Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Marzocchi

- - - - -

• Please log in to reply
2845 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
azt írja, hogy:

TST5 offers:

settings range from fast descending (DH) thru free ride (FR) all the way to lock out (CL) for extended climbs.

tehát:

A TST5ös tagok széles körû beállítást kínálnak a gyors ereszkedéstõl (DH) a szabad rideoláson (FR most hogy forditsam) át a hosszan tartó mászásokat segítõ/-nál szerepet játszó lockout (CL)-ig.

A TST 2 ugyanez, de ott cska DH és CL van.

tehát gondolom a cl az a full lockout.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

2007-es marzó katalógus:

http://www.marzocchi...ter=20060831-uk

akkor valamelyik guru fejtse meg nekem, legyen szíves hogy a rocco tst rugóstagon, a cl állás vajon mennyire lokout közeli állapot ?....mer ha hasonlít a telókéra akkor bele vagyok szeretve....titánrúgóval egy 200 asba....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
2007-es marzó katalógus:

http://www.marzocchi...ter=20060831-uk

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Köszönöm.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Beépítési magasságok, meg egyéb méretek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Beépítési magasságot megadták valahol? hab nicht gefunden

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
de a súlyokat szokás szerint nem merték megadni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Hova no mar a szimplavallasok rugoutja, brutal.
Aze egy 160-ast kiprobalnek, a 130 -at meg kihasznalom :)
Viszont szerencsere, vagy sajnos maradtak a rugo, olaj, levego kombonal (az elofeszitesre gondolok, mielott valaki belekotne) , ami a pl. a rock shox pike javal (rugo, olaj) ellentetben nem tesz igazan szep megindulast lehetove, viszont cserebe jol bir mindent.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Hátha valakiket érdekel, fönnt vannak Marzocchi honlapján a 07-es villák..
http://www.marzocchi...tb&IDAnno=30710
Hát nem lettek csúnyák, az biztos:)

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 posts
hy

Olyan infó kellene nekem h a 2004es és 2005ös marzocchikba milyen keménységû rugók vannak! ( a dirt jumperek és a Z1-ek és drop offok érdekelnek)
A Marzocchi weboldalán már nincsenek ezek fent.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Junior T ugyanmár!

Arra nyugodtan tehetsz nagypizzát is. Sõt kívánja is. :D

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
azzal, hogy felteszel egy tarcsas villara tarcsat, azzal nem nagyon fogod tudni szetcseszni

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Értem és köszi szépen!Azért szerettem volna errõl megbizonyosodni mert nem akarom szétcseszni mert nemtudok újat venni!Mégegyszer köszi!

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
egy junior t-re alapbol csak tarcsafeket fogsz tudni feltenni, es sosem lesz tole semmi baja annak ellenere, hogy gyorszaras, rengetegen hasznalnak tarcsafeket gyorszaras szimplavallas teleszkoppal, koztuk en is, es nincs baj, de foleg nem egy junior t eseteben

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kikérni!Van nékem egy 2004-es Junior-T-m.Idén sikerült megvásárolni vadi újan tehát elsõ gazdija vagyok stb stb (a gond hogy nem átütõs :( ).Kérdés a következõ lenne, szeretnék rá tárcsaféket rakni 160-as tárcsával de nagyon kulázok hogy megcsavarja és most jó ideig nem lesz zsm teleszkópra szóval szeretnék reá vigyázni.Mi a véleményetek errõl?Van okom félni vagy hülye vagyok :D ?Igazából Dh-zom és hiányzik az elsõ fék bár én kicsit eltérek a normálistól ugyanis nekem sokkal jobb a hátsó, jobban tudom kontroláni a seggét a bringának de nah ez nem elég kéne az az elsõ fék tehát én arra gondoltam hogy nem állítom vadállatra csak olyan óvatosra hogy lassítani tudjak vele.Szerintetek megfogja tekerni vagy meg se fogja érezni vagy mit tegyek?????

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

igy sokkal barátságosabb ;)
személyeskedõ megjegyzések senkinek nem hiányoznak.

Egyetértek, én is pont egy ilyet kifogásoltam, ha nem is a legfinomabb stílusban ;)
Fátylat rá. Peace...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Volt, nem is olyan régen. Olvasgatni kéne a topicot.:chin:

Csak két betû maradt ki: topico"ka"t,:( így aztán persze, hogy félreérthetõvé vált. Én is csak most vettem észre, hogy "rob" javított.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
igy sokkal barátságosabb ;)
személyeskedõ megjegyzések senkinek nem hiányoznak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Volt, nem is olyan régen. Olvasgatni kéne a topicot.:chin:

Valóban, de nem itt, és korántsem biztos, hogy mindenki olvassa a jövõ évi újdonságok topikot... ;)

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Ha minden igaz akkor a Jövõ évi újdonságok topic-ban volt.

És valóban!