Ebben nincs semmi fura, tekintve, hogy az általad említett modellek OEM változatok, így önállóan "nem" kerülnek kereskedelmi forgalomba.
Ahhamm értem!De a Juniortól akkor is búcsuzni kell !
Ebben nincs semmi fura, tekintve, hogy az általad említett modellek OEM változatok, így önállóan "nem" kerülnek kereskedelmi forgalomba.
Ebben nincs semmi fura, tekintve, hogy az általad említett modellek OEM változatok, így önállóan "nem" kerülnek kereskedelmi forgalomba.Ami még fura hogy a Drop Off-ot sem látom meg a Drop Off Triple-t sem :S
1:nagyon kevés levegó van benne,a szimering szerintem nem rossz mert kb fél éves,olajról meg nem tok semmitAz hogy "kirug" a telo attol is lehet hogy tul nagy elofeszites van beallitva.
Ha pl. levegoelofesziteses, akkor tul sok levego van benne. Es persze lehet attol is hogy keves az olaj, vagy rosszak a szimeringek.
Szerintem nagyon higat ne tegyel bele mert nem lesz jobb a mozgasa. A 7.5-os jo, esetleg 5wt (De ez sulyfuggo dolog!)
A marzok foleg a levegoelofeszitesesek (ill. az SSV rendszer miatt is -amelyik olyan-) akkor mozognak szepen ha intenziv hasznalatban vannak , mivel ilyenkor kinyit az SSV szelep es picivel tobb olaj tud atfolyni a rendszeren. Ha szep mozgas kell akkor vegyel Pike-ot az raadasul 140-et mozog.
ezt elirtam.5.0w-s van benne ennél higabb a 7.5w és sokkal higabb a 10.0w
nekem nem épp ez a gondom,hanem mintha egy picit úgy kotyanna a villa elõre hátra és fel-le is,de mielõtt elvittem a szervízbe olajcserére nem volt ilyenje!:(Ezt az elõzõ is csinálta!De ez mitõl van?Szarul rakták össze?Jó ha egészen picit lenyomom és kirántom akkor koppan picit, de ez nem zavar egyáltalán, fõleg menet közben, túltölteni meg nem akarom, ha jól tudom a váll tetejétõl az olaj ha olyan 4cm-re van akkor jó kb, nekem most úgy van, így is hagyom valószínûleg..
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fenn van a marzo honlapon.valaki megtudná mondani a marzocchi drop off comp pontos súlyát mert sehol sem találtam a neten, azért lenne rá szükségem mert vagy stance flow-t veszek vagy drop off-t, a 2 közül a könnyebbet
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.