Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

fatbat

fatbat

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
ez volt az elsõ dolgom. azt mondták nem tudják mitõl van.:( azért is kértem itt segítséget.:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vidd vissza a szervizbe es mondd meg hogy miota ott jart ilyet csinal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

fatbat

fatbat

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Üdv Mindenki!

A segítségeteket szeretném kérni. Van egy 2007es átütõs dj3mam, nemrég vettem, most volt szervizben, olajat cseréltek, kipucolták. Ahogy kipróbáltam nem is volt vele semmi gond. Aztán elkezdett kicsit kattogni, kisebb nagyobb ugrásoknál, és most ott tartok, hogy ha megemelem bringa elejét és 10centirõl leejtem csattan egy izmosat. Valamint nagyon darabos lett az odaútja. Mi lehet a problem?
(kösz a választ elõre is)

Földesi Gergõ

Földesi Gergõ

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Kösz. Akkor még nincs szó cserérõl...

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts

Helo.
Van egy DJ3-m és az lenne a kérdésem, hogy azt, hogy lehet észrevenni, ha eljött a szimmering csere ideje?
Kösz

ha a szimeringnél szivárog az olaj,akkor csereérett

Földesi Gergõ

Földesi Gergõ

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Helo.
Van egy DJ3-m és az lenne a kérdésem, hogy azt, hogy lehet észrevenni, ha eljött a szimmering csere ideje?
Kösz

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

megerõsítve
olaj viszkozitása és mennyisége.

kérdés:
ha egy 07-es marzo 66 sl1 ata villa menet közben 180mm-rõl, pár perc bringázástól lemegy 140-re, azt hogyan lehet kijavítani?

O gyûrû csere

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Szevasz Gygy
a '05 888VF visszaút csillapítását csak az olaj viszkozitásával lehet állítani.
Itt tudod te is megnézni a manualt
Amig nem ir valaki személyes tapasztalatot, addig talán ez is segít valamennyit. :)

megerõsítve
olaj viszkozitása és mennyisége.

kérdés:
ha egy 07-es marzo 66 sl1 ata villa menet közben 180mm-rõl, pár perc bringázástól lemegy 140-re, azt hogyan lehet kijavítani?

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Hello
Köszi, szétkaptam az egészet a csillapítást imbusszal lehet állítani, be is lõttem.:)
Utállítást meg "csakúgy" kérdeztem:)
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 posts

Hello
Egy olyan kérdésem lenne a hozzáértõk felé, hogy a 05-ös 888 VF-nek milyen módon lehet a csillapítását állítani? Azt tudom , hogy valami hosszu "rud" kell ami beér, azt viszont nem, hogy milyen legyen a vége ahoz, h mûködjön is.
ÉS valaki világosítson fel! : Kilehet húzni a 170-es 888 VF-et 200-as ra?
elõre is köszi!

Szevasz Gygy
Nem vagyok otthon a hosszúutas villák világában, de átnéztem a szeviz leírásokat, és ott egyértelmûen azt irják, hogy a '05 888VF visszaút csillapítását csak az olaj viszkozitásával lehet állítani. A hosszú imbuszos belsõ állítás a Drop off- ban van.
Utállításra sem tudok tutit mondani, de a robbantott ábrán van egy 30mm-es távtartó(5181304-sleeve30mm), ami csak a 170-esben van...
Itt tudod te is megnézni a manualt
Amig nem ir valaki személyes tapasztalatot, addig talán ez is segít valamennyit. :)

Gygy

Gygy

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Hello
Egy olyan kérdésem lenne a hozzáértõk felé, hogy a 05-ös 888 VF-nek milyen módon lehet a csillapítását állítani? Azt tudom , hogy valami hosszu "rud" kell ami beér, azt viszont nem, hogy milyen legyen a vége ahoz, h mûködjön is.
ÉS valaki világosítson fel! : Kilehet húzni a 170-es 888 VF-et 200-as ra?
elõre is köszi!
Inkább a protektor korlátozzon a mozgásban, mint a tolószék!

Gabor9890519

Gabor9890519

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
HAli, nem tudja vki, hogy van-e a Marzokhoz vhol magyar szervízkönyv? angolt azt már találtam:)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Tegnap sikerült vásárolnom egy 2006-os gran fondo I telot .
Fõleg túrázásra szeretném használni .
Van valakinek tapasztalata rólla ?

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

120 mm esetén 2-3 centi egy egészséges "beülés". Ki szokta mozogni a teljes útját, vagy érzed, hogy lekoppanna?

Nem, nem koppan le, de nagyon puhának érzem. Meg ha fékezek nagyon bebolint... Ha levegõs lenne, tutti hogy fujnék bele. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Okés, elküldtem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Hova küldjem? 690kb
Szerencsére 1 éve letöltöttem az összeset, csak meg kellett keresnem :D

huhuuuu mar talaltam, de hatha valami ujat tudok meg! ide kuldheted: gebriakos[kukac]gmail.com koszi szepen !!!! :)
amugy ezt nem nagyon ertem, hogy egy gyarto miert nem tesz fel service manualokat. RockShox oldalan mindent le lehet szedni

----

FÁJVÓ

----

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Help!
hol talalok 2004-es MX Comp ETA-hoz service manualt? Amit eddig talaltam, az csak egy altalanos ismerteto volt, nekem meg reszletes manual kene, olajcserevel, szetszedessel, stb... visszakeresve ezt ajanlottak: http://manualer.happ....org/marzocchi/ de sajnos mar nem mukodik az oldal.
otlet valaki?

Hova küldjem? 690kb
Szerencsére 1 éve letöltöttem az összeset, csak meg kellett keresnem :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
endroo: koszi, tok jo leiras :) amugy talaltam en is 2006os service manualt, a 04es és a 06os evjarat kozott nincs semmi kulonbseg. hetvegen majd szetkapom. koszi meg egyszer.

----

FÁJVÓ

----

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
van :) tényleg z1 de azért a lényeg kb ua. lásd lent.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Endroo-nak is volt egy szemléletes manuálja ha jól emlékszem. Érdeklõdj esetleg nála. Bár asszem az egy FR ETA volt. :S