Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

Freegetruth

Freegetruth

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hy! Tudtommal a 2005-ös drop off-nál három féle rúgóút állás elérhetõ. 110, 130, és 150mm. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet átállítani? Van a nyomórúdon bármi féle távtartó?

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Márk,nekem nem akarsz ajánlani valami jó telót?
Nem mintha kellene...
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
köszi:)
tudom kié, de én csakis fehér, 2006osat akarok venni:) vagy pedig más villát.
csak nem tudom hogy ez a 2.8 kiló hogyan lesz..:)

dropoff

dropoff

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
hy!

A dj3 télleg elég faszántos, sztem vedd azt, habár az lehet h egy kicsit sok is a lájtos street-hez, de inkább legyen több mint kevesebb:D Ha érdekel esetleg van egy dj3-as a bikemag aprón 50 rugóért, sztem megéri. (nem reklámozni akarom, nem is az enyém, de télleg megéri).

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2006-os dj 3 nem átütõs, 2.8kg... vagy van valami alternatívája ennek, lájtos streetre, és kisbicós bohóckodásra? marzó lenne jó, rászoktam valahogy.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a shiver nehéz is, meg kolbász is. mindenképpena pike. nem olyan gizda, mint a shiver, de kiegyenlített jó teljesítményt nyujt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Szerintem a Pike tartósabb darab hosszútávon, de a Shiver SC-t mozgásban semmi nem múlja felül. Amúgy a kis Shiver eléggé csavarodik.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

szerintetek melyik a jobb teló a shiver(2003) vagy egy pike(2005) Szerintetek ugyanannyiért melyiket érdemesebb megvenni(használtan)??

Hát srác, ez a kérés ebben a fomában nagyon LOL!

Kicsit bõvitsd a kritériumokat.
Felhsználási terület, rider tömege, mibe tennéd, mennyire nyomatod durván, stb...

Igy nincs értelme a kérdésnek!

tttoa

tttoa

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
szerintetek melyik a jobb teló a shiver sc(2003) vagy egy pike(2005) Szerintetek ugyanannyiért melyiket érdemesebb megvenni(használtan)?? 78 kg vagyok, (keményebb fajta)freeride/street/4x-t csinálok ebben a sorrendben... Valami olyan kéne ami mindenhol megállja a helyét, a legfontosabb h megbízható legyen... Szerintetek melyik a jobb vétel?? Polarxbe menne bele...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
leugrik a garázs tetejérõl :) naná
síkra, ugye?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
de az a freeride nem az a garazstetorol leugralos freeride, amire te gondolsz. ez az a fajta freeride, amit pl kis osztelosokba tesznek, ami elol-hatul mozog 13-at, esetleg 15-ot, feltekersz vele a hegyre, es lejossz a dhsabb szakaszokon, amolyan enduro felhasznalas. egyebkent, ha a garazstetorol sikra ugrasz, akkor elobb, utobb sokminden elfog torni a bicon, ha van iv, akkor mar ok a dolog.

dropoff

dropoff

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszi az infót.

A Z1-et veszem mer az amúgy is zsír új a másik meg használt:D
Ja am. szerintetek ez kibírja majd ha leugrok a garázsunk tetejérõl (kb. 3 m)? És mennyit bír max.?(eltekintve a váztól és egyéb alkatrészektõl)
Toom h a Marzocchi Freeride-ra ajánlja szal elméletileg bíria kéne, de a tapasztalat azé mégis csak más.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
szerintem ugyanaz a kettõ. váll,nyak,becsúszó,szár.
a drop off 2 okosabb talán.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sztem Z1 sokkal jobb mint egy Drop-off, jobban mozog és és és....nem tom de ha szép allapozú a Z1 akkor én azt venném.....:D

dropoff

dropoff

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hy!

Lenne egy kérdésem:

Melyik Marzo erõsebb? A 2005-ös OEM Drop Off 130mm vagy a 2004-es Z1 Drop Off 2 130mm? Elõre is köszi a választ.

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

A 105ösnek értelemszerûen 15mm-rel kisebb a beépítési magassága, ennyivel lejjebb van húzva a villa.

Nem, egész pontosan 9,8 mm-rel rövidebb a 105-ös.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
A 105ösnek értelemszerûen 15mm-rel kisebb a beépítési magassága, ennyivel lejjebb van húzva a villa.

nickjames

nickjames

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

igen. a 105-ösek is ugy jönnek ki, hogy gyárilag 10-asok voltak, csak leröviditik. egy távtartó kérdése, a felkoppanásgátó rugó alá, 15mm hosszu.

Köszi!

Lehet, hogy nem értem krisálytisztán....

Ha csak egy távtartó a ülönbség a két verzió között, akkor hogyan alakul a beépítési magasság a két villánál? A 105-ösnek hogyan lesz alacsonyabb a magassága, márha egyátalán alacsonyabb lesz..?..)

nickjames

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

(...) csak 120 mm rugóutas verziót találtam, nekem pedig 105-ös kellene. Lerövidíthetõ a valahogy a rugóút?

igen. a 105-ösek is ugy jönnek ki, hogy gyárilag 10-asok voltak, csak leröviditik. egy távtartó kérdése, a felkoppanásgátó rugó alá, 15mm hosszu.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
http://mali.hu/index...pic=trade-names

Ha látod az árkülönbséget, akkor láthatod, más a csillapítási rendszerük és az állíthatóságuk is.