Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Nyíregyháza itt is jelen! #2

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
869 hozzászólás a témában

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Ok akkor majd vasárnap letudjuk a megbeszélést! Norbi téged majd tájékoztatlak ha hazajöttél. Vasárnap délelõt 10 megfelel mindenki másnak?
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Nekem mind1, ha ma nem lesz ott senki, akkor vasárnap lesz megdumálva. Norbi ha nem tudsz vasárnap eljönni akkor gyere el ma és felvilágosítalak (találkozzunk a suli elõtt fél 6kor).

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Ma én nem érek rá és Lasy is miskolcon van. Szerintem a vasárnapi közös tekerés jobb lenne.

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Nekem most lett vége a felvételinek ezért nem nagyon tudtam válaszolni. Viszont vasárnap én elutazok 2 hétre. Szóval olyan július 16.-tól tudok majd segíteni.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
szepi a lényeget elmondom neked a Rockyban ha bennleszel.
Ha nem lesz ott senki holnap 6 és fél 7 között délután a belvárosi Rockynál akkor vasárnap lesz majd a megbeszélés 1 tekeréssel egybekötve.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

nincs vkinek kedve lenyomni a zemplenmarcsi hosszútávját valamelyik hétvégén? egyedül nem akarok, de ha nem jön senki......

A verseny elõtt egy héttel nekem jó lenne.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Na akkor a számháborúval kapcsolatban:
kéne 1 találka a héten és megbeszélni a dolgokat!!!
Arra gondoltam, hogy szerda délután 6 fél 7 körül kéne találkozni a belvárosi Rockynál és közös tekeréssel egybekötve megbeszélnénk a dolgokat.
Ha esik az esõ akkor szintén szerdán 6 fél 7 között találka, csak akkor valahova beülünk 1-1 sörre és megdumáljuk a dolgokat.
Remélem aki jelezte, hogy benne lesz az el tudd jönni!!!

Egyébbként megtaláltam a számháborúval kapcsolatos szabályokat:

A játékban a fehér és a sárga csapat küzd egy fehér és sárga zászlóért, amelynek célba juttatása a gyõzelem. . A csapatoknak elsõként nyolc számot kell megtalálniuk a város nyolc pontján. A leolvasott számokat telefonon gyûjti be a kapitány, majd telefonon diktálja be a diszpécsernek (itt csinálhatunk 1 változtatást, majd szerdán bõvebben). Ha a megfejtés helyes, a kapitány megtudja, hol a zászló, és azt hova kell vinni
A pontok és a zászló helye a két csapatnál egyezik, a konfliktus tehát kódolva van. A konfliktus kezelésének eszköze természetesen az esztelen öldöklés, amely telefonok segítségével zajlik.
Lövésnél a támadó idegesen tárcsázza a központot, bemondja a leolvasott számot, mire a diszpécser felhívja a mindenki rajtszámához rendelt, elõre leadott telefonszámot, és száraz hangon azt mondja: lelõttek fiú, vedd le a számodat.

Nekem sajna nem jó a szerda! Valami más idõpont?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Na akkor a számháborúval kapcsolatban:
kéne 1 találka a héten és megbeszélni a dolgokat!!!
Arra gondoltam, hogy szerda délután 6 fél 7 körül kéne találkozni a belvárosi Rockynál és közös tekeréssel egybekötve megbeszélnénk a dolgokat.
Ha esik az esõ akkor szintén szerdán 6 fél 7 között találka, csak akkor valahova beülünk 1-1 sörre és megdumáljuk a dolgokat.
Remélem aki jelezte, hogy benne lesz az el tudd jönni!!!

Egyébbként megtaláltam a számháborúval kapcsolatos szabályokat:

A játékban a fehér és a sárga csapat küzd egy fehér és sárga zászlóért, amelynek célba juttatása a gyõzelem. . A csapatoknak elsõként nyolc számot kell megtalálniuk a város nyolc pontján. A leolvasott számokat telefonon gyûjti be a kapitány, majd telefonon diktálja be a diszpécsernek (itt csinálhatunk 1 változtatást, majd szerdán bõvebben). Ha a megfejtés helyes, a kapitány megtudja, hol a zászló, és azt hova kell vinni
A pontok és a zászló helye a két csapatnál egyezik, a konfliktus tehát kódolva van. A konfliktus kezelésének eszköze természetesen az esztelen öldöklés, amely telefonok segítségével zajlik.
Lövésnél a támadó idegesen tárcsázza a központot, bemondja a leolvasott számot, mire a diszpécser felhívja a mindenki rajtszámához rendelt, elõre leadott telefonszámot, és száraz hangon azt mondja: lelõttek fiú, vedd le a számodat.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 hozzászólás
nincs vkinek kedve lenyomni a zemplenmarcsi hosszútávját valamelyik hétvégén? egyedül nem akarok, de ha nem jön senki......

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Plakát és szórólap biztos. a rádiót még nemtudom, de meg fogjuk próbálni.
Alapjábanvéve ingyenes, csak egy pénzel feltöltött telefon kell és már mehet is. Max ténleg a táblák árát kérnénk vissza.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
És konkrétan hogyan akarjátok híresztelni a dolgot? Plakátozás? Esetleg rádióba bemondatni? Talán egy kis sportra való buzdítást ingyen is leközölnek a helyi rádiók, hiszen gondolom ingyenes lesz a buli, vagy esetleg néhány forint amibe kerül a bringa elejére a szám.
"Új hibákat csak azután követhetsz el, ha már beismerted a régieket..."

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
június 23-ig vizsgaidõszak van, úgyhogy addig biztos nem lesz szervezve, max városban körbenézünk.

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Jól hangzik ez a számháborús dolog. Segítek amiben tudok.
Június 25.-ig nekem nem jó. Aztán lehet júliusban 1 vagy 2 hét nyaralás de ezt még nem tudom, hogy mikor. De úgy próbálok idõzíteni, hogy minden jó legyen.

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Kerékpáros számháború. Hasonló ahoz amit nemrég Budapesten rendeztek. Még csak a szervezés legelején járunk. Konkrétan ott, hogy kinek van kedve hozzá.
Lényeg itt:
http://www.origo.hu/...haboruztak.html
és itt:
http://alleycat.hu/b....ropy-kisfilmje

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás

Norbi egy biztos: vizsgaidõszak után lesz a számháború (jún 23-a után valamikor). Akkor szervezõként számítok rád!
Egyébként boldog névnapot Norbi :)

Hopp hopp milyen számháború lesz? Mondjál csak részleteket!

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Norbi egy biztos: vizsgaidõszak után lesz a számháború (jún 23-a után valamikor). Akkor szervezõként számítok rád!
Egyébként boldog névnapot Norbi :)

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
A szervezéssel nincs is gond, régebben sem volt! :) Viszont érdekelne, hogy jön-e valaki, vagy esetlég fontolgatja-e.

norbiweb

norbiweb

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Én tudok segíteni a szervezésben. Annyi, hogy sûrû a nyári programom ezért idõben szóljatok.
---------------------------------
Már voltam 1 hetet a Börzsönyben bringázni. Viszont elég gyengére sikerült, csak 300 km-t mentem. De majd még megyek egyszer akkor kicsit többet fogok tekerni.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Sziasztok!

Mi a helyzet az nagy nyíregyházi földeken? Beindult már a túraszezon?

Valaki gondolkodik esetleg Mátra Maratonon idén?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
Azért érdekelne, hogy a többiek is mit gondolnak a dologról. Norbi, Szepi, Máté ti benne vagytok?