Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
Írta 2006. május 18. - 10:23
A jõvõ hétre olyan melóm lesz, hogy bicajjal mehetek.Zsíííír.
A városban elõfordulok egésznap.(remélem jó idõ lesz)
Már nem vagyok ujonc:))
Írta 2006. május 18. - 10:19
Ez azért van, mert baromi hiú vagyok és még nem találtam meg magamról azt a képet, ami nekem is tetszik..raycoon: nem is vagy újonc mégsincs fent még semmi...
Írta 2006. május 18. - 10:09
Tailor: írd meg h hol vetted a blacky mezed!! Vki tudja h hol lehet kapni?
.
Hunyadi , 1900 pénz. Ingyé volt.
Vagy 2900.......?
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 09:45
raycoon: nem is vagy újonc mégsincs fent még semmi...
Akiknek nincs adatlapjuk de szeretnének azok írják meg a dolgokat, meg az is aki nem akarja de a listán van
Képeket a mail címem re küldjétek, lehetõleg úgy h megírjátok h kihez tegyem fel mert pl Kiss Tamás néven kapott levéllel nem tok mit kezdeni ha még nem ismerjük egymást elég régóta... Köszi!
Írta 2006. május 18. - 08:48
Tegnap este nagyon beindultatok.
Nálam Kona!
Rain:A honlapra hogyan tudom az adataimat feltenni?
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 08:19
Írta 2006. május 18. - 08:13
Nem tudtok vmi térkép-oldalt ajánlani? Nem közutak érdekelnek, hanem a Veszprém melletti Csatárhegy turistaösvényei, földútjai... (Kelly's talihoz kellene.) Turistatérképen nem adták ki (tudomásom szerint).
Ha van eltés kolis ismerõsötök, kérjétek meg, h az Ajtósi koli ftp szerverérõl húzza le a turistatérképeket, nagy számban vannak ott hegységeinkrõl. Vagy adott esetben én is felrakhatom õket talán már holnapra, csak itthonról nem érem el a szervert.
Blacky cuccokkal óvatosan, nem túl izmos emberkékre tervezték a nadrágjaikat/mezeiket.
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 08:07
Írta 2006. május 18. - 07:34
Amúgy az ilyen vázakon lehet V féket használni? Merthogy tüske nincs rajt, csak valami biszbasz a helyén... Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de én konzervatív vagyok. És a Kona a sokkal olcsóbb vázaira (pl. Caldera) sem tesz tüskét.
van rajtuk, egyedül a 2003 as calderán nem volt, csak az enyémbe, nincs becsavarva a tüske.....az easton csöves kulán nincs, de ott az easton tecno nem engedi ha jól tom....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 01:22
Tailor: írd meg h hol vetted a blacky mezed!! Vki tudja h hol lehet kapni?
Errõl jut eszembe h voltam a dech.-ben és megnéztem a táskákat, hát elég gyengének tûnt az az itató. De végül ocso naci lett meg ocso kicsi táska mint ami a scott-os srácon volt vasárnap. A pánt része elég hosszú de majd ha meglesz a megfelelõ méret akkor a lelógó részt levágom.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 18. - 01:03
A dm-bejárásra gondoltamA szombati light nem lesz megterhelõ, sztem te is bírni fogod ha eljössz!
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 00:55
vendég_avus_*
Írta 2006. május 18. - 00:53
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 00:43
Indulás 10kor!!! ígyis úgyis késel
Szerk: fent van az oldalon a hétvégi program már! Jelentkezõk írjanak akik még nincsenek a listákon!!
vendég_avus_*
Írta 2006. május 18. - 00:37
Urak asztala IS, Vörös-kõ ISNa mivel nem írt senki sem útvonalat és gond volt h szerdán még nincs túra terv, így most itt az én utitervem:
Hõsök-uvh-sztendre-kö hegy lába-3 patak-dömör kapu-kicsi rigó-papp rét-sztendre vagy ha még bírjuk vagy aki bírja megnézi ami most kimaradt vörös kõ vagy urak asztala....
szombatra a társaság miatt jöhetnének akik többet is bírnának, de nincs semmi progijuk...
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 00:34
...hát még azoknak milyen jó lesz akik nem online-ok és a sok oldalt végig kell olvasni amit ma teleíertunk.
Újoncok: Nem csak kelly's-ekrõl társalgunk azért ám... És érdemes sokat visszaolvasni a kelly's topikokban mert sok fontos kérdés felmerült és válaszok is vannak bõven.
Írta 2006. május 18. - 00:31
az biztos, hogy a tárcsafék plusz súly, de nekem elõtte v-fék volt és sztem fékhatásban nem lehet a kettõt összehasonlítani. a mászásnál meg csak jobban edz az a kb. 1kiló(?) többlet.gyömrõi: ez volt a másik ok amiért nem azt vettem...
buddha: ha lenne pénzem és kerékpárra akarnám küölteni tuti V-set vennék. Megfogalmazódott bennem h minek a tárcsa? A túrák nagy részén én vok egyedül tárcsával és mindenki végigjött mindenhol, még a havas túrákon is... Meg kezdem elhinni h a nehézsége miatt nem tok rendesen mászni, amiben biztos van igazság, csak kérdés mennyivel menne jobban tárcsa nélkül.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 18. - 00:29
Ööö, kicsit el vagyok veszve . Hova írtad le?Na árakat eddig nem tudtam, de ha enyi akkor Tigger képéhez hasonlóan én is fellógatnám, csak kicsit más pózban és szobám falára. Egyrészt mert szép a váz, másrész nem lenne szívem besarazni, megzúzni, meg a bowdennel csiszolni stb... jaj még belegondoltni is rossz...
...vasárnapra esõt mondott most a srác az rtl-en. Amúgy avus, legalább te aki nem titkolja h online írnád meg h jó lesz-e a túra amit írtam!!!
Amúgy jobban megnézve, a váz, amit a gyári oldalról betettem, nem teljesen azonos tiggerével, más a támvilla, de azért nagyjából ugyanaz...
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 18. - 00:25
buddha: ha lenne pénzem és kerékpárra akarnám küölteni tuti V-set vennék. Megfogalmazódott bennem h minek a tárcsa? A túrák nagy részén én vok egyedül tárcsával és mindenki végigjött mindenhol, még a havas túrákon is... Meg kezdem elhinni h a nehézsége miatt nem tok rendesen mászni, amiben biztos van igazság, csak kérdés mennyivel menne jobban tárcsa nélkül.
Írta 2006. május 18. - 00:21
sztem jobban jártál, ha az összes felszereltséget nézem. kona olyan, mint a sony vagy hp, hogy már a névért is fizetsz vagy 10-20%-ot.gyömrõi: fire montaint akartam venni ami árban kb uannyi mint a salamander, csak shimano mech, fék van rajta de ha jól emlékszem akkor rs villa...