Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Marzocchi
Started by
Endroo
, 2006. March 30. 15:59
Posted 2006. September 18. - 19:11
www.bluecet.hu
török utca 5., a bem mozi környékén, margit híd budai hídfõ és ahol a villamos jobbra kanyarodik, te ott balra
török utca 5., a bem mozi környékén, margit híd budai hídfõ és ahol a villamos jobbra kanyarodik, te ott balra
Posted 2006. September 18. - 19:05
köszi!Merre van ez a bluecat?Címet tel számot tudnál adni?Köszike
Posted 2006. September 18. - 18:59
nehéz lesz...
elvileg bemész egy boltba és talán tudnak szerezni új perselyt, akkor javítható. hogy gyakorlatban hogy megy, azt nem tudom... esetleg írjon levelet a amrzonak, hátha küldenek új perselyt, de elõtte érdemes megpróbálni felhívni a malit (bár..), õk a forgalmazó cég... vagy kérdezzétek meg gyapit a bluecetben, hátha õ tud szerezni..
elvileg bemész egy boltba és talán tudnak szerezni új perselyt, akkor javítható. hogy gyakorlatban hogy megy, azt nem tudom... esetleg írjon levelet a amrzonak, hátha küldenek új perselyt, de elõtte érdemes megpróbálni felhívni a malit (bár..), õk a forgalmazó cég... vagy kérdezzétek meg gyapit a bluecetben, hátha õ tud szerezni..
Posted 2006. September 18. - 18:39
Posted 2006. September 18. - 17:03
Haveromnak a 2004-es Z1-es villája el kezdett picit kotyogni.Szerintetek javítható?Vagy tudtok olyan boltot ahol meg tudják csinálni!Elõre is köszi!Sürgõs lenne neki a válasz!
Posted 2006. September 15. - 22:54
a leirtak alapján több, mint valószinü.
az eta nagyon érzékeny az olajmennyiségre.
de lehet, hogy mást is elrontottak benne.
szedtem már szét eta-t, és véletlenül forditva tettem vissza a kupakot, azaz zárt állásból csak még zártabbá lehetett változtatni
az eta nagyon érzékeny az olajmennyiségre.
de lehet, hogy mást is elrontottak benne.
szedtem már szét eta-t, és véletlenül forditva tettem vissza a kupakot, azaz zárt állásból csak még zártabbá lehetett változtatni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. September 15. - 10:28
z 150 es villámban most cseréltek olajat és szimeringet,ezek után a villa iszonyat kemény lett és nem müxik az ETA!Felhívtam a boltot ahol azt mondták,hogy lehet h túl sok olajat töltöttek bele le kell engedni és jó is lesz!Szerintetek is ez a gond?
Posted 2006. September 14. - 21:48
Sziasztok!
Van valakinek menettapastalata a z1 fr 3-asról és a DJ 3-asról ????Tudom h létezik olyanh testbike,de ott az emberek össze-vissza irogatnak...
Van valakinek menettapastalata a z1 fr 3-asról és a DJ 3-asról ????Tudom h létezik olyanh testbike,de ott az emberek össze-vissza irogatnak...
Posted 2006. September 14. - 15:07
Posted 2006. September 14. - 14:48
akkor viszont ha nincs della és le sem akarod cserélni, akkor szeresd úgy ahogy most van
Posted 2006. September 14. - 14:38
Valóban 125mm, elíram.Ez van, ezt szeretempsylo 125-öt mozog. mellesleg azzal is jobban járnál mint a doc-cal.
Posted 2006. September 14. - 14:33
Posted 2006. September 14. - 14:24
Nokérem, akkor kifejteném:) :
a "túra" valóban tág fogalom, jelen esetben nem a csomagos, aszfalton bolyongós túrára gondoltam,se-nem CC, se nem freeride bringázásra, inkább olyasmire, amit mostanság AlMountai vagy BackCountry-nak titulálknak.Szóval adott egy 2000-es évjáratú Specialized FSR Enduro, ami hátul 4"-t mozog(súlya kb. 13~14 kg), eredetileg Psylo-val szerelték, ami ugye 115mm-t mozog, a beépítési magassága ha jól tudom mindkettõnek 510 mm.Mivel a mecsek elég köves, jól jön a rugóút és a 32mm-es becsúszó, és ugyan oda eljutok vele mint a merevvázas gépemmel.Afelsorolt villák(Z1, Maraton, netán egy Reba)mind jók, de nincs rá fölös pénzem, mindamelett egy MX közel olyan nehéz mint a Drop Off, a Z1 pedig nehezebb nála.
