nem csak Te de máshol is jókat írnak róla
Team Heavy Pedal - Szeged
Írta 2010. január 15. - 15:59
Ámen.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. január 15. - 15:58
ehhhe pont azt néztem ki, fehérben... remélem be fog válni, mert nem csak Te de máshol is jókat írnak róla
Írta 2010. január 15. - 15:29
Tedd azt. Nekem a legalapabb van (Rival). 6k körül volt, de se rövid, se hosszú távon egyszer sem volt gondom vele.
Drágábbak jobb anyagokból vannak, így könnyebbek és (talán) tartósabbak.
Drágábbak jobb anyagokból vannak, így könnyebbek és (talán) tartósabbak.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers