Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
hello.
megint it vagyok.na az a helyzet hogy a droffomba már tettünk 2.5w-s olajat de kirúgott.most megint 5.0w-s van benne de még mindig kirugot.
néztük az olajszintet de alig volt benne.rátöltöttünk egy keveset(anyitt hogy ne lökje ki)de annyi a kül hogy picit kissebet üt vissza, már nem annyira zavaró de sokkal lassabb.mi a teendõ?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Szerintetek a Marzocchi MX Comp bírná az erdõs terepet?

milyen felhasználásra?
túrát/CC-t bírná. (hisz arra való)
nem ugribugri, meg déhá villa.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

ati86

ati86

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Szerintetek a Marzocchi MX Comp bírná az erdõs terepet?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
nyomtam,de lemondok róla!Eladom az elsõ váltót és felteszek egy láncterelõt!Ha meg maratonozni támad kedvem akkor vagy kölcsön bicajjal megyek vagy a sajátommal de csak buli szinten!:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

tudnátok segíteni?Le akarom cserélni a z 150-es villám,mert kissé meguntam és akarok egy 66-ot,de sajna itthon nincs a nagykerben ahol netán meg van ott elég drága!németbõl 100-110körül jön a vf2 és 130-135 között az rc2x,csak nincs kedvem annyit várni!Nézegettem az aprót!És van egy z1 de csak 130mm-et mozgó 90-ért!Ki lehet azt húzni 150-re?érdemes?Vagy van egy 150mm-t mozgó dirt jumper 80-ért!Vagy maradjak a németnél és inkább várjak?Vagy volna 170-et mozgó 888!Szerintetek értelmes lenne egy ilyen villát beletenni ebbe a vázba?Ez csak 150-es villához jó nem?Vagy azt még lentebb lehet csökkenteni?Elõre is köszi a segítséget!

a váz szerintem bírja, végülis ugyanaz mint a 04-es stinkik, abba meg 170 es vella volt. csak elfeljtheted a tekerõs biciklit.....Te meg mintha maratont is nyomtál volna vele.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
felhívtam a malit és azt mondták,hogy nincs nekik csak az rc2x de 190-et mondott rá!Az sok!Én max 120-at adok érte!Most apróban láttam 110-ért egy használtat!Kértem képeket!Majd elválik!Szerinted érdemes használtat venni?Én min 95-100-ra le akarom alkudni!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
van a nagykerben!;)
pár napja volt még, szóval inkább a boltosodat hajtsd.

és érdemes várni rá!
merevségben meg sem közelíti semelyik 32mm-es marzó a 66ot.
mozgásban sem nagyon éri utol, semmiben

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
tudnátok segíteni?Le akarom cserélni a z 150-es villám,mert kissé meguntam és akarok egy 66-ot,de sajna itthon nincs a nagykerben ahol netán meg van ott elég drága!németbõl 100-110körül jön a vf2 és 130-135 között az rc2x,csak nincs kedvem annyit várni!Nézegettem az aprót!És van egy z1 de csak 130mm-et mozgó 90-ért!Ki lehet azt húzni 150-re?érdemes?Vagy van egy 150mm-t mozgó dirt jumper 80-ért!Vagy maradjak a németnél és inkább várjak?Vagy volna 170-et mozgó 888!Szerintetek értelmes lenne egy ilyen villát beletenni ebbe a vázba?Ez csak 150-es villához jó nem?Vagy azt még lentebb lehet csökkenteni?Elõre is köszi a segítséget!

