Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Lui48:Családom mondja,ha nem tekerhetek nyügõs vagyok

Sokan vagyunk így :)

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Helyes! Tervezgess csak bátran, én is így vagyok, hogy minden évben kicsit többet akarok menni mint az elõzõben... :) eddig összejött, remélem továbbra is így lesz, bár lassan asszem oda érek hogy nem tudom emelni már mert nem fér bele az idõmbe. Más lenne ha nem lenne az embernek semmi dolga csak biciklizhetne... :D

Igaz az idõ nagy úr!A cél 7000km, tovább már nekem nem megy.a tekerés.Családom mondja,ha nem tekerhetek nyügõs vagyok.Adig bringázok,mig élvezem.meg jó megbizható géppel.:)

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Évelején 6000km-t terveztem tekerni,erre az évre,szerintem meg lesz.Jõvõre a cél 7000km,ha minden ugy alakul,mint idén.

Helyes! Tervezgess csak bátran, én is így vagyok, hogy minden évben kicsit többet akarok menni mint az elõzõben... :) eddig összejött, remélem továbbra is így lesz, bár lassan asszem oda érek hogy nem tudom emelni már mert nem fér bele az idõmbe. Más lenne ha nem lenne az embernek semmi dolga csak biciklizhetne... :D

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Évelején 6000km-t terveztem tekerni,erre az évre,szerintem meg lesz.Jõvõre a cél 7000km,ha minden ugy alakul,mint idén.
Big30 az igen 1100km grat!:clap:
Ma is mentem volna,Gyõr-Gic-Táp-Györ kört.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Hja, 2 nap alatt 200km az a nem érek rá kategória... :D

Ha tehetném többet mennék, de nem tudok.
május:1100km
június: 550km
július: 570km

Ha majd sikerül annyit mennem mint májusban akkor elégedett leszek.

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

total :4486
Lui48 grat az eddigi teljesítményedhez, én is szabin vagyok de nem érek rá tekerni:(

Hja, 2 nap alatt 200km az a nem érek rá kategória... :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
total :4486
Lui48 grat az eddigi teljesítményedhez, én is szabin vagyok de nem érek rá tekerni:(

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Sziasztok!
Idáig 4749 km-t tekertem egyedül. Péntek óta szabin vagyok, 6 napi teljesitményem 694 km, ebbõl a mai 159 km Gyõr-Bábolna-Kisbér-Vérteskegyhely-Császár-Dad-Bokod-Pusztavám-Mór-Bakonycsernye-Súr-Bakonyszombathely-Táp-Gyõr. Az új külsõmmel tekertem, nagyon király Vredestein moiree 700x32c.:D

Szia!

Klasszul belehúztál Te is, úgy tûnik sokaknak jó évük van idén biciklis téren! :)

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok!
Idáig 4749 km-t tekertem egyedül. Péntek óta szabin vagyok, 6 napi teljesitményem 694 km, ebbõl a mai 159 km Gyõr-Bábolna-Kisbér-Vérteskegyhely-Császár-Dad-Bokod-Pusztavám-Mór-Bakonycsernye-Súr-Bakonyszombathely-Táp-Gyõr. Az új külsõmmel tekertem, nagyon király Vredestein moiree 700x32c.:D

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Már csak 6.99 km hiányzik az idei 5000-hez. :D

Na akkor Te is jól belehúztál! ;)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Már csak 6.99 km hiányzik az idei 5000-hez. :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Egyedül voltál?Csere alkatrészeket vittél(a pótbelsõn kívül)?
Jövõre én is szeretnék indulni ha nem jön közbe semmi!
Azt mondják hogy a 130km-es táv a szebbik és a jobbik!!

jövõre is azon indulok, de nagyon szép volt a 90-es is. Csere alkatrész nemigen viszek soha, nagyon megbízható bringa lett.Ha meg akkora a gond, akkor úgy is szervízre lesz szükség.

