Jelentkezz be Regisztrálj
Nyíregyháza itt is jelen! #2
Posted 2009. April 29. - 20:45
Posted 2009. April 27. - 07:24
gondolom neked Hajdúnánás az messze van?!
amugy itt van 2pálya, az egyiket tavaly nyáron csináltuk "kézzel" , a másikat meg ismerõsök kis markolóval.... Mind a két pálya jó, a kézzel készitett az inkább a kezdõknek ajánlott, a másik viszont a profibbaknak:)
amugy sok kerós banda van itt, de gondolom nyiregyen is
Posted 2009. April 26. - 19:27
Keresek társaságot és pályát elsõsorban Dirt-re
Ha vki tud vmi jó helyet kérem jelezze!
eladó cuccok
Posted 2009. April 25. - 15:33
Posted 2009. April 25. - 08:12
Kár, hogy el kell költöznöd, de remélem jól fogod ott érezni magad
Azért még egy közös tekerést megejtünk. Sok sikert elõre is a munkádhoz!
Posted 2009. April 24. - 07:50
Norbi! Remélem "kerékpáros rendõr" leszel! Na jó csak vicc volt! Sok sikert, remélem jó lesz a meló!
Köszönöm! Ha kerékpáros rendõr nem is leszek, de azért a bringázást ott is folytatom majd, egy párszor már tekertem arra úgy, hogy nagyjából ismerem a környéket.
Posted 2009. April 23. - 18:35
Jó volt a CM csak volt pár hülyegyerek aki egykerózott meg manualozott. És szerintem jó sokan is voltunk:)
Szép számmal összegyûltünk a felvonulásra, legközelebb majd még több bringás jön el!
Egykerekezõk és társaik...gyerekek Majd kinövik!
A szervezéssel azért akadtak problémák de összességében jól zajlott! Jó volt ennyi bringást látni egyszerre Nyíregyházán!
Norbi! Remélem "kerékpáros rendõr" leszel! Na jó csak vicc volt! Sok sikert, remélem jó lesz a meló!
Posted 2009. April 23. - 18:30
lehet hogy sokaknak egyszerûbb az egyéni tekerés, de élvezetesebb a mással való tekerés-szerintem. nem baj, te pl hogyan szeretsz jobban tekerni? másokkal vagy egyedül...?
Egyértelmû, hogy csoportosan(esetleg ketten) élvezetes a tekerés! Csak nem mindíg egyeztethetõ össze! Valaki kifejezetten egyedül nyomja! Én szoktam így is-úgy is! Sokszor van úgy az ember, hogy nem akar mástól függni és a neki megfelelõ tempót akarja tekerni. Ilyenkor jó magányosan...
Posted 2009. April 23. - 17:23
Lassan már én sem tudok majd Nyíregyházán tekerni. Szentendrén fogok dolgozni. Úgy, hogy 3 hét múlva költözök. Persze, ha addig lesz valami tekerés akkor megyek.ugy látom hogy itt sajna nagy pangás van. Arra gondoltam hogy valahogy fel kéne dobni ezt a topikot is. Vagyunk legalább 4en 5en akik ide irosgatnak néha, lehet hogy összefoghatnánk, tekernénk eggyütt a környéken...és ugy máris megindulna itt a fórumos élet-vagyis remélem
Posted 2009. April 22. - 20:35
Posted 2009. April 22. - 18:47
Posted 2009. April 22. - 14:25
Posted 2009. April 21. - 20:59
ugy látom hogy itt sajna nagy pangás van. Arra gondoltam hogy valahogy fel kéne dobni ezt a topikot is. Vagyunk legalább 4en 5en akik ide irosgatnak néha, lehet hogy összefoghatnánk, tekernénk eggyütt a környéken...és ugy máris megindulna itt a fórumos élet-vagyis remélem
Szoktunk tekerni páran de mindenkinek más igényei vannak és az idõbeosztások is különböznek! Valaki országutival, valaki montival! Ki így-ki úgy! Mindenkinek más igényei vannak és úgy gondolom egyénileg a legjobb a megvalósítás! Szerintem!
De holnap várunk a bringás felvonulásra!!!! És mindenkit aki szeret bringázni!
Posted 2009. April 21. - 20:38
Nincs itt Nyíregyen olyan bringás aki jönne mostanában délutánonként egykerekezgetni?:chin:
egykerekezni nem, de tekerni igen:)
Posted 2009. April 21. - 20:16
Posted 2009. April 19. - 16:54
Posted 2009. April 19. - 12:23
Posted 2009. April 16. - 21:37
ápril 22 Nyíregyháza - CriticalMass - Föld Napja
2009 április 22 Nyíregyháza - szervezõdik a CriticalMass
találkozzunk legkésõbb 16:00 kor a Kossuth téren. Amúgy egész nap várunk mindenkit a Föld Napján.
Az útvonal a tavalyihoz hasonló lesz. 17:00 -tól Kowalskymegavega koncert a téren... a kéz a kézben - mindenki napja jóvoltából... tehát nagy nap lesz gyertek minnél többen.
üdv
Tömöri Laci
tomoril@e-misszio.hu