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
PPGreg!A konának a marzó már idén is külön gyártott 150-et mocorgó 66-osokat!
A súlytáblázatot néztétek!:D Nem semmi,hogy meghíztak!A 2007 - CORSA WORLD CUP is 1684 Kg a kiírás szerint!:E

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
Használ (használt) valaki Marzocchi Bomber Z5-ös (2001-es) teleszkópot hidraulikus tárcsafékkel?
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

bikertigger

a tst-re gondolsz? ami meg lényegében kompresszió állítás?

az eta meg zárt állapotban "bõven mozog" vagy 2 centit, ami útállításnak kicsit sovány :) mondjuk szvsz. egy eta bõven elég lenne a telóba, mert jelen pillanatban a legtökéletesebb lock out funkció. az ata meg max arra jó hogy egyszer beállítsd a rugóutat a vázadnak megfelelõen. persze nem baj ha van minden egy telóban. ;)

ja a tst cl állására....elég betonkemény lock /nem is használom, max aszfalton /

/mellesleg ha valaki tudja hogy a roco tst-ben mennyire lesz zárt a cl állás, ne tartsa magában :) /

eta meg végülis ha a 120-at mozgó maraton xc-t olyan 80-90 re nyomom össze /nem tehenkédek rá teljes súllyal/ még mindig mozog annyit amennyit egy meredek mászásnál kell - ott én ugyse megyek 40-el- , viszont a geo meg pont nem lesz hanyattesõs.
de tény és való a fox idéntõl alkalmazott 3 állásos útállitása magasan a legjobb....de amig ez nem volt addig az eta is jól bevált ....
viszont hogy minden túrán 66szor csavargass egy gombot ki-be, magasan a legszarabb +oldás / a u-turnt is ezért nem szerettem/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
bikertigger

a tst-re gondolsz? ami meg lényegében kompresszió állítás?

az eta meg zárt állapotban "bõven mozog" vagy 2 centit, ami útállításnak kicsit sovány :) mondjuk szvsz. egy eta bõven elég lenne a telóba, mert jelen pillanatban a legtökéletesebb lock out funkció. az ata meg max arra jó hogy egyszer beállítsd a rugóutat a vázadnak megfelelõen. persze nem baj ha van minden egy telóban. ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A Marzo 66 RV az a honlap szerint 180mm -ert mozog igaz?

Akkor ez mi a fene eliras?
http://www.konaworld...LUXE/index.html

nem....OEM (pl 90 milit mozgó róka RLTsincs forgalomban, illetve 120at mozgó float sem, speckókban idén mégis olyan van idén)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
A Marzo 66 RV az a honlap szerint 180mm -ert mozog igaz?

Akkor ez mi a fene eliras?
http://www.konaworld...LUXE/index.html

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

viszont lesz megint super t :)

az eta nem útállító inkább lock out, csak éppen még rásegít a mászára a rugóút csökkentéssel is.

Jah!Super T 185 mm úttal meg sok egyéb extrával!No igen mennyibe fog ez kerülni bele se merek gondolni!A másik ami megfogott az a 888 World Cup, az lesz meg egy mocskosul kemény szerkezet :D , már a megjelenése sem piskóta!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

az eta nem útállító inkább lock out, csak éppen még rásegít a mászára a rugóút csökkentéssel is.

mért a maraton xc-n meg az am-n van külön lok out funkció.....és az etával elég jelentõsen tudod változtani a rugóutat úgy hogy bõven mozog még a teló...../pl egy 15 centit mozgó am-t összenyomsz 10 re még mindig mozog eleget, viszont nem esel hanyatt egy jó meredek mászásnál/
ellenben szvsz a tengernyi körbetekerés a legrosszabb megoldás az útállításra...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

amúgy jól értelmezem hogy az ATA 8 "tekeréssel" csökkenti/növeli a rugóutat 4 centivel ?

Hogy micsoda?Hogyan kell ezt technikailag elképzelni?

Így:

http://www.marzocchi...&LN=UK&Sito=mtb

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

amúgy jól értelmezem hogy az ATA 8 "tekeréssel" csökkenti/növeli a rugóutat 4 centivel ?

Hogy micsoda?Hogyan kell ezt technikailag elképzelni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

tehát volt egy szenzációsan mûködõ útállító rendszerük - ETA - és lassan lecserélik egy olyanra amibõl szép lassan minden más telógyártó "kimenekül"....fasza...