Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Írta 2010. április 20. - 19:34
That's all folks!
160 mm-es Avid tárcsa eladó
Írta 2010. április 20. - 08:57
Írta 2010. április 19. - 23:26
ajánlottak nekem 1 marzo bombert. egy ilyen duplavállas csoda mennyire éri meg a 80at használtan(nyilván függ az állapottól, a jelenlegi tulaj szerint semmi baja az átütõ menetének lazaságán kívül, de azt mondja ki lehet tekerni és vissza is)?
lehet cserélni az átütõ tengelyt?
ha valaki nagyon érzi a jedit esetleg képet is küldök.
sok pénz ez nagyon és szeretném a hozzáértõk segítségét kérni, h jó döntést hozzak.
That's all folks!
160 mm-es Avid tárcsa eladó
Írta 2010. április 08. - 09:53
Jelenleg van egy 06'-os marzocchi drop off triple telóm. Információim szerint (amik megjegyzem hiányosak a gyér marzo honlap végett pl: nincs robbantott ábra) a junior t-nek a paraméterei telóút(gondolom tolórúd hossza is), becsúszóátmérõ, stb.. megegyeznek. Így arra szántam el magam h valahogy visszautat varázsoljak (kívülrõl állíthatót) a szeretett kis triple-be. Ha valakinek van tapasztalata, akár robbantott rajz, vagy a belsõ felépítés közti különbség azt szívesen várnám! Bár hála istennek sok 32mm-es marzó van amiben van visszaút, így még azt se tartom elképzelhetetlennek hogy egy dj-bõl vagy z1bõl kerüljön bele...
A másik pedig az alkatrészellátás... Van valakinek tippje hogy ki az emberem? Malinál futottam egy kört de, nem vagyok elõrébb...
Válaszotokat illetve segítségeteket elõre is köszönöm!
üdv: Rider_03
Írta 2010. március 22. - 20:09
...
Szia. Én februárban vettem egy 2007es DJ3at. Életemben nem volt még telóm (merevvillám volt). Elõfizetõ voltam a nyomtatott Bikemagra (R.I.P) és abban azthiszem a 2009/4.-5. Számban van a teleszkótuning, és teljes szétszerelés. Na annak alapján szedtem szét a teleszkópot. Olajcserét teljesen házilag meg lehet csinálni, nagyon könnyû. Azthiszem olyan 2,5-5-10 W-s olajat ajánlanak, amit motorsportban tevékenykedõ gyártó gyárt. A Szimmering cserérõl azt tudom mondani, hogy elméletileg az is cserélhetõ házilag.
Remélem segíthettem!
Üdv.
Írta 2010. március 05. - 17:28
Lenne egy 2002-es Z1 Freeride villám ami nagyon meg van kímélve, keveset futott de szivárog az olaj.-->szimmering csere.
Elslattyogtam a helyi jóféle bringa boltban ott 10kt mondtak szimmering csere+olaj+munkadíjra.
Bringa szerelésben van jártasságom, szerszámaim de teloval még sosem foglalkoztam. Mennyire lehet házilag elvégezni a szimmering cserét?
Ha igen milyen olajat ajánlanátok?
ps.: Félre ne értsetek nem (csak) a lové miatt szeretném meg csinálni csak szeretem ha tanulgatom a dolgokat.....
Írta 2010. március 04. - 00:38
Van valakinek tapasztalata?
Írta 2010. február 27. - 14:21
Írta 2010. február 22. - 18:42
Innen meg tudod rendelni.
Ha ügyes vagy és összeállsz pár sráccal, aki innen akar rendelni, akkor a postaköltséget is megspórolhatod.
http://www.chainreac...x?ModelID=21791
Írta 2010. február 21. - 11:27
Írta 2010. január 24. - 18:38
Zoomstag, Gakos, Biketrigger!
Kösz az infót! Szal nem lesz egyszerû. Csináltatni lehet ilyet? (Az egyik megvan.) Ha nem jön össze, egy 160-as tárcsát rá merjek szerelni? (Ez nyilván függ a használattól, úgyhogy érzékeltetésképpen: Csakis xc, és ezen belül nekem a Szilvásvárad Maraton középtávja már kihívás szokott lenni.)
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2010. január 24. - 18:38
http://jensonusa.com...Sleeve Kit.aspx
innen beszerezhetõ, ha már sehogy nem megy.
és tényleg nem mondható olcsónak...
