Bakker csak megkérdeztem mivel méred
Én pl mindig GPS-el.
Akkor ne haragudj,azt hittem valami jó poén volt.Nem hallottam még olyanról,hogy GPS-el is lehet mérni sebességet.Bocs kicsit elmaradtam ezzel a fajta technikával.
Bakker csak megkérdeztem mivel méred
Én pl mindig GPS-el.
@norok999 - a videó alapján nekem is ilyen kamerám van (mini dv md80 - kb mint a hüvelykujjam, fekete, 3gomb, microSD foglalat, miniUSB csati)
a kép sajnos tényleg nem adja vissza a sebességélményt. legjobban úgy mutatna, ha az embert is venné közben hátulról, de az meg kb kivitelezhetetlen
felfogatási ötlet: kb mellmagasságban felfogatni, de elõbb kéne pár próbafelvételt csinálni, hogy melyik pózban veszi rendesen. már megvan több mint fél éve a kamera, de még mindig nem csináltam meg rendes felfogatást. ja igen. maga a kivitelezés. valami öv, vagy pánt amit a mellkasra tudsz tenni, és arra rácsíptetni. a másik, amit én valószínû alkalmazni fogok, az a váz kormány részénél ott ahol a márkajelzések szoktak lenni elöl (nem tudom mi a rendes megnevezése), oda szépen felfogatni, 'kipárnázni'.
vagy még ami jól nézhet ki, az a sisak teteje.
a holnap nemjó (bár délután 3-4körül végülis igen), azon kívül bármelyik nap. most leírom, hogy a héten pontosan mikor. szerda: 11:00-13:00-ig, majd 15:20-tól szinte akármeddig, de fogorvoshoz megyek, úh ez a lehetõség most kilõve. csütörtök: 17:40-tõl 18:30-ig (vagy akár a sörözéses dolgot is megejthetjük). péntek: 9:05-9:40ig, majd 11:20-12:30, vagy valamikor késõbb délután.
GPS-el mérted?
Amúgy Csordahajtón jobban lehet menni lefelé, mivel az hosszabb, igaz a kanyarban a köves rész necces ha lendületbõl belerongyol az ember.
Holnap megyek megint egy Gyõujbaráti körtúrára(terepezni),ha valakinek van kedve 13:40 baumax fõbejárat.
Slippy !! Hogyan tundánk majd megdumálni a kamerát??Csak érdeklõdöm.Meg említetted hogy Vámosszabadin laksz.Nincs melletetek az erdõben ösvénytúraútvolnal,esetleg ahol jókat lehetne tekerni?Mert ha van lehet kimennék azt gurulnánk egyet.Mit szólsz?
Na volt ma dagonyázás?
...Jól olvastam a kerékpáros nap kiirást?Nekem az jött be ,hogy az oldal nem található.Valaki tudna errõl bõvebb infot?...
hátha valakit szintén érdekel, csak még nem hallott róla
Mobilitási Hét Kerékpáros nap - Bringapolisz 10.0
Ismét szeptember, ismét Mobilitási hét, és Bringapolisz!
A programok a Megyeháza téren lesznek megrendezve szeptember 18-án, szombaton.
A programok a következõképpen alakulnak:
10:00-16:00-ig különbözõ bringás programok a Megyeháza téren.
- Itt lesznek az Egyesület érdekes, kipróbálható kerékpárjai: velocipéd, bringóhintó, fekvõbringa, fixi, elektromos rollerek és kerékpárok stb.
- lesz Bringapóló, amit bárki játszhat velünk:
http://nol.hu/noller...kerekkel_harit_
Nem kell félni, finomak leszünk!
- kreszpark gyerekeknek (a biztonságos közlekedésre nevelésért),
- ingyenes kerékpárszerviz,
- térzene,
- sörsátor
16:00-17:15.-ig Bringapolisz, kerékpáros felvonulás. (aki regisztrál, ajándék fényvisszaverõ matricát kap)
17:15-19:00.-ig bringaemelés, térzene, sörsátor,
19:00-20:30 Ingyenes Nemjuci koncert
YouTube - Nemjuci Runaway
Gyertek szépen dudorogni
Több infót a http://keret.hu/port...-kerekparos-nap címen találtok.
keret.hu | civil? - jövõ!