Huhh ma nyomkodtam egy 66VF-et... Hát majdnem lecsücsültem... Álom egy teló... :love1:
:victory:ehhheehhheeeeeeeehee:victory:
Huhh ma nyomkodtam egy 66VF-et... Hát majdnem lecsücsültem... Álom egy teló... :love1:
nem amit leírtál az az ez az eta(extended travel adjustment vagy ilesmi) .....és az eta nem lock out, az pl a tst-s telókon még külön van az eta mellett,Erre gondoltam: "Bekapcsolod" az ECC-t, lenyomod a telót és lenn is marad, csak 1-1,5 centit mozog. Olyasmi, mint egy lock-out, csak az alsó ponton (pontosabban ameddig össze tudod nyomni) "blokkol". Ez az ECC, nem?
Az ETA-t tudom, az a rugóút állítása.
Köszi! Most már teljes az összevisszaság a fejemben! Asszem, fogom az infókat, összerázom, aztán a végén majd leválogatom a lényeget.
Akor tehát az ECC és az ETA (ami az ecc utódja) blokkolja a villát, de hol? Alsó vagy elsõ helyzetben?
... és akkor mi az útállítás neve?
Erre gondoltam: "Bekapcsolod" az ECC-t, lenyomod a telót és lenn is marad, csak 1-1,5 centit mozog. Olyasmi, mint egy lock-out, csak az alsó ponton (pontosabban ameddig össze tudod nyomni) "blokkol". Ez az ECC, nem?
Az ETA-t tudom, az a rugóút állítása.
az ecc az ez :
"The ECC cartridge (Extension Control Cartridge) allows for “on-the-fl y” adjustment of the extension damping. The CLOSE position blocks the fork’s legs making it easier to face hard, steep climbs."
a rugóút rövidétis az eta vagy ata , de a 80 milit mozgó telókba nem szokták alkalmazni....
az ecc az ez :Hi!
Marzóból melyik az a teló, ami max kb 1,8kg, 80-85mm út (esetleg állítható 80-100mm), alu nyak, levegõs és rugóút rövidítést (ez az ECC ugye?) is tud. Ja, és persze kapható itthon, max 80e-ig. Az MXC ECC ez lehet? Vagy van másik hasonló vella is Bolognából?
Köszi!
elõbb olvass már vissza légyszives...azt írtam h nekiér a rúgó a becsúszó falának,ez ok,kattogás ki és befelé utnál van...ez a kattanást ugy képzeld el,mintha egy tollat kapcsolgatnál ki be...A Marzocchikba a rugó kattog ahogy nekinyomódik a becsúszószûrnak összenyomáskor! De a villának ettõl még semmi baja nem lesz és meg is lehet szokni!
ez a kattogás zavarja úri füleimet...:Dna de komolyan:nem valami bíztató dolog,pláne hogy elõtte nem csinálta...de ha ez van akkor ez van...olajat még töltök bele,mert amikor állítgattam be magamnak a telót,akkor jött belõle ki,cseppekbe köpködte ki az olajat)nekem is kattog...Megszokod, szerintem semmi baja nincs, hallottam már 888at is kattogni de ha jól tudom akkor rátöltöttek 1 kis olajt és abbahagyta
nekem is kattog...Megszokod, szerintem semmi baja nincs, hallottam már 888at is kattogni de ha jól tudom akkor rátöltöttek 1 kis olajt és abbahagyta
A sebesség mindent megold.