két gyõri ismerõsöm, Te, én.
Szuper! Reggel ott leszek idõben!
két gyõri ismerõsöm, Te, én.
mof!Picasa Web Albums - janosfogmester - 2010-03-21, T...
Picasa Web Albums - KeZso - F
nem az én képeim, Bakony-Balaton topikból másolva:)
vasárnapi "csúcstámadás" részemrõl is rendben van! holnap kora délután megyek megint Gyõrújbarát környékére, ha csatlakoznál a fentebb leírt számon elérsz!
Dave! tésztahíddal mi lett?
@laci: vonattal:) érdemes lenne a 8.49es indulást belõni, azzal 10re lennénk ott. visszafele 15.46, vagy 16.49.
kéttszázötven:O egy picivel nehezebb disznót vágtunk a télen:D
Picasa Webalbumok - D
Képek ha érdekel valakit... sajna mi egy picit elrontottuk a legvégét, úgyhogy csak 30 kg-t bírt.... :S (de a terhelõszerkezet sem volt a legjobb helyen, billegett az asztal, és kidõlt a hidunk...)
A legnagyobb terhelés 250kg volt az egyik hídon, õk nyertek...
Picasa Web Albums - janosfogmester - 2010-03-21, T...
Picasa Web Albums - KeZso - F
nem az én képeim, Bakony-Balaton topikból másolva:)
vasárnapi "csúcstámadás" részemrõl is rendben van! holnap kora délután megyek megint Gyõrújbarát környékére, ha csatlakoznál a fentebb leírt számon elérsz!
Dave! tésztahíddal mi lett?
@laci: vonattal:) érdemes lenne a 8.49es indulást belõni, azzal 10re lennénk ott. visszafele 15.46, vagy 16.49.
Tihanyban nem volt vki a hétvégén innen, aki esetleg fotózott v. videózott?
Urak! hétvégére valamit? ha nem lesz sok esõ, megnézném a Kõrist. mondjuk egy Vinye-Likaskõ-Hódos-Kõris-dühöngõ-Porva-PorvaCsesznek(onnan a sárgán(?) vissza a Hódos-ér mellé)-Vinye kör?
nem megy... tésztahíd projekt, így is olyan vagyok mint a mosott fos... hajnal 4ig csináltuk...
De beszéljünk meg valamit, mert irtó kíváncsi vagyok a slayer-re
most még nemjó.. bowdenezik a slayert. gyere ki délután is:)
Holnap délelõtt?