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2010. január 24. - 16:02
de
1, alapvetõen a személyzt jófej és segítõkész a maliban (mint bolt)
2, ellenben a garanciaérvénysítés az általuk forgalmazott termékekre az kb lehetetlen, arról viszont nem a bolti személyzte tehet. szidva ilyen értrelmeben volt a mali.
ja meg a az általuk frgalmazott termékekbõl is általában 0 hoz közelítõ készletük szokott lenni
alkatrész meg annyi se. próbálj pl gyári magura fékbetétet venni ittho.
s mondom, nekem anno ehhez a telóhoz ugynez az alkatrész, azt sem tudták hogy néz ki. felturták a boltot meg tologattok legalább 4 féle féktüskét, csak egyik sem az volt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. január 24. - 15:39
Zsizsi!Az, hogy "állítólag nem túl segítõkészek" egy kissé erõs túlzás.
Tessék elgyalogolni hozzájuk és akkor megtudod mennyire azok, vagy sem. (Tudnék ellenpéldát mondani, de nem teszem.)
Vedd a fáradtságot és járj utána.
Elsõ kézbõl náluk lehet ilyesmit beszerezni, de az is lehet, más típus féktüskéi is jók lehetnek hozzá. Esetleg nézd meg, kik a forgalmazóik és érdeklõdj náluk is.
Sok sikert.
Az „állítólag” nem erõs túlzás. Vedd a „fáradtságot”, és lapozd át a korai hozzászólásokat! Egy idõben olyan divat volt a Malit szidni, mint más fórumokon a Shimanot. Nekem semmilyen személyes tapasztalatom nem lévén a céggel, egyszerûen hittem a többi fórumozónak. Örülök, hogy a dolog nem igaz és megváltozott a trend is.
Ami az elgyaloglást illeti, azzal gondok vannak:
1. Nekem túl extrém a táv. (Amúgy tudok én gyalogolni. Végigcsináltam a régi Országos Kéket, túl vagyok a 4. Kinizsi százamon, ha ezek így mondanak valamit. No de 190 km aszfalton, fõleg ilyen idõben…. Hihetetlen, de igaz: az emberek egy része nem Bp-i.:scared: )
2. A munkám egész héten Miskolchoz köt. A hét végi felutazást sem könnyû megszervezni egy magamfajta 3 gyerekes családapának. (Ebben a korban sokkal több a kötelezettség, mint azt huszonévesen el tudtam képzelni.)
Mindezek okán úgy terveztem, hogy telefon a Malinak (mostanában vidéken is kezd elharapódzni a telefon használata), de elõbb tájékozódom ezen a fórumon, hogy milyen B, C, stb. opciók vannak még. Gondolom, többek között ilyesmire való egy fórum, nem?
Nem szoktam így kakaskodni (visszaolvasva elég röhejes is), de talán hozzásegít ahhoz, hogy megtanuld árnyaltabban végiggondolni a dolgokat.
Írta 2010. január 24. - 15:36
Kösz az infót! Szal nem lesz egyszerû. Csináltatni lehet ilyet? (Az egyik megvan.) Ha nem jön össze, egy 160-as tárcsát rá merjek szerelni? (Ez nyilván függ a használattól, úgyhogy érzékeltetésképpen: Csakis xc, és ezen belül nekem a Szilvásvárad Maraton középtávja már kihívás szokott lenni.)
Írta 2010. január 24. - 14:51
nekem meg egy mx compból lett (vagyis nekem nem kellett, csak mikor eladtam).
Írta 2010. január 24. - 14:42
Írta 2010. január 24. - 12:37
Tessék elgyalogolni hozzájuk és akkor megtudod mennyire azok, vagy sem. (Tudnék ellenpéldát mondani, de nem teszem.)
Vedd a fáradtságot és járj utána.
Elsõ kézbõl náluk lehet ilyesmit beszerezni, de az is lehet, más típus féktüskéi is jók lehetnek hozzá. Esetleg nézd meg, kik a forgalmazóik és érdeklõdj náluk is.
Sok sikert.
Írta 2010. január 24. - 10:50
abba a szutyokba speci egész hosszú cucc kell hozzávaló távtartóval. semmivel nem kompatibilis. maliban amúgy segítõkészek voltak, mikor nekem kellett ilyen, csak a, nem tudták milyen az, b nem volt nekik.
szerintem csak boltban "ottfelejtett" darabot vagy elpusztult telóról lehet szerezni, esetleg tárcsaféket használó tulajtól. bár azon a telón nem kéne a tárcsát erõltetni ha 45 kg-nál több az ember.
Írta 2010. január 24. - 05:12
Izomtéridõninja-geológus!