Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
No, elég közel állt a 2program 1máshoz :D:D
Tuti nagy sár, lehetet, és ahová a nap nem süt be ott még jó hideg is.
Én is gondolkodtam, hogy meg kellene nézni, de Barátin még hófoltokat láttam, így inkább maradt aszfalt, és mentem egy Phalma kört.
Jó kis szél volt.

fokhagymakrémleves és rántott csirkemell volt: )
nem mentem sehova, maradtam a barátnõ-család-tespedés jólbevált triójánál. ha a délutáni Duna parti sétát veszem alapul, akkor a Bakonyban nyakig érõ sár lehetett. szóval nem bánom, hogy nem mentem.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Hideg és dagonya volt?

fokhagymakrémleves és rántott csirkemell volt: )
nem mentem sehova, maradtam a barátnõ-család-tespedés jólbevált triójánál. ha a délutáni Duna parti sétát veszem alapul, akkor a Bakonyban nyakig érõ sár lehetett. szóval nem bánom, hogy nem mentem.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Hideg és dagonya volt?

holnapi Vinye érdekelne valakit? eléggé le vagyok rottyanva, szóval nagy tempó nem lenne.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
holnapi Vinye érdekelne valakit? eléggé le vagyok rottyanva, szóval nagy tempó nem lenne.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Basszus, azért ez nem kis rengés volt( kb 10 perce). Panelház belengett elég rendesen. Azt hittem szédülök a fotelban ülve, majd amikor megindult a CD állvány, akkor esett le, hogy mi van. Furi érzés volt.

Én is hasonló dolgokat tapasztaltam. Ilyet még soha nem éreztem.... remélem többet nem is fogok.

norok999

De azt nem értem a rendõrök úgy itélték meg,hogy az utviszonyoknak nem megfelelõen vezettek,akkor HOOOGGYYANN??

Hát igen ez elég érdekes, kíváncsi lettem volna ha a rendõr csúszott volna vissza, akkor is ezt mondják a "haverjai"?

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás
Basszus, azért ez nem kis rengés volt( kb 10 perce). Panelház belengett elég rendesen. Azt hittem szédülök a fotelban ülve, majd amikor megindult a CD állvány, akkor esett le, hogy mi van. Furi érzés volt.
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

Ugy néz ki, elég veszélyes lett a csordahajtó :)

Életveszélyesek a meredek utak Gyõrújbaráton | Gyõr hírei, gyõri hírek | Gyõr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

Nem semmi.Köszi a belinkelést,nagyon durva.Erre szerintem sokan nem gondoltak.De azt nem értem a rendõrök úgy itélték meg,hogy az utviszonyoknak nem megfelelõen vezettek,akkor HOOOGGYYANN??Bírom mikor okoskodik mindenki,de a gravitácio ellen senki nem tud tenni semmit.Majd talán 20 év mulva:haladsz felfelé egyszer csak hoppá kapar,csúszik.Mit csinálsz?Hát begyujtod a rakétákat és felröppensz,vagy felnyom a felhajtóerõ.Akkor meg majd az lesz a gond,hogy a mögötte lévõ autó üvegszálas karosszéliája megolvad,mi? xD Szánalmas és egyben szörnyû...

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ugy néz ki, elég veszélyes lett a csordahajtó :)

Életveszélyesek a meredek utak Gyõrújbaráton | Gyõr hírei, gyõri hírek | Gyõr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Tavaly voltam ugye:D
Nem egészen önszántamból :D:D

jaja, puskát szorítottunk a fejedhez :D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Idén is tervezem a részvételem. :)

Csak a parkolás miatt nem akartok jönni, vagy azért mert nem tetszett?

Tavaly voltam ugye:D
Nem egészen önszántamból :D:D
Nekem egy életre elég is volt ebbõl..........

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Merre felé tervezted az utad és mikor?Ha ugy alakulnak itthon a programok szívesen veled tartok.Persze nem szabad elfelejteni "asszony tervez én meg végzek" :D

no mar meg is jottem :) gyorujbaraton tekertem. jo valtozatos terep volt - volt ho, jeg, sar :)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

A parkolás meg az odajutás miatt. Majd ha a teleportálás mûködik újra megyünk! :D
Tetszeni eddig mindegyik tetszett, csak lehetne várásolni is. Tudom-tudom tavaly már volt olyan verziója is...

Végülis mindenki maga dönti el, hogy megy vagy marad.
Az tény, hogy a parkolás a helyszínen nem egyszerû dolog, de mint mindent ezt is meg lehet oldani.
Ha azt a tényt nézzük, hogy Mo on egy évben 1x/néha 2x/ van ilyen "nagyszabású" rendezvény, szívesen részt veszek rajta.
Egyszer Brnoba, illetve Friedrichsafenbe is el fogok jutni az tuti.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

holnap nem jon vki egy atmozgato szolid tekeresre napkozben? :) tobbre egyelore nem futja.

Merre felé tervezted az utad és mikor?Ha ugy alakulnak itthon a programok szívesen veled tartok.Persze nem szabad elfelejteni "asszony tervez én meg végzek" :D

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

A parkolás meg az odajutás miatt. Majd ha a teleportálás mûködik újra megyünk! :D
Tetszeni eddig mindegyik tetszett, csak lehetne várásolni is. Tudom-tudom tavaly már volt olyan verziója is...

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Azt mondta azért, mert ott is veled kellett összefutni :D:D:D:D:D:D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
holnap nem jon vki egy atmozgato szolid tekeresre napkozben? :) tobbre egyelore nem futja.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Miért is?

Azt mondta azért, mert ott is veled kellett összefutni :D:D:D:D:D:D

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

tavaly megfogadtuk,hogy erre a helyszínre többé soha...

Miért is?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
erdekes brnoban nem emlexem ilyen problemakra :)

tekeyard: eurosboltban terdmelegito 290 huf ket db...

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Ezzel csak egy gond van (mármint a Hungexpoval), a megközelítés/parkolás. Még parkolóhely csak-csak, de tavaly is legomboltak valami 1500Ft a parkolásért, kifelé meg araszolhattunk 30-40 percet, mindezt pénteken. Mi lehetett ott szombaton?! Szerintem érdemesebb a környéken megállni (ha lehet) és inkább begyalogolni. Nekem a Vasúttörténeti helyileg jobban bejött, csak az volt a gond, hogy kicsi volt a hely a kiállítóknak.

Gondolom most is több kiállítás lesz mellé szervezve, így tömeg is lesz rendesen.

tavaly megfogadtuk,hogy erre a helyszínre többé soha...