Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
az 55R-ben letapadás ellen segít ha csinálok egy olajcserét?
meg a másik h az ellen lehet e vmit csinálni h kimozogja a teljes rugóutat mert akármit csinálok az alsó 2-3 centit sehogy se akarja kimozogni, ahol más telónak már rég koppannia kéne, szal az a baj kicsit túl progresszív, nincs meg az a puhaság amit a dropoffban megszoktam. meg azért jó lenne ha egy 55 legalább a volt dropoffom szintjét hozná mozgásban.
meg ha jól tom ez tipikus 2008 marzó hiba.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát még mindig ezt akarod??? na, mindegy.
marónál egyébként van egy elég akciós, 160as. legalábbis asszem 160as.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
55r van 140es meg 160as ban is... lehet h alátétet kell csak átpakolnom? 140een kicsi...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Hello!

Tudna valaki írni a Marzocchi EXR-rõl valamit...mondjuk menettapasztalatokat?
Szerintetek mekkora súly alá való?
Elõre is köszi.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

vki tudna egy linket adni ahol találhatok Marzocchi mx comp eta telóhoz robbantott ábrát?:D

Amirõl van arról itt találhatsz elméletileg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
vki tudna egy linket adni ahol találhatok Marzocchi mx comp eta telóhoz robbantott ábrát?:D

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A negatív utat is szeretik beleszámolni a teljes útba ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

csz0921

csz0921

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Kb 2 mm-t összemegy a saját súlya alatt. A régi villám (DJ2), 130-at mozgott a becsúszó kívülrûl mérhetõ/látható hossza pedig 138 mm volt. Magyarul, ha végigmozogta az útját, akkor sem koppant össze a váll és szimmering. Ezért morfondírozom azon, hogy a 150 mm úthoz minimum kb 160 mm-t kéne kívülrõl mérnem, hogy mozogjon is annyit. Ugyan még sose szedtem szét, de a manuál nem írt belsõ útállítási lehetõséget.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Sziasztok!

Ostoba kérdés lesz, de bátor vagyok és felteszem:
szóval tavaly vettem egy bighit 1-est a hozzávaló Z1 sport RV villával. Összességében nagyon elégedett vagyok vele, csak azt nem értem, hogy a rákba mozog 150 mm-t, (egyes külföldi oldalak szerint 160-at) ha a becsúszószár váll aljától a szimmeringig(?) mért hossza 147 mm. Lehet, hogy van belül vmi kivehetõ távtartó/alátét, amirõl tudnom kellene? Aki szedett már szét ilyet, legyen oly drága megosztani ezirányú tapasztalatait.
Köszönöm!

elõszöris ugye kivan húzva teljesen? Mert elképzelhetõ h olyan puhára van állitva h valamennyit összeül a saját súla alatt

csz0921

csz0921

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!

Ostoba kérdés lesz, de bátor vagyok és felteszem:
szóval tavaly vettem egy bighit 1-est a hozzávaló Z1 sport RV villával. Összességében nagyon elégedett vagyok vele, csak azt nem értem, hogy a rákba mozog 150 mm-t, (egyes külföldi oldalak szerint 160-at) ha a becsúszószár váll aljától a szimmeringig(?) mért hossza 147 mm. Lehet, hogy van belül vmi kivehetõ távtartó/alátét, amirõl tudnom kellene? Aki szedett már szét ilyet, legyen oly drága megosztani ezirányú tapasztalatait.
Köszönöm!

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts

Szia,

Én speciel szeretem a szerszámmentes kerékrögzítési lehetõségeket villa esetében. Váznál már más véleményen vagyok.

Én annyira nem szeretem, mert egyszer parkban bringáztam, és kicsúszott a kerék, mert a hülye patentzár kioldódott
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

lécci, lécci, ha valaki hozzáértõ erre jár, segítsen ;) !

Szia,

Én évekig használt egy Z1 FR-t melynek a lábkialakítás uaz. mint amit te írtál. Nekem soha nem volt vele gondom. Ésszel kell használni és kész. Ne feszítsd túl, illetve laza se legyen, és néha nem árt ellenõrizni sem.
Cserébe szerszám nélkül ki-be lehet tenni.
Én speciel szeretem a szerszámmentes kerékrögzítési lehetõségeket villa esetében. Váznál már más véleményen vagyok.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Haloo!Fontos lenne a segitség:D:D:D
Az a kérdésem, hogy egy 150ös dropoff rugója kb mennyit mozog? gondolom kicsit azér többet mint 15, esetleg 18at?

baloop

baloop

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!

Új teleszkóp beszerzésére adtam a fejem, CC, XC stíluson belül a következõkre szûkült a lista:
2007 MX Pro ETA
100mm út, 30-as becsúszók, 2100 g, ETA és RV
2007 XC 500
100mm út, 32-es becsúszók, 1735 g, TST5

Ezek most egy árban vannak a CRC-ben.
Van valakinek tapasztalata/véleménye/érve egyik, vagy másik mellett?

Köszönöm a segítséget!

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
köszi DéBé!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Teleszkópok topik. Erõs, szépen mozog, marzó. Ha 150es villák közül kéne választanom egyértelmûen ez lenne.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Mászáskor elég jól jön.

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 posts

összenyomod a telót és úgymarad /max 3 centi/

és ez mire jó amúgy?:D

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts

valaki légysz aki próbált már Z150 FR 2004-es villát az írja le a tapasztalatait!
nagyon kéne, tudom hogy rohadt nehéz, stb...
fõleg a papucs megodás tartósságha és megbízhatósága érdekelne, mert akkoriban egyéb tulajdonságairól mindenki áradozott tehát gondolom azzal nincs semmi baj
köszi a segítséget elõre is!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Ja igen és annyira nem értek ezekehez a telókhoz, vki le tudná írni pontosan mire is szolgál ez az ETA?

összenyomod a telót és úgymarad /max 3 centi/