Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Koszi, az mar van rajta :)
Azer kene rendes sapesz (vagy legalabb valami fekete dolog)
mert ganyul nez ki hogy a telo maga fekete , levegopatron es a szelep femszinu. A sapka nem takarja ki a femszinu reszt. Nem zavarna ha nem latnam, de pont szem elott van.
Elmeletileg a forgalmazonak az o altala eladott cuccnak minden alkatreszevel rendelkezesre kell allnia a torvenyben eloirt x evig. Namost sajnos az elmelet nem mindig gyakorlat is.

ha már ott vagy esetleg nézhetnél nekem a z150fr ra arany tekerõket.
kb ennek is annyi az eséyle...
de ha van az jó lenne

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Koszi, az mar van rajta :)
Azer kene rendes sapesz (vagy legalabb valami fekete dolog)
mert ganyul nez ki hogy a telo maga fekete , levegopatron es a szelep femszinu. A sapka nem takarja ki a femszinu reszt. Nem zavarna ha nem latnam, de pont szem elott van.
Elmeletileg a forgalmazonak az o altala eladott cuccnak minden alkatreszevel rendelkezesre kell allnia a torvenyben eloirt x evig. Namost sajnos az elmelet nem mindig gyakorlat is.

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Akármilyen gumikhoz használatos szelepsapkát rárakhatsz- vegyé töltény formájút és halálosan egyedi lesz! Monnyuk a sima szelepsapka hülén álna rajta a kisebb átmérõ miatt, de portól akkóis véd.

edit: csak tudnám hol olvastam, amire most ide válaszoltam bakker....... :)
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a széttört is a nagykernél landol, így az ügyben is ott kell érdeklõdni;)
és reménytelen ügyekben mindig ott érdemes.
felesleges boltokba járni, ha a nagyker nem tud róla, akkor az az esélytelen kategória, és csak mázlival tudsz találni, esetleg az egy két külföldrõl árutszerzõs helyen.
sok sikert:)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Nemar ,egy kis remenyt se hagysz :)
Elso lepesben nem a nagykert kerestem meg,de majd megy a tel is.
Tudom hogy (meg mindig) milyen nehez egy tavoli orszagban gyartott cucc apro elemet beszerezni kishazankban (hiaba ez meg mindig a "balkan" ),de azert csak marad egyket bontott darabbol valami (amit szettrenkoltak az orultek).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az utsó kettõre a megoldás: nekem nem nehéz:) 2.3 kg. az bõven jó.
és felfújni sem kell, nekem atom érzékeny, nem olyan mint a nagy marzóm, de teljesen jó.

sajna kizártnak tartom hogy olyat találj.
nagykert pedig felhívni kell, nem írni neki;)
más bolt is a maliból venné, így ha ott nincs, máshol sincs.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Valaki nem tudja hogy '04 Drop Off Comp telohoz hol tudnek szerezni olyan kis fekete kupakot ami a tetejen levo szelepet zarja le?
A forgalmazot mar megkerestem, de ahogy olvastam itt, lehet nem fognak valaszolni. Esetleg meg x-factor vagy mas uzlet? (Cim)
Fontos lenne, mert kesobb eladasra menne majd.

Egyebkent ugy vettem eszre hogy ezt a telot nagyon sokan kerestek ,keresik (2004-ben ugy vettek mint a cukrot).
Elegge eros, nem tul bonyolult es sokat bir (tudom hogy ezt is el lehet torni nem kell senkinek leiirni) A szorcsogo hang miatt nem kell aggodni , az olyan.
Talan ket hatranya van ami szemely szerint nekem nem tetszett.
- Nehez (van benne anyag :) )
- Nem annyira erzekeny mint a rock shox-ok(valoszinu a levegoelofeszites miatt).

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

csak nekem többen azt mondták hogy a felkeményedés az úgy fog kinézni, hogy megáll. azaz több olaj, kimozogja ami jó neki, majd onnan mintha elvágták volna.
és nekem is hasonlót generált kicsit több olajjal.

ettöl tartok bizony...
ebben hscv szelet van az menyire dolgozik jól a papíron írt olaj menyiséggel?
most igaz kissé kevesebb van de k*rva szépen mozog,csak ugye végig,aztán koppan eggyet.ezt meg nem szeretném sokáig...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

üm...
pontosan.... :-/
Marzo túltöltve egy ponttól olyan progresszív lesz, hogy az leginkább egy hangtalan koppanás...

