hehe egy 130-as rival sl-t is tudok adni kipróbálni...
Akkor minek költöttem/költök ennyit alkatrészekre?
ha bejössz, tudsz kipróbálni 130-as és 143-mas rival sl-t is.
de megvenni majd csak egy boltban
OK, kösz! Lehet ezzel is élek majd egyszer...
hehe egy 130-as rival sl-t is tudok adni kipróbálni...
ha bejössz, tudsz kipróbálni 130-as és 143-mas rival sl-t is.
de megvenni majd csak egy boltban
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
hehe egy 130-as rival sl-t is tudok adni kipróbálni...Nem a napokban lesz aktuális, de nézegetek nyergeket...a speciket meg nagyon "nyomják"...csak érdekelne, hogy sanszos lesz-e egy 25 ropis nyereg...
Mondjuk nekem nincs messze a nagyker se annyira...:chin:
fuha, ne haragudj, de nem tudom.
egy biztos van benn nálunk a nagykerben, mondd melyik boltban szeretnéd használni és kiiratom oda.
eltaláltad. és erre sincs pénzük, és/vagy nem akarnak költeni rá mert nem tartják fontosnak...vagy ez egy olyan cucc, amit a boltnak meg kéne vennie ?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuha, ne haragudj, de nem tudom.
egy biztos van benn nálunk a nagykerben, mondd melyik boltban szeretnéd használni és kiiratom oda.
mizu: milyen nyerget keresel?
fuha, ne haragudj, de nem tudom.Hol van ilyen? Mármint elérhetõ/használható ez valamelyik boltban?
a specializednek van is egy mérõeszköze (de szép szó szóval egy zselés bizbasz) amire ráülve megmutatja, hol vannak az ülõgumóid és segit kiszámolni az optimális szélességû specialized nyerget.
a specializednek van is egy mérõeszköze (de szép szó szóval egy zselés bizbasz) amire ráülve megmutatja, hol vannak az ülõgumóid és segit kiszámolni az optimális szélességû specialized nyerget.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
talán a wtb shadow?
http://www.speed-way...D=119&katID=166
devo van már 7,3e-tõl