Itt tartok pillanatnyilag.
a "túra" valóban tág fogalom, jelen esetben nem a csomagos, aszfalton bolyongós túrára gondoltam,se-nem CC, se nem freeride bringázásra, inkább olyasmire, amit mostanság AlMountai vagy BackCountry-nak titulálknak.Szóval adott egy 2000-es évjáratú Specialized FSR Enduro, ami hátul 4"-t mozog(súlya kb. 13~14 kg), eredetileg Psylo-val szerelték, ami ugye 115mm-t mozog, a beépítési magassága ha jól tudom mindkettõnek 510 mm.Mivel a mecsek elég köves, jól jön a rugóút és a 32mm-es becsúszó, és ugyan oda eljutok vele mint a merevvázas gépemmel.Afelsorolt villák(Z1, Maraton, netán egy Reba)mind jók, de nincs rá fölös pénzem, mindamelett egy MX közel olyan nehéz mint a Drop Off, a Z1 pedig nehezebb nála.
Itt tartok pillanatnyilag.
Posted 2006. September 14. - 00:54
Nem feltetlen hiszen egy DH bringat igen kellemetlen sik terepen vagy hegynek fel hasznalni hiszen a geometria ugy van kialakitva hogy hegyrol lefele jojjenek vele. Ellenben egy freeride gep Drop off al azert elmehet turazos gepnek is.
1bkent turaztal te mar pl. a Pilisben? (Nem keves nem kicsit koves hely van arra azert)
Asszem elojott egy kis kepzavar is. Egy tura nem feltetlen jelenti mindenkinek ugyanazt. Van aki elonyben reszesiti az erdei muutakat es valaki a kemenyebb terepet. Ettol fuggoen fontos lehet egy megfelelo kerekpar-telo kombinacio valasztasa.
1bkent turaztal te mar pl. a Pilisben? (Nem keves nem kicsit koves hely van arra azert)
Asszem elojott egy kis kepzavar is. Egy tura nem feltetlen jelenti mindenkinek ugyanazt. Van aki elonyben reszesiti az erdei muutakat es valaki a kemenyebb terepet. Ettol fuggoen fontos lehet egy megfelelo kerekpar-telo kombinacio valasztasa.
Posted 2006. September 13. - 22:47
Kényelem?Jahj akkor egy DH biciklit vegyünk ha túrázni megyünk.Az elég kényelmessé teszi a közutakat.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. September 13. - 21:39
Még most sem értem!
Ha túrázol,hova kell 130mm út?Elhiszed hogy mégjobban jársz egy merev villával?Kûgyek képet a bicajomról?
kényelem, barátom.. kényelem
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. September 13. - 21:19
Gondoltam, hogy a kérdés sokak számára eleve "badarságnak" tûnik egy Drop Off esetében, de én szeretem ezt a villát, és pénzem sincs egy új, könyebb villára, meg aztán 130 mm-es út esetén az a ~2.3 kg nem is olyan sok a 83 kilómhoz.
Nem is annyira a súly a lényege, vagy a 13 centi túrára, hanem inkább a Drop Off comp mozgása nagyon nem erre van belõve. Ha tudsz, próbálj ki egyszer egy AM-et vagy Z1-et, vagy egy 120-as MX-et vagy Marathont. MX-et pl. tök olcsón lehet venni, és simán viszi a 85-ös súlyodat.
Posted 2006. September 13. - 21:00
Drop Off úgyis tök darabos, szerintem hosszú távú túrákra sem ezért, sem a súlya miatt nem jó, ugyanakkor fun a 13 centi út.
Posted 2006. September 13. - 19:20
Még most sem értem!
Ha túrázol,hova kell 130mm út?Elhiszed hogy mégjobban jársz egy merev villával?Kûgyek képet a bicajomról?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. September 13. - 11:50
Na ilyesmire gondoltam!Biztos ami biztos feldobom az aprók közé, hátha van valakinek lezúzott Z1-es bõl belsõsége.