Nekem úgy rémlik, hogy elég magas, Dobogókõrõl nézve szinte egymagasnak tûnik, és eltakarja a Dunakanyar egy részét. Merre kell oda menni, mert az én (nem túrista) térképem nem sok utat jelöl arrafelé.fu nem tom hogy rá lehet e látni dob körõl...
Jelentkezz be Regisztrálj
Kelly's Klub #2
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 19:37
Írta 2006. május 19. - 19:34
fu nem tom hogy rá lehet e látni dob körõl...Benne vagyok. Ez az, ami eltakarja a kilátás egy részét Dobogókõrõl nézve? Mert azt már Dobogókõn eldöntöttem, hogy oda mielõbb fel kell menni.
bodr: kicsit furcsán szögletes a mosolyod
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. május 19. - 19:33
ne hajtsatok nagyok vadul
együnk lángost
ha olyan van, néha álljunk meg fotózni, legalább közös fotóra vagy valami ilyesmi, nálam lesz gép
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 19:30
Nem úgy van ám az. Tény hogy kicsik, összvissz ketten vannak, és mivel baromi népszerûek, ezért már csak júniusi határidõre vesznek át bringát . Anno, amikor sokkal amatõrebb voltam szerelés terén, mint most, ragadt a hátsó fékem. Elvittem a Speed Metalba. Megállapította a szerelõ, hogy fékcsere, ráadásul elõl-hátul, szumma 8 rugó. Megköszöntem, elvittem a Zöld Pontba, a fõnök megállapította, hogy elég a bovdencsere, lemérte a bovdent meg a házat, lehúzott 250 forintra, és mehettem Isten hírével, és gazdagabb maradtam 7750 ft-tal.A Zöldpont, sokaka kedvence ott van a Gellért térnél, de sztem nagy szar, mert nem is foglalkoztak velem meg választék sincs meg semmi. (drága volt a blacky mez )
Ha már ekkora uatakat teszel csepelrõl egy szervízért akkor irány a III. ker és ott a tûzoltósággal szemben a Berguson. Van náluk olcsóbb is de úgy kaptam vissza a teljes generálról a bringát mintha újat kaptam vna! alaposan és minõségi cuccokkal dolgoznak! Eddig mindig ráfáztam párszáz huf sporoláson ha máshova vittem. ocso húsnak...
Van egy topik a bringa boltokról, nézz be oda is azért...
Szóval elmer, hallgass a többségre, pink, Tailor és én is zöldpont-hívõk vagyunk
Szerk: persze a szervizt most felejtsd el náluk, kicsit kitolódott a határidejük.
Írta 2006. május 19. - 19:29
A végén még tömeg leszünk!!!!
"hallgass a többségre, pink, Tailor és én is zöldpont-hívõk vagyunk".
Egyszer majd valamelyikötökkel elmennék, ha arra jár.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 19:28
Benne vagyok. Ez az, ami eltakarja a kilátás egy részét Dobogókõrõl nézve? Mert azt már Dobogókõn eldöntöttem, hogy oda mielõbb fel kell menni.na ja......holnap egy lájtos prédikálószék ? az majdnem végig aszfalt, aztán egy kb 1km jó minõségû széles sotter út, és utána ösvény de rövid az már tolható is, a kevésbé bevállalósoknak....kilátás meg a hely meg gyönyörû......
bodr: kicsit furcsán szögletes a mosolyod
Írta 2006. május 19. - 19:26
Bármi egyéb idõ esetén 10.00 ;]
Írta 2006. május 19. - 19:22
Írta 2006. május 19. - 19:09
na ja......holnap egy lájtos prédikálószék ? az majdnem végig aszfalt, aztán egy kb 1km jó minõségû széles sotter út, és utána ösvény de rövid az már tolható is, a kevésbé bevállalósoknak....kilátás meg a hely meg gyönyörû......Én is így vagyok ezzel . Lehet h holnap án is megyek a túra lightra, max itt-ott elkanyarodgatok.
vendég_avus_*
Írta 2006. május 19. - 19:04
Én is így vagyok ezzel . Lehet h holnap án is megyek a túra lightra, max itt-ott elkanyarodgatok.bocs ritkán van netem mostanság, holnap merre lesz ?...../vhogy nincs kedvem asszem, duna marci pálya dagonyához/
Írta 2006. május 19. - 18:50
Írta 2006. május 19. - 18:46
Sajnos nem vagyok az, csak "örömvasutas" ahogy a hivatásosok mondják.Ó, érdekelne, hogyne érdekelne!!! Egyszer mondjuk már beinvitáltak a fülkébe, mert olyan vigyorogva álltam ott az ajtónál, hogy majd meg nyaltam az üveget. Ki tudja, lehet, hogy pont te voltál, mert akkor ezek szerint mozdonyvezetõ vagy! Hurrá!
Akkor ezt majd megbeszéljük személyesen.
Tutyikirály.
Na a tv2 lezúzta a holnapi yóidõt.pffffff
Írta 2006. május 19. - 18:40
Ó, érdekelne, hogyne érdekelne!!! Egyszer mondjuk már beinvitáltak a fülkébe, mert olyan vigyorogva álltam ott az ajtónál, hogy majd meg nyaltam az üveget. Ki tudja, lehet, hogy pont te voltál, mert akkor ezek szerint mozdonyvezetõ vagy! Hurrá!Ha szeretnél igazi élményt, szivesen elviszlek mozdonyt vezetni, ha érdekel!!!
Bike:Szentendréig sikon, útána ami belefér.
De Rain a vezér!!!!
Írta 2006. május 19. - 18:31
Ha szeretnél igazi élményt, szivesen elviszlek mozdonyt vezetni, ha érdekel!!!Igen nagyon tetszik a desiro, és azzal jártam nap, mint nap suliba, szeretem. Piros is. Nem zötyög, ami egyszerre hátrány és elõny. Elõny, mert lehet rajta tanulni, hátrány, mert nekem a vonatélményhez hozzátartozik a tattattata.
Bike:Szentendréig sikon, útána ami belefér.
De Rain a vezér!!!!
Írta 2006. május 19. - 18:29
Írta 2006. május 19. - 18:28
Írta 2006. május 19. - 18:18
Szia Teo.Köszönöm az uvh-ás meg a találkozós válaszokat. Akkor hõsökre megyek, mindjárt felhívom bodrit, és megkérem jöjjön elém a mi találkahelyünkre vagy valami. Akkor ott 10-kor. Azon a hídon még csak vonattal mentem át, de izgalmas lesz átgurulni rajta. Jó lenne, ha épp jönne egy desiro.
Szerintem holnap 9 után még felcsöröglek, rainman, aztán akkor 10-kor tali a hõsökön.
bye
Tetszik a Desiro?
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 19. - 18:13
Írta 2006. május 19. - 18:11
Szerintem holnap 9 után még felcsöröglek, rainman, aztán akkor 10-kor tali a hõsökön.
bye
vendég_rainman_*
Írta 2006. május 19. - 17:26
Ha már ekkora uatakat teszel csepelrõl egy szervízért akkor irány a III. ker és ott a tûzoltósággal szemben a Berguson. Van náluk olcsóbb is de úgy kaptam vissza a teljes generálról a bringát mintha újat kaptam vna! alaposan és minõségi cuccokkal dolgoznak! Eddig mindig ráfáztam párszáz huf sporoláson ha máshova vittem. ocso húsnak...
Van egy topik a bringa boltokról, nézz be oda is azért...