Akkor az enyém gyárilag túl van töltve...
Nem baj, már keresem az olajat, ma vagy holnap megcsinálom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
üm...
pontosan.... :-/
Marzo túltöltve egy ponttól olyan progresszív lesz, hogy az leginkább egy hangtalan koppanás...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
csak nekem többen azt mondták hogy a felkeményedés az úgy fog kinézni, hogy megáll. azaz több olaj, kimozogja ami jó neki, majd onnan mintha elvágták volna.
és nekem is hasonlót generált kicsit több olajjal.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

pécsen nem egy 04es dropoff fut eléggé intenzíven használva és semmi bajuk sincs
vedd meg nyugodtan

rájöttem közben hogy nem ml ezek hanem megmérem mennyi olaj van most bent azt töltök kcisivel többet.
menyi többletet lehet már megérezni??
valahogy ugy kéne belõni hogy a 12-13cm az lineáris legyen és csak a maradék út progreszvesedjen föl.erre nincs jobb magyar szó?? :)

De van.

Keményedjen fel.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
pécsen nem egy 04es dropoff fut eléggé intenzíven használva és semmi bajuk sincs
vedd meg nyugodtan

rájöttem közben hogy nem ml ezek hanem megmérem mennyi olaj van most bent azt töltök kcisivel többet.
menyi többletet lehet már megérezni??
valahogy ugy kéne belõni hogy a 12-13cm az lineáris legyen és csak a maradék út progreszvesedjen föl.erre nincs jobb magyar szó?? :)

Freegetruth

Freegetruth

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Én most vettem az ebike-on drop off-ot 48-ért!! utolsó darab volt. Egyébként azért ilyen olcsó, mert 2005-ös, és jéé, most már 2006 van. Vannak új modellek, és a régieknek lement az ára. Az hülyeség, hogy ezek a leárazottak hibásak, semmi bajuk nincs. Egyébként minden régebbi cucc sokkal olcsóbb szokott lenni...

Bagi

Bagi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Köszi Rob, figyelek majd.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Tehát karbantartás után szépen visszacsavarozom a láb aljába nyomórudat, aztán a fölsõ lyukon megtöltöm?
Abban látom a problémát, hogy ott lefolyik-e az olaj az alsó részbe rendesen.
Merthogy elkvileg elvileg annak ott kell lennie a nyomórúd alatt, a rugó/levegõ alatti térben, a lábak aljában nem?
Lefolyik?

arra majd figyelj, hogy az olajszintet ugy mérd, hogy feltöltöd, megnyomogatod (ekkor lefolyik alulra is) és ujratöltöd, hogy meglegyen a megfelelõ szint.
elõször mindig meg kell mozgatni a villát, hogy belül mindenhova eljusson az olaj.
negativ rugó pedig van bene, ha nem lenne, akkor koppanna mikor összenyomod és hirtelen kiengeded (azaz "visszafelé koppan")

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Fitymacsattogás... ez a megfelelõ szó, csak nem találtam. :D

Na köszi, akkor megnyugodtam.
Jah, tesztelem, csak meg kell várni míg összeáll a gép. (másfél hónap)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Nem gáz, ha a vadi új villát kézzel lenyomva visszafele szörcsögõ hangot ad?

nem
anno nekem is csinálta az EXR, meg ha elég gyorsan nyomkodom, akkor a Marathon is kicsit fitymacsattogós hangot hallat

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

2004es modell kiárusítása tudtommal, épp ma vettem ugyanilyet.

Edit: Nem gáz, ha a vadi új villát kézzel lenyomva visszafele szörcsögõ hangot ad?

Na akkor teszteld, mert én is ilyet akarok venni! Az a szörcsögés nem csak az olaj, ahogy csillapít?
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Szevasztok! A Marzocchi Drop-Off telórol kérdeznék, mert egyes haverjaim szerint ami kapható 45E körül, azok hibás szériák, ezért lehet õket olcsóbban megvenni és el is törtek párat vállnál ezekbõl, vagy simán a régebbi model kiárusítása?

2004es modell kiárusítása tudtommal, épp ma vettem ugyanilyet.

Edit: Nem gáz, ha a vadi új villát kézzel lenyomva visszafele szörcsögõ hangot ad?