Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton -- 2006. május 1.

- - - - -

• Please log in to reply
474 replies to this topic

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Mondjuk nekem annak ellenere, hogy egy nagy Dagonya volt a tavalyi DM, egyik kedvenc versenyem volt...éppen a nagy sár miatt. Lehetett kuzdeni.

Mondjuk itt a BM-en a nagy sar az emelkedokon rendesen be fog tenni... meglassuk.

Ó, nekem nincs problémám a sárral. Sõt :).

Esik nem esik, menni kell.

Így van-így van! Evvel csak egyetérteni tudok.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Nem ismered a Hegyalja utat ezek szerint, ha ilyeneket írsz. Nem a klasszikus értelemben vett járda.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Hát téptem le a járdán (mert a Hegyaljának az a szakasza halál, a járda meg használható) az Erzsébet híd felé, amikor egy gyalogos jött szembe (ez este 9kor)...õ oldalra lépett, pedig kikerültem volna, de erre telibekaptam a fát, amit a vihar belógatott a járdára, s nem láttam a takarásától. ...

Te olvasol KRESZ-t vagy csak mész mint a veszett egér? Járdán 60-al? Azért a rendõr már be is visz! Járdán max 10-el mehetsz a gyalogosok zavarása nélkül. Mi van, ha a gyalogost kapod telibe? Az szerintem nem éli túl.
Jó montid van. Azzal a géppel halál az autóút?
Ezek után jobbulást és szerintem járj tömegközlekedéssel, a gyors lefeléket meg tartogasd az erdõbe, ahol meg nem tudsz lefelé menni :).

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Sziasztok!!!

Bocs, hogy nem irtam csak most külföldön vagyok...

Amugy jo volt talälkozni a forumosokkal....

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Sõt egész szombatig, meg hétfõre is. Koszosak leszünk :)

Mondjuk nekem annak ellenere, hogy egy nagy Dagonya volt a tavalyi DM, egyik kedvenc versenyem volt...éppen a nagy sár miatt. Lehetett kuzdeni.

Mondjuk itt a BM-en a nagy sar az emelkedokon rendesen be fog tenni... meglassuk.

Esik nem esik, menni kell.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Höhhö, most aztán megmutathatja, mit tud a bb5! :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Pentekre szakado esot mond.

Sõt egész szombatig, meg hétfõre is. Koszosak leszünk :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Akkor lehet, hogy bekerül a lánckenõ trutyi is az útimotyóba.

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts
Pentekre szakado esot mond.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Jobbulást Danténak!
Bár ahogy ismerlek, vszeg megkarcoltad a kisujjad, de ha mégsem akkor gyere be hozzánk ma csinálunk egy rögönyt, meg kapsz tetkót a popsidba.

Pénteken jönne valaki pályát bejárni? Nem ismerem annyira a környéket.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Sziasztok!
Ma edzés közben találkoztam a Haranggal HHH hegyen és MEGMUTTATA A PÁLYÁT!!!Egy kicsit rövidebb lesz szerintem mint 40 km.(azért mutattam két módosítást is).
Holnap 1/2 6-kor pályabejárás,rajt a hangárnál.

Benne lesz vegul a kek kereszt lefele [Viragosnyereg utcai lejtozes, majd onnan felfele Harsanylejto utcan a Viragosnyeregig]?

A mai maszkalas alapjan nem tudom eldonteni milyen lesz a maraton. neha tenyleg sok olyan helyen is felmegyek kozeptanyerral, amire felnezve nem gondolnam ezt.
3 es 4 ora koze tennem a versenyidomet igy elozetesen.

Mindenkinek jo tekerest holnapra es a het tovabi napjara

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Hát téptem le a járdán (mert a Hegyaljának az a szakasza halál, a járda meg használható) az Erzsébet híd felé, amikor egy gyalogos jött szembe (ez este 9kor)...õ oldalra lépett, pedig kikerültem volna, de erre telibekaptam a fát, amit a vihar belógatott a járdára, s nem láttam a takarásától. Ki is vittem, a teljes ág leszakadt. A vállam kiugrott, a térdem/könyököm jól lezúzódott, vadiúj nyereg, hátsóváltó, pedál lezúzva, nyereg felhasadt, váltó elhajlott, pedál meg nem old ki...szóval nem rózsás a helyzet. De a legszarabb az volt, hogy 25 km még onnan a "haza", az valami kínszenvedés volt. Az a legdurvább, hogy a hátsó felem fáj legjobban, de azt valami baromira odacsaptam a betonhoz.

Jobbulast!

De hogy mindig azokkal a lefelekkel van baj.... Felfele tekerve meg senkit nem hallottam, hogy lezuzza magat.

En tovabbra is maradok a lefele enyhen ereszkedok kozott [max 40 terepen].
Igaz en korabban es aszfalt uton [HHH-Kolosy], s csak 59.5-el jottem le, de kivilagitva. azert amikor nagyon elment volna a bringa 60 fole...fekeztem.

Bar elhiszem, hogy szerencsetlenul jott ki a lepes [a gyalogosnak], azert a helyedben 60nal jardan nem dongetnek.
Persze lehe, hogy ez Neked normal esetben egy atlagtempo:)

De tenyleg jobbulast!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát téptem le a járdán (mert a Hegyaljának az a szakasza halál, a járda meg használható) az Erzsébet híd felé, amikor egy gyalogos jött szembe (ez este 9kor)...õ oldalra lépett, pedig kikerültem volna, de erre telibekaptam a fát, amit a vihar belógatott a járdára, s nem láttam a takarásától. Ki is vittem, a teljes ág leszakadt. A vállam kiugrott, a térdem/könyököm jól lezúzódott, vadiúj nyereg, hátsóváltó, pedál lezúzva, nyereg felhasadt, váltó elhajlott, pedál meg nem old ki...szóval nem rózsás a helyzet. De a legszarabb az volt, hogy 25 km még onnan a "haza", az valami kínszenvedés volt. Az a legdurvább, hogy a hátsó felem fáj legjobban, de azt valami baromira odacsaptam a betonhoz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
mi történt??? és még élsz?? akkor majd jössz velem fotózni, oké? és megalapítjuk a sérültek társaságát...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sajnos én ma jól összetörtem magam, ezért valószínûleg nem fogok tudni menni. Ha láttok a Hegyalja úton a járdán egy kidõlt fát, jól nézzétek meg, én vittem ki, úgy 60-nál. :(

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Sziasztok!
Ma edzés közben találkoztam a Haranggal HHH hegyen és MEGMUTTATA A PÁLYÁT!!!Egy kicsit rövidebb lesz szerintem mint 40 km.(azért mutattam két módosítást is).
Holnap 1/2 6-kor pályabejárás,rajt a hangárnál.

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

En se infon. Laboratoriumban dolgozok:)

Na en meg mindig munkahely. szal 17:45-18:00 Viragosnyereg.

Offtopic: Én infon, csak már nem birtam koncentrálni hogy mit irok. Láttam hogy vegyész vagy, ezért akartam írni, hogy én infon. Jó tekerést, és bulit!

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Na akkor asszem megpróbálom mégeccer, most már papucshajlítás nélkül. Ha minden jól megy ma már kész lesz.

TE is VPben végeztél? Kollega! :D Mondjuk én nem infon, de sose sajnáld hogy VENre mész, én is nagyon mennék. Lehet pénteken leugrom.

En se infon. Laboratoriumban dolgozok:)

Na en meg mindig munkahely. szal 17:45-18:00 Viragosnyereg.

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Hogy milyen jó dolgotok van. Ilyen gyönyörû napos idõben már reggeltõl is tudtok pályát járni.

Na mindegy, én szerdán tudok menni a Haranggal, a tali reptéren lesz fél 6-kor.

Na akkor asszem megpróbálom mégeccer, most már papucshajlítás nélkül. Ha minden jól megy ma már kész lesz.

En sajnos[?] szerdan mar Veszpremben az 1 hetes egyetemi napokon leszek szombatig:)

TE is VPben végeztél? Kollega! :D Mondjuk én nem infon, de sose sajnáld hogy VENre mész, én is nagyon mennék. Lehet pénteken leugrom.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts

Du. 5-f6 reptér OK neked? De akkor amikor jössz, ne terheld nagyon...

Ma dolgozas van, igy fel6 az nekem kb a Harsanylejto utca lesz. Ha gondolod megvarlak a Home tablanal:)