Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Igen jó volt a pályabejárás,bár még nincs jelölve csak emlékezetbõl mentünk,de jó volt!Szigonyék is velünk tekertek.A csapat fele a középtávot vette célba a másik a rövidet!
Jól tudod Dave:Kemecsei Andi a csapatmenedzser,a férje Mészáros Ákos a másik "fõnök",Halász Robi a csapat edzõ!
Egyébként semmi extra nincs egyszerûen jelentkezni kell vmelyiküknél és õk elmondják a többit!

Szigonynak most milyen gépe van, mert a magellánját eladta...?

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Mészárosné Kemecsei Andrea a csapatmenedzser akár vele, Halász Robival, Horváth Szabival, hogy pár nevet említsek, akik akár még illetékesek is lehetnek...(egyébként nem tudom hogy mûködik a dolog, anno Lelkes Team-ként futottak)

Igen jó volt a pályabejárás,bár még nincs jelölve csak emlékezetbõl mentünk,de jó volt!Szigonyék is velünk tekertek.A csapat fele a középtávot vette célba a másik a rövidet!
Jól tudod Dave:Kemecsei Andi a csapatmenedzser,a férje Mészáros Ákos a másik "fõnök",Halász Robi a csapat edzõ!
Egyébként semmi extra nincs egyszerûen jelentkezni kell vmelyiküknél és õk elmondják a többit!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Na megvolt a pályabejárás, -sár volt?
Ha volna kedvem néha a csapattal /Tatanka racing team/ montizni kivel kéne kommunikálnom?

Mészárosné Kemecsei Andrea a csapatmenedzser akár vele, Halász Robival, Horváth Szabival, hogy pár nevet említsek, akik akár még illetékesek is lehetnek...(egyébként nem tudom hogy mûködik a dolog, anno Lelkes Team-ként futottak)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Na megvolt a pályabejárás, -sár volt?
Ha volna kedvem néha a csapattal /Tatanka racing team/ montizni kivel kéne kommunikálnom?

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Én holnap megyek a csapattal (Tatanka racing team) bakonymarci pálya bejárásra!Remélem probléma mentes lesz!:)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
---

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

elnézve az utolsó két oldalt, megállapítom, h. elég jól elbeszélgetek magamban:)
szóval ha lesz kedvünk kimegyek Vinyére, nyugdíjastempóban felkúszok a Kõrisre, meg ilyenek. nem tervezek majd elesni, de sáros az leszek..
valaki csatlakozna esetleg?

Én holnap reggel akarok menni, de Bbélbõl... fel-le, fel-le... edzeni kell a jövõ vasárnapi XCO-ra...
'09 GT Avalanche 1.0 Disc
'06 GT Avalanche 3.0 Disc

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
elnézve az utolsó két oldalt, megállapítom, h. elég jól elbeszélgetek magamban:)
szóval ha lesz kedvünk kimegyek Vinyére, nyugdíjastempóban felkúszok a Kõrisre, meg ilyenek. nem tervezek majd elesni, de sáros az leszek..
valaki csatlakozna esetleg?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
nekem a bejegyzés után néhány szoba-wc körben volt részem.. laktóz-mentes helyett a normál tejjel sikerült gabonapelyhet ennem..
hétvégén mész valamerre? nekem sajnos a következõ 3(!) hétvége is kimarad, családi progik, ill. pécsi kirándulás.:/
pedig van kormány is..:)

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
részemrõl nem ok:(

nekem ma egy almádi-siófok-almádi karika volt... 80km... este 9-re értem haza:) nem volt sötét... áhh nem:D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Urak!
ha lenne igény egy kis esti gyõrújbaráti kapaszkodásra, akkor 18.10re a pályaudvaron lehetek.. 19.22kor napnyugta, de semmi pánik! hozélámpám van:)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Gratula a táv teljesítéséhez!:)Jobbulást a perecelõknek!:)
Esetleg legközelebb ha mentek szóljatok és megpróbálom én is úgy szervezni hogy eltudjak menni!
Elõre is köszi

csak én vettem talajmintát:) kormány csak kedd környékén érkezik, úgyhogy nekem ez a szép hosszúhétvége biztosan kimarad:(

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Szia!

Én nagyon élveztem a mai napot!
Reggel tök egyedül indultam le Vinyére, a szabadhegyi állomáson szállt fe legy meridás srác, úgyhogy így már ketten voltunk. Vonat tetû lassan leért Vinyére, onnan a baszott hideg miatt elég nagy lendülettel el is indultunk fel a Hódosér meleltt a sárgán. Közben kaptam Merida Ninety-Six tesztelési lehetõséget, amit ezúton is köszönök Zolinak! Nem mentünk el teljesen fel a Kõrösig, hanem a Rézbükk árok felé lecsapattunk a bakonybéli útra, ott õ felment a Királykapú irányába, én pedig fel a Középsõ-Hajagra.
Hajagról vissza Bbél és onnan fel az aszfaltoson a Kõrisre. Kõrisrõl már épp csapattam lefelé a piroson, mikor vmi srác utánnam kiabált, hogy "nem te vagy a Taki?!". Na mondom meglesznek itt az emberek, óraátállás ide vagy oda:D Vissza a kilátóhoz és onnan a kéken lementünk az aszfaltos részre, majd onnan Porva, majd Porva-Csesznek felé, ahol véget is ért a túra, részemrõl 82,7 km-nél:) Vinyén még Zoli is csatlakozott a kis csapathoz, õ is kb 88 km körüli távot ment...

Mof közben meg gondolt egyet Porva elõtt, hogy nem jó a kormánya dölésszöge és menetközben állított rajta :( Mof! Fejed remélem már jól van!

Ja és igen, volt erõs szél, fõleg a Hajag és Bbél közötti szakaszon...

http://imagerz.com/Q...UtvAwJVUF5OEQVR

Gratula a táv teljesítéséhez!:)Jobbulást a perecelõknek!:)
Esetleg legközelebb ha mentek szóljatok és megpróbálom én is úgy szervezni hogy eltudjak menni!
Elõre is köszi

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
a titkom: 140/150. milliméterben értendõ, és rugóútra vonatkozik:)
én itthon nem csináltam már semmit, csak ettem. jó sokat.

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Jaja, lábam ok, este még lementem egyet konditerembe, hát-láb-tricepsz:D Most jó, de holnap mi lesz...:D

Én meg arra jöttem rá, hogy a lefelékkel kell magammal kezdenem vmit, mert Zoli is meg Mof is csúnyán elpicsázott... Én meg csak sodródtam ki a 80 kilómmal a fenébe...:/

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
én is jól éreztem magam, bár az világossá vált, h. gyenge vagyok:) de legalább lefelé nem kell aggódnom..
fejem jól van, a térdeim érzem inkább de nem vészes a dolog. viszont ez a kormány csere most nem fog jól esni. cipõ sem ártana új, mrt nem vagyok hajlandó szétfúrni a stopli csavarjait(még az elõzõ pedálom rommá kopott stoplijait használom, majd az új cipõbe megy bele a syncros sajátja).
ú! Kõris felé a piroson kb 70õz csörtetett át az úton, de annyira közel, h. éreztem a szagukat is:)
lábaid Taki? én megpukkantam volna ekkora távon..

no alvás.

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Sziasztok!Jó volt ma a tekerés?Volt erõs szeletek?

Szia!

Én nagyon élveztem a mai napot!
Reggel tök egyedül indultam le Vinyére, a szabadhegyi állomáson szállt fe legy meridás srác, úgyhogy így már ketten voltunk. Vonat tetû lassan leért Vinyére, onnan a baszott hideg miatt elég nagy lendülettel el is indultunk fel a Hódosér meleltt a sárgán. Közben kaptam Merida Ninety-Six tesztelési lehetõséget, amit ezúton is köszönök Zolinak! Nem mentünk el teljesen fel a Kõrösig, hanem a Rézbükk árok felé lecsapattunk a bakonybéli útra, ott õ felment a Királykapú irányába, én pedig fel a Középsõ-Hajagra.
Hajagról vissza Bbél és onnan fel az aszfaltoson a Kõrisre. Kõrisrõl már épp csapattam lefelé a piroson, mikor vmi srác utánnam kiabált, hogy "nem te vagy a Taki?!". Na mondom meglesznek itt az emberek, óraátállás ide vagy oda:D Vissza a kilátóhoz és onnan a kéken lementünk az aszfaltos részre, majd onnan Porva, majd Porva-Csesznek felé, ahol véget is ért a túra, részemrõl 82,7 km-nél:) Vinyén még Zoli is csatlakozott a kis csapathoz, õ is kb 88 km körüli távot ment...

Mof közben meg gondolt egyet Porva elõtt, hogy nem jó a kormánya dölésszöge és menetközben állított rajta :( Mof! Fejed remélem már jól van!

Ja és igen, volt erõs szél, fõleg a Hajag és Bbél közötti szakaszon...

http://imagerz.com/Q...UtvAwJVUF5OEQVR

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Sziasztok!Jó volt ma a tekerés?Volt erõs szeletek?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

aaaaz ki van zárva, mert nemtudom:D

mea culpa mea maxima culpa!
jövõhéten viszont nem lesz óraállítás. meg lehet, h. kormányom sem, de az majd kiderül..
arn! láthattunk téged PorvaCseszneknél egy scott társaságában? kék pitch, fehér pike?

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

két gyõri ismerõsöm, Te, én.

aaaaz ki van zárva, mert nemtudom:D