jól hangzik, fõleg hogy megtaláltam a térképen Nemeshanyt
az idõpont is jónak tûnik, lehet, hogy csatlakoznék
kocsi van, mikor lenne az indulás?
Még nem tudom, de korán kellene vmikor, hogy emberi idõben haza is érjünk
jól hangzik, fõleg hogy megtaláltam a térképen Nemeshanyt
az idõpont is jónak tûnik, lehet, hogy csatlakoznék
kocsi van, mikor lenne az indulás?
Hy
21-én pénteken megyünk elvileg Vinye-Nemeshany-Vinye nagyrész erdõ/terep.
Vinyéig kocsival.
kicsit bõvebben: Vinyéig vonat - Vinye-Zirc-Bakonybél-Kõrishegy-Zirc-Vinye bringa - utána hazáig erõ és kedv kérdése hogy vonat vagy bringa
Halló,
20-án tervezek egy vonattal Zircig, bakonyi tekergés majd bringával/vonatal Gyõrbe kört. Valaki csatlakozik?
Igen a meleg sok emberbõl kivette az energiát!Én a közép férfi master1ben a 179. lettem 3.39-es idõvel!Valószínûleg ha az elõzõ héten pénteken nem esek edzés közben akkor kicsivel jobb idõt értem volna el!!305. a 493 rövid távos férfiból, 2:23.51-es idõvel, amibõl az utolsó 9 km kitehetett vagy 45 percet. 2006-ban mentem 1:50-es idõt, idén is 2 óra alá készültem, a hõség meg a kevés ivás közbeszólt
Ja akkor már tudom,ezen a néven nem mutatkoztál be!!Talán mert együtt voltunk? tudod, én sütöttem a húst...
Eredmény?Hol végeztél?Voltam Bükk marcin. Röviden, de nekem nagyon betett a meleg (nem ittam eleget), az utolsó 8-9 kilométerre nem nagyon emlékszem, célbaérés után két órát feküdtem az árnyékban.
Persze, Rajtad kívül mindenki, hisz csak Te érsz rá tekerési idõben ide írogatni! :D:D
Sziasztok!
Pénteken az apátságtól lefelé pereceltem 1 akkorát,azt hittem nem tudok felállni!
Csúsztam vagy 3 métert a jobb oldalamon,könyökrõl plezúr lejött,csípõn is kemény sérülések!
Remélem vasárnap tudok indulni a bükkmaratonon!!