Kis netezés után 1 kis sírás;mikor lesz már olyan verseny, aminek lesz ilyen részletes térképe is?
http://img.tar.hu/ka.../21398205.jpg#3
Ez egy kis eltéréssel a mostani rajt/célról készült (a túloldalról)
Jó, akkor nektek legyen annyi a szint, nem vitatkozom, de tévedtek, az is biztos. Jelzem finoman, hogy egy olyan marcin, ahol 25 kmenként van egy 1000 m szint, a magyar mezõny 80%-a össze is csinálná magát. Megjegyzem, Tigger adatai (tavaly 28 km ~800 szint) helyesek. Szerintem ebbõl kellene kiindulni. Érdekes, hogy én 1000 alatt mértem a kört, de hát el is tévedhettem, szóval nem garantált, hogy a helyes útvonalon mentem végig. Ha 25 km-en 1000et akartok mászni a HHHn azt biza lehet, CC pálya le-föl-le-föl...na AZ lesz 1000 szint. De lehet, hogy csak jól eltévedtem, s majd nézek nagyokat, ha ott leszek.
De végül is - számít a szint? Marhára nem! Tekerjetek egy jót és kész, nem kell tõle beparázni...
Kedden nem akar vki jönni pályabejárásra? Elsõsorban, olyanra gondoltam aki egy kicsit ismeri is a terpet. Nem nagyon járkáltam még arrafelé...
Kedden nem akar vki jönni pályabejárásra? Elsõsorban, olyanra gondoltam aki egy kicsit ismeri is a terpet. Nem nagyon járkáltam még arrafelé...
Éhérdekes, hogy én meg Polarral egy ezrest. (/~40)
Figyeljetek, 25 kmen 1000 szint az 100on 4000 - na neeee, az egy Swiss Mountain Masters Cup a berni alpokban, de az 20%-ossal indul, s én nem bírok kistányéron végigmenni rajta, e BM meg (majdnem) végig középtányér! Szóval erõsen kételkedõn nézek a GPS adatotokra!
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Na en csak annyit tudok mondani, hogy elfaradtam. Volt egy lancszakadasom is [hala Zozonak megjavult]. 26 km-re GPS-szel 1085m szintet mertunk...
Lehet szamolni mennyi lesz 40en..
Na en csak annyit tudok mondani, hogy elfaradtam. Volt egy lancszakadasom is [hala Zozonak megjavult]. 26 km-re GPS-szel 1085m szintet mertunk...
Lehet szamolni mennyi lesz 40en..
Nos, úgy látom én értem vissza legelõször. Sajnos...
Történt ugyanis, hogy a Hidegkuti uton egy visszaváltás után elgörbült a papucs, és a váltót betette a küllõk közé[ha minden igaz Era képtárában fent lesz]
Mindez történt a reptértõl 500mre. Azért ha addig elmentem, már odamentem. Elég sokan voltunk, gyönyörû idõ volt. Késõbb Harang is befutott, és két csoportra oszolva (40km, turista) elindult a menet. A vicces az volt, amikor a 40re indultak GPS-szel, 5m után már rossz irányba mentek.Hiába is, a GPS megmutatja azt, amit már addig is tudtál, hogy eltévedtél...
Azért remélem Kacsa, v valaki majd ír a bejárásról részletesebben is.