Nincs vkinek egy elfekvõ felsõbilincses xt elsõ váltója(34,9-es)?
Esetleg lehet R-es is.
Adnék érte egy kis aprót
Sajnos nincs.
Nincs vkinek egy elfekvõ felsõbilincses xt elsõ váltója(34,9-es)?
Esetleg lehet R-es is.
Adnék érte egy kis aprót
Mozog valaki holnap Budapest(csepel)-Gyõr útvonalon? El kéne hozni egy villát a nagykerbõl! Hatalmas segítség lenne!
Én meg napi szinten 3-szor biztos :DMekkora királyság lenne,de maradjunk a földön
nezzuk az elonyos oldalat - en ezen az eletben nem jonnek le
:D:D fõleg a felhõk felett,mi? :D Lehet most épül egy felvonó györújbarátira is
hat ez tiszta gyorujbarat
Megavalanche 2010 - Contour HD on Vimeo
Egy közvéleménykutató kérdés. Van itt valaki aki valaha az életben megkerülte a Balatont biciklivel?
Nekem sikerült,1 nap Gyõr-Balatonalmádi=szállás 2 nap reggel 5-kor indulás este 22:35-re értem körbe,3 nap haza már sajnos vonattal mert széthullodta a bringám.(Lelazult a kazetta,konuszok,2 defekt,nyereg feltörte a seggem pedig párnázva volt,leesett a hajtókar( ??) a stucni meg úgy recsegett mitha egy 100 kg ember támaszkodott volna rajta.Vonaton megszereletem mert tekerni akartam de azon már nem volt mit szerelni.:D:D
Persze, Sports Tracker
Persze, Sports TrackerEgy közvéleménykutató kérdés. Van itt valaki aki valaha az életben megkerülte a Balatont biciklivel?
Nem kotyogsz,bele miért tennéd ? Úgysem hagynánk
Én is tudom,hogy nem olyan egyszerû.Nem igazán lehet 7-es váltoval vezérelni egy 8-as sort,meg még sokmindentõl függ.Kazetta?Mennyit bir el?Ezért is említettem a multkor,hogy elég kemény beruházás lenne.
Arra gondoltam mebrikozom kezdetben lánccserével és meglátjuk mire jutok.Rövid távon ugy is kiderül mit szol egymáshoz a két technika.Ha nem komálja folyt köv. .Nem fogok feleslegesen szétcseszni egy jó láncot.
Lemaradtam valamirõl?Ki hagy el mit?