Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Nah megjött a Drop Off Triple!
Elég jó, bár még csak kerék nélkül nyomogattam mivel most lesz befûzve az átütõs kerék!

Nekem kb addig tetszett amig be nem raktam és fel nem fujtam:)
igaz az egy szimplavállas 130as volt..

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Nekem meg ma lett berakva egy 888 ami 170et mozog és már imádom pedig még hegyen se mentem vele:)

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Nah megjött a Drop Off Triple!
Elég jó, bár még csak kerék nélkül nyomogattam mivel most lesz befûzve az átütõs kerék!

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
mind1 én annyit mondok, h sztem hagyd annyin, ha meg több út kell akkor vegyél pl. egy pikeot!

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

viszont a 2003 as 150 ig is ki lehet, es gyarilag 110 et mogoz.
Es a travelkitt nem is olyan draga hozza crc.net en :)

a lényegen nem változtat:p ;)
nincs hozzá travel kit,szal kihuzni nem érdemes

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

mér nem tennéd?lehet h baj lesz vele?igy értettem h ki lehet-e huzni h nem lesz e baj vele...csak azér kérdeztem mer egy haver kihuzatta 130ra ugyan olyan jol mozgott viszont a hegyen jobban szuperált...az is igaz viszont h az '04es DJ volt...

azt 1átalán ki lehet huzni? mert ha nincs alátét a nyomorúdon akkor nem is lehet nem?

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás

'04-es dj-k gyárilag is tudták a 130mm-t,a '07-es dj-k meg gyárilag 100mm-t mozognak maximum;szvsz,ha ki akarod húzni 130-ra,nem biztonságos,gari ugrik,stb stb...amúhgy én sem ajánlanám...100mm-re lettek tervezve,nem többre...

viszont a 2003 as 150 ig is ki lehet, es gyarilag 110 et mogoz.
Es a travelkitt nem is olyan draga hozza crc.net en :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

mér nem tennéd?lehet h baj lesz vele?igy értettem h ki lehet-e huzni h nem lesz e baj vele...csak azér kérdeztem mer egy haver kihuzatta 130ra ugyan olyan jol mozgott viszont a hegyen jobban szuperált...az is igaz viszont h az '04es DJ volt...

'04-es dj-k gyárilag is tudták a 130mm-t,a '07-es dj-k meg gyárilag 100mm-t mozognak maximum;szvsz,ha ki akarod húzni 130-ra,nem biztonságos,gari ugrik,stb stb...amúhgy én sem ajánlanám...100mm-re lettek tervezve,nem többre...

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

szerintem leeresztetted belõle a levegõt és leült nem?kül szerintetek a 2007 es dirt jumper 3ast ki lehet húzni 130 mm utasra?

Hát én inkább nem tenném! De mindent kilehet huzni amennyire akarsz! :)

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
szerintem leeresztetted belõle a levegõt és leült nem?kül szerintetek a 2007 es dirt jumper 3ast ki lehet húzni 130 mm utasra?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

hello valaki nem tudja h mit kell tenni hogy ha a teleszkopom(Marzocchi Dirt Jam Pro) tul van csillapítva?

Ezt hogy érted h " túl van csillapítva " ??

tpsw

tpsw

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
hello valaki nem tudja h mit kell tenni hogy ha a teleszkopom(Marzocchi Dirt Jam Pro) tul van csillapítva?

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Szia, Köszi, ez megvan nekem is, ez alapján lett annó szétszedve.
Igazából nekem valami olyan kéne, amiben az van részletezve, hogy hova és milyen méretû perselyt kell rakni, mert akkor le tudnám gyártatni az alkatrészt.
Ebben nekem úgy tûnt, hogy csak a szét-össze rakást részletezik.

Fordulj Gulyás Misi-hez! :D
Õ biztos tudja a cuccost!

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Ha ez megfelel...

http://www.wrower.pl...z1-drop-off.pdf

PDF fájl és Angol.

Szia, Köszi, ez megvan nekem is, ez alapján lett annó szétszedve.
Igazából nekem valami olyan kéne, amiben az van részletezve, hogy hova és milyen méretû perselyt kell rakni, mert akkor le tudnám gyártatni az alkatrészt.
Ebben nekem úgy tûnt, hogy csak a szét-össze rakást részletezik.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

szerintetek leeht úgy használni a bringát ha nincs benne az a kupak amirõl az elõbb írtam? vagyis amit rákell csavarozni az átütõtengeylre, emiatt kicsit jobban megszorítom a rögzítõ csavart, h ne tudjon ki be mozogni a tengely
van aki szerint simán használhatom van aki azt mondja 1 métert ne menjek.. bár sztem ma megyek vele, 1 naptól csak nem megy tönkre..

hát mint ahogy mondtam msn-en az a kupak sztem vmi porvédõ akar lenni. sztem..

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
szerintetek leeht úgy használni a bringát ha nincs benne az a kupak amirõl az elõbb írtam? vagyis amit rákell csavarozni az átütõtengeylre, emiatt kicsit jobban megszorítom a rögzítõ csavart, h ne tudjon ki be mozogni a tengely
van aki szerint simán használhatom van aki azt mondja 1 métert ne menjek.. bár sztem ma megyek vele, 1 naptól csak nem megy tönkre..

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

anybody:icon_ques

Ha ez megfelel...

http://www.wrower.pl...z1-drop-off.pdf

PDF fájl és Angol.

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Tudna valaki linkelni/küldeni egy leírást, vagy valami szerelési rajzot rugóút csökkentéshez?
A villa: Marzocchi Z1 Drop Off 2001
http://www.marzocchi...&IDOggetto=2409
Le szeretném csökkenteni 110-rõl 80-ra, hogy az új bringa elejét ne emelje ki annyira.

anybody:icon_ques

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

hát én már msn-en is mondtam h inkább hozzáadnék plusz 5-6 ezret és akkor tuti lesz egy jó telód..

csak most ne lenne ez a kurva csavar, most ez jól felbosszantott.. de ez sem a teló hibája, bár az átütõtengelyt megoldhatták volna okosabban is, fárasztó leszedni az elsõkereket..

gyorszáras átütõtengely...