Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Marzocchi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2845 hozzászólás a témában

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
csinátatni kell ruganyókat..hosszabb negatívat, és kisebb simát. vagy rendelni marzo travel cuccoló kittet. én is érdeklõdtem már iránta, de mali nem túl közremûködõ. rugót kovácsoltatni meg necces..összeesik meg minden :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
urak!

200-at mozgó 888-at le lehet rakni 170-re?

kell hozzá vmi készlet, vagy átrakok egy távtartót és kész?
Autist Team:)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
nem feltétlenül. van ami birja sokáig aztán hirtelen reccs. de ki tudja lehet kifogott egy jó darabot.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Nyilván nem egybõl gondoltam.
De õ már majd egy éve használja, és semmi...

Persze lehet, h neki szerencséje volt, de ha típushiba, akkor az övének már rég apró darabokban kellene lennie.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Viszont akkor nem értem. Egyik havernak I-es van - õ kökeményen tolja, és abszolút semmi baja nincs.
(Mondjuk azért 2 megtört példány már riasztó hatást fejt ki - fõleg, h az egyik pont a II-es.)

Én elhiszem neked ezt, de más is meg tudja erõsíteni ezeket esetleg? (Vagy cáfolni - azis jó lesz :) )

NE hidd h 1-2-3 hónap alatt eltör:D használat mellet egyszer csak annyit veszel észre h van egy kis hajszárepedés aztán meg a váll eltörik:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
akkor lehet hogy nem.

volt nekem egy pár novatech/singletrack kerekem, és nemtom hova lettek. biztos eladta és elkurváztaöket. holnap nézzél a körmére.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
maxxisgumis. holnap hozza.(remélem gumitlanul)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

luongoban van benn.
majd akkor elintézzük.

az enyém?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Mindkét oldalt nyílt olajfürdõ.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Áhoj arcok!Az lenne a kérdésem h a '06-os dirtjam pro -konkrétan egy scrapben lévõ villáról van szó-mindkét szárban nyílt oljfûrdõ van vagy csak az egyikben?azt tom h egyik szárban rúgó,másikban meg levegõ,de gondolom ott is van vmi kenése a villának...jó volna tudni vagy esetleg egy részletes leírás is jöhet,meg egy kis extrának robbantott kép féleség vagy egy ilyen teló szétszedve lefotózva leírással...

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Viszont akkor nem értem. Egyik havernak I-es van - õ kökeményen tolja, és abszolút semmi baja nincs.
(Mondjuk azért 2 megtört példány már riasztó hatást fejt ki - fõleg, h az egyik pont a II-es.)

Én elhiszem neked ezt, de más is meg tudja erõsíteni ezeket esetleg? (Vagy cáfolni - azis jó lesz :) )

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Tavaly 2 õt törtek el itt nyiregyen egy dj 3 mast (gyorszáras) meg egy dj 2 õt.Vegyes felhasználás mellet.(no dh) Az egész dirt jumper széria ugyanazzal a vállal van szerelve h akk értelemszerüen az I is.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
És ez így honnan tudható? (Boltos vagy, s sokat vittek vissza, vagy sok haver vett, és mindenkinek eltört?)
És csak a II-es ilyen, vagy az I-es is?
//illetve milyen felhasználás mellett? Nagy durva 360ak, vagy szolídabb jumpok?

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Ez nem igaz. Kimondottan hülyeség. A 05 ös ök szériahibások voltak.(a vállnár törtek. A 06 osok már csavaros vállal érkeznek.(nagyobb merevség és jobb szervizelhetõség. és még nem láttam törni eggyet se monyuk itt nyiregyen egy sincs:D nem csoda. szerintem a 06 osok jóval jobbak (egyéni vélemény) Sry Aske itt van bepótolom:D

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás

ejj...ezt nem jó hallani.
Hogy tört el, hol (minden téren hol)...
Pedig én azt hallottam, hogy jobbak voltak, mint a '06os széria. (Ezekszerint mégsem?)

Akkor nem kaphatok konkrétumokat a kérdésekre?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

Ha fent van még az a termék akk szentem tudnak szerezni.

Smiley-t lehagytad. XD

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
ejj...ezt nem jó hallani.
Hogy tört el, hol (minden téren hol)...
Pedig én azt hallottam, hogy jobbak voltak, mint a '06os széria. (Ezekszerint mégsem?)

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Irj mailt az ebike nak. Ha fent van még az a termék akk szentem tudnak szerezni. max kicsit késõbb a szokásosnál.De én nem vennék 05 ös dj. mindegyik gyárihibás vállal érkezik!!! tavaly 2 õt törtek el az ismerõseim:D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
na ez még nem jelent semmit, fõleg piros kosárral... :-/

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Hello!
Sorry, h ide is írok, de hátha itt elõbb válaszra talál:
'05ös DJ2-t lehet még kapni valahol? (nemhasznált verzióban)
//ebayen láttam egyet, de nem vagyok regelve.

http://ebike.hu/term...implavallas/869