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

90 km, nagyon jó, szuper szervezés, jó kijelölés, volt nálam egy nyeregtáska: abban müzlik, marokszerszám, gumileszedõ, telefon.
Nyeregcsõre szigszalagozva pótbelsõ, meg kulacstartókban 2*0,5 víz/iso. -->ezeket minden frissítõpontnál újra kellett töltenem. A mezemben meg ott figyelt 2 müzli + az itiner. Szuper hangulat volt!
Ha van még kérdésed, csak bátran.

Egyedül voltál?Csere alkatrészeket vittél(a pótbelsõn kívül)?
Jövõre én is szeretnék indulni ha nem jön közbe semmi!
Azt mondják hogy a 130km-es táv a szebbik és a jobbik!!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Szia!
Melyik távon indultál és milyen volt,mennyire szervezett és mekkora cuccal érdemes indulni?

90 km, nagyon jó, szuper szervezés, jó kijelölés, volt nálam egy nyeregtáska: abban müzlik, marokszerszám, gumileszedõ, telefon.
Nyeregcsõre szigszalagozva pótbelsõ, meg kulacstartókban 2*0,5 víz/iso. -->ezeket minden frissítõpontnál újra kellett töltenem. A mezemben meg ott figyelt 2 müzli + az itiner. Szuper hangulat volt!
Ha van még kérdésed, csak bátran.

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Ilyen rossz idõt nyáron,mit szóltok hozzá?
Esik,fúj és még hideg is van!
Biztos nyakig ér a sár az erdõben!!!:(((
Remélem nem tart sokáig és hamarosan lehet tekerni 1 nagyot!!!!:)))

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

a Gázló sem volt rossz;)

Szia!
Melyik távon indultál és milyen volt,mennyire szervezett és mekkora cuccal érdemes indulni?

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
[quote name='Big30']El voltam lustulva az utóbbi pár hétben. :)[/QUOTE]

Ez az állapot még most is tart, emlékezz a szombati menetre! :)))[/QUOTE]

Engedtem hogy ne menjen el a kedved. :D
Ez mond valamit neked?
"1209 1144 Herr Nagy Zoltan 1979 HUN 6
VoluMen 08:32:18
1263 1328 Herr Nagy Emil 1980 HUN 6
VoluMen 08:39:09"
:D

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Már sokadszorra sikerül kocsival ráfordulnom Zsejkénél a szigetközi kerékpárútra.
Már annyira megszoktam hogy bringával megyek hogy ösztönösen ráfordulok.
Minap jó 100 méter után vettem csak észre hol megyek az utasom meg csak nézett.
Nem kimegyek a Pusztákra biciklizni, hanem kint vagyok a Pusztákon biciklivel.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Sziasztok!

Vasárnap jöttünk meg az Alföldrõl, Gorzás Atival voltunk ott 10 napos túrán.
Többnyire mellékutakon mentünk, bár volt hogy illegalitásba vonultunk és a tiltás ellenére fõúton mentünk pár kilométert... :)
Elsõ napon Inárcsig mentünk, ott volt átmeneti szállásunk, kicsit kitikkadtunk Tata után a hegyeken, dombokon át, elég izzasztó volt felpakolva túratáskával, hátizsákkal... azért túlélhetõ volt! ;) Másnap már sok emelkedõ nem volt, közeledtünk az Alföldhöz... Kunhegyes volt a végcél, ott tanyáztunk az utána következõ 6 napban (Köszönet Ati nagyszüleinek hogy elviseltek engem is és elláttak minden jóval! :D). Alföldi túrák: Tisza-tó kerülés, Túrkevei túra strandolással, majd Hortobágy látogatás következett.
Szerencsére aránylag jó idõnk volt, egy nap volt kényszerpihenõ esõ miatt, és egy nap volt amikor borús idõben néha csöpörgõ esõben tekertünk. Pihenés után szombaton indultunk haza, Inárcson keresztül, vasárnap estefelé meg is érkeztünk. Mûszaki problémánk semmi sem volt, nagyon jól teljesítettek a jármûvek, Kona és Kelly's is! :) A túra végül 937 km lett összesen.
Nincs vége a nyárnak, remélem lesz még hasonló idén is! :)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
El voltam lustulva az utóbbi pár hétben. :)[/QUOTE]

Ez az állapot még most is tart, emlékezz a szombati menetre! :)))