Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen! #2
Írta 2007. június 27. - 17:31
Írta 2007. június 27. - 13:03
Írta 2007. június 27. - 11:01
Írta 2007. június 27. - 10:42
Írta 2007. június 26. - 22:53
Ha nem lesz ott senki holnap 6 és fél 7 között délután a belvárosi Rockynál akkor vasárnap lesz majd a megbeszélés 1 tekeréssel egybekötve.
Írta 2007. június 26. - 21:21
A verseny elõtt egy héttel nekem jó lenne.nincs vkinek kedve lenyomni a zemplenmarcsi hosszútávját valamelyik hétvégén? egyedül nem akarok, de ha nem jön senki......
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. június 26. - 20:44
Na akkor a számháborúval kapcsolatban:
kéne 1 találka a héten és megbeszélni a dolgokat!!!
Arra gondoltam, hogy szerda délután 6 fél 7 körül kéne találkozni a belvárosi Rockynál és közös tekeréssel egybekötve megbeszélnénk a dolgokat.
Ha esik az esõ akkor szintén szerdán 6 fél 7 között találka, csak akkor valahova beülünk 1-1 sörre és megdumáljuk a dolgokat.
Remélem aki jelezte, hogy benne lesz az el tudd jönni!!!
Egyébbként megtaláltam a számháborúval kapcsolatos szabályokat:
A játékban a fehér és a sárga csapat küzd egy fehér és sárga zászlóért, amelynek célba juttatása a gyõzelem. . A csapatoknak elsõként nyolc számot kell megtalálniuk a város nyolc pontján. A leolvasott számokat telefonon gyûjti be a kapitány, majd telefonon diktálja be a diszpécsernek (itt csinálhatunk 1 változtatást, majd szerdán bõvebben). Ha a megfejtés helyes, a kapitány megtudja, hol a zászló, és azt hova kell vinni
A pontok és a zászló helye a két csapatnál egyezik, a konfliktus tehát kódolva van. A konfliktus kezelésének eszköze természetesen az esztelen öldöklés, amely telefonok segítségével zajlik.
Lövésnél a támadó idegesen tárcsázza a központot, bemondja a leolvasott számot, mire a diszpécser felhívja a mindenki rajtszámához rendelt, elõre leadott telefonszámot, és száraz hangon azt mondja: lelõttek fiú, vedd le a számodat.
Nekem sajna nem jó a szerda! Valami más idõpont?
Írta 2007. június 25. - 22:03
kéne 1 találka a héten és megbeszélni a dolgokat!!!
Arra gondoltam, hogy szerda délután 6 fél 7 körül kéne találkozni a belvárosi Rockynál és közös tekeréssel egybekötve megbeszélnénk a dolgokat.
Ha esik az esõ akkor szintén szerdán 6 fél 7 között találka, csak akkor valahova beülünk 1-1 sörre és megdumáljuk a dolgokat.
Remélem aki jelezte, hogy benne lesz az el tudd jönni!!!
Egyébbként megtaláltam a számháborúval kapcsolatos szabályokat:
A játékban a fehér és a sárga csapat küzd egy fehér és sárga zászlóért, amelynek célba juttatása a gyõzelem. . A csapatoknak elsõként nyolc számot kell megtalálniuk a város nyolc pontján. A leolvasott számokat telefonon gyûjti be a kapitány, majd telefonon diktálja be a diszpécsernek (itt csinálhatunk 1 változtatást, majd szerdán bõvebben). Ha a megfejtés helyes, a kapitány megtudja, hol a zászló, és azt hova kell vinni
A pontok és a zászló helye a két csapatnál egyezik, a konfliktus tehát kódolva van. A konfliktus kezelésének eszköze természetesen az esztelen öldöklés, amely telefonok segítségével zajlik.
Lövésnél a támadó idegesen tárcsázza a központot, bemondja a leolvasott számot, mire a diszpécser felhívja a mindenki rajtszámához rendelt, elõre leadott telefonszámot, és száraz hangon azt mondja: lelõttek fiú, vedd le a számodat.
Írta 2007. június 12. - 17:31
Írta 2007. június 07. - 17:22
Alapjábanvéve ingyenes, csak egy pénzel feltöltött telefon kell és már mehet is. Max ténleg a táblák árát kérnénk vissza.
Írta 2007. június 07. - 06:09
Írta 2007. június 06. - 20:40
Írta 2007. június 06. - 19:43
Június 25.-ig nekem nem jó. Aztán lehet júliusban 1 vagy 2 hét nyaralás de ezt még nem tudom, hogy mikor. De úgy próbálok idõzíteni, hogy minden jó legyen.
Írta 2007. június 06. - 19:06
Lényeg itt:
http://www.origo.hu/...haboruztak.html
és itt:
http://alleycat.hu/b....ropy-kisfilmje
Írta 2007. június 06. - 15:24
Norbi egy biztos: vizsgaidõszak után lesz a számháború (jún 23-a után valamikor). Akkor szervezõként számítok rád!
Egyébként boldog névnapot Norbi
Hopp hopp milyen számháború lesz? Mondjál csak részleteket!
Írta 2007. június 06. - 15:18
Egyébként boldog névnapot Norbi
Írta 2007. június 06. - 11:55
Írta 2007. június 06. - 11:10
---------------------------------
Már voltam 1 hetet a Börzsönyben bringázni. Viszont elég gyengére sikerült, csak 300 km-t mentem. De majd még megyek egyszer akkor kicsit többet fogok tekerni.
Írta 2007. június 06. - 11:02
Mi a helyzet az nagy nyíregyházi földeken? Beindult már a túraszezon?
Valaki gondolkodik esetleg Mátra Maratonon idén?