Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Posted 2010. September 23. - 16:59
be kéne mostmár szerezni rendes védõfelszerelést, mert jó dolog a bukó, de kevés, ha ilyeneket repülsz.
Posted 2010. September 22. - 23:19
Itt a link,mulassatok :
Tallózó / Videók / Mountenbike 78 km/h Csordás a Netlogon
Több probálkozást mentem,és bekövetkezet melyet Ati46 is említett.Rámentem a macskaköves rész közepe felé kb 65 km/h-val és ugy kidobott az ut szélére mint az állat.Ezzel csak az volt a gond,hogy az ut széle meg süllyedt(nutos)volt ami röpitett tovább.Nagy mákom volt mikor berepültem a bokrok mellé.Belefékeztem és hát persze,hogy a fû ugy csúszott mint ha muszáj lett volna.Ezzel még mindig nem lett volna gond de tõlem nem messze a füvõn parkolt egy Susuki splash.Éppen elõtte sikerült megállnom,de ekkor már a fékezés olyan szintû volt(bownden szakadás),hogy az hietetlen.Ha a kocsi tulaja látta az esemény leforgását tuti szivinfartust kapott,ahogy majdnem én is.Majdnem belõlem is splash lett :)Mindenre gondoltam,de erre nem.Vannak még meglepetések,ahogy mindig is lesznek.
Posted 2010. September 21. - 21:33
...gondoltam elmegyek és megnézem hogy mit tudok kihozni magambol.... Hát 78,8-ra sikeredett feltornásznom a max.speed-et, ugyhogy nem volt rossz De tervbe van a 80 km/h elérése!
Mindenesetre jo lenne ha több kerékpáros versenyt is szerveznének a megyében...
elindult a SS építési projektem, ha majd kész lesz, én is gurulok egy ilyenfélét azthiszem
Posted 2010. September 21. - 19:55
Ugy látszik rég voltam a forumon, mivel egy pár oldalnyi hozzászólással több lett azota... Mindenesetre tul vagyok egy Tényõ-Ravazd idõfutamon és mivel pár héttel ezelõtt beleolvasgattam a forum hozzászólásokba és pont a Gyõrujbaráti lejtõzésekrõl volt szo hát gondoltam elmegyek és megnézem hogy mit tudok kihozni magambol.... Hát 78,8-ra sikeredett feltornásznom a max.speed-et, ugyhogy nem volt rossz De tervbe van a 80 km/h elérése!
Szerbusz !!Megmondom õszintén bár lehet az elõzõ hozzászolások között láttad a videomat,én vagyok elsõsorban itt a speeder.Régota probálkozom sebességrekordal(magamnak)és itt ajánlottak a srácok egy helyet(Csordás lejtõ)itt sikerült elérnem a 79-et,de tök jó volt mert 5-6 s-on keresztül tudtam tartani.Óriási élmény volt.Errõl probálok most videot csinálni kisebb nagyobb sikerrel de most már talán összejön.Amugy terepezõs vagyok a baráti "hegyeket":) szoktam mászni elsõsorban.Aszfaltozás számomra kicsit körülményes mert a 2.10-es terepgumikat nem erre találták ki.Szerintem ez az oka,hogy én sem bírom elérni a 80 km/h-t .De addig nem nyugszom mig nem sikerül az biztos.Te szoktál terepezni??
Posted 2010. September 21. - 19:47
norok999 - nálunk per pill ilyen állapotok uralkodnak. dagonyázni lehet, csak sík a terep
YouTube - Dagonya Vámosszabadin 2010-09-20
a videó minõsége sz*r, de le kellett butítanom, mert ez a kis 4-5perces vidi 100megás volt, annyit meg az életben nem töltök fel
ÁÁÁÁÁÁ!!Nagyon durva :)Mitha csak a baráti tábor mellett lennél
Posted 2010. September 21. - 19:45
elvileg kell hozzá progi. felvettelek skypeon, ha fentleszel, átküldöm
Oks ,elfogadtam köszönöm.
Posted 2010. September 21. - 18:27
Posted 2010. September 20. - 23:36
YouTube - Dagonya Vámosszabadin 2010-09-20
a videó minõsége sz*r, de le kellett butítanom, mert ez a kis 4-5perces vidi 100megás volt, annyit meg az életben nem töltök fel
Posted 2010. September 20. - 19:15
Posted 2010. September 20. - 16:50
Szeretnék egy olyan segítséget kérni tõled,hogy elvileg a dv-i kamerát lehet használni webkamerának.Na most ezt hogyan lehet megoldani,mert szeretném beállítani és jó lenne látni mit lát a kamera.Megint csináltam vidiket és katasztrofálisak lettek.Sosem azt látja amit én szeretnék és szeretném végre kiorvosolni ezt a problémát.Nem tudom kell-e progi vagy messengeren,skype-n keresztül is lehet használni.
Esetleg ha valakinek van tanáncsa szívesen fogadom,köszönöm
Posted 2010. September 20. - 00:03
nagyon jó volt, és az esti buli is...sõt leginkább az, mert addigra már csak pár (tényleg bringás) arc maradt. bár jó lett volna, ha többen lettünk/lettek volna.
viszont most single speed lázban égek, és utálom magam, hogy nyáron eladtam azt a jó kis vázat, mert gondoltam úgysem lesz rá szükségem. erre meg vááááááá
na mindegy. a lényeg a lényeg, hogy ha idõm és pénztárcám engedi, összehozok egy városba futkározós SS-t. fixi annyira nem jött be, de ez ugye ízlések és pofonok kérdése.
tény, tényleg sok olyan bringás van, aki megveszi, majd ilyen alkalmakkor elõveszi megmutatni, hogy nekem nemtomhányszázezres bringám van...pedig nem az a lényeg. de most ilyen világot élünk, mutatni kell, hogy bizony nekünk ez meg ez van. (persze tisztelet a kivételnek)
jaaaaajjjj. a legkeményebb, hogy volt megint ajándék maci és cica alakú prizma, amit fel lehet csiptetni. nagyon kemény
nemjuci koncert is jó volt, sör is hideg volt, bringások is voltak, csajok is ...teljesen jó nap/este volt.
kacérkodtam a gondolattal, hogy ott a sprintgépet kipróbálom, de amikor az egyik srác 89,9km/h sebességet produkált, majd egy másik kiakasztotta a számítógépet , úgy gondoltam, hogy köszi, inkább kihagynám
bár legközelebb kipróbálom magam az tuti
nem mellesleg úgy belejöttünk haverral a bringázásba, hogy fél 3kor keveredtünk haza. persze közben legurult 1-2 sör is, de csak mértékkel
Hát ahogy elhallgatlak biztos nagyon király volt,sajnálom is hogy nekem így alakult.Nem baj ,lesz még rá alkalom.A bringásnapra is és a sörre is
Posted 2010. September 19. - 19:43
viszont most single speed lázban égek, és utálom magam, hogy nyáron eladtam azt a jó kis vázat, mert gondoltam úgysem lesz rá szükségem. erre meg vááááááá
na mindegy. a lényeg a lényeg, hogy ha idõm és pénztárcám engedi, összehozok egy városba futkározós SS-t. fixi annyira nem jött be, de ez ugye ízlések és pofonok kérdése.
tény, tényleg sok olyan bringás van, aki megveszi, majd ilyen alkalmakkor elõveszi megmutatni, hogy nekem nemtomhányszázezres bringám van...pedig nem az a lényeg. de most ilyen világot élünk, mutatni kell, hogy bizony nekünk ez meg ez van. (persze tisztelet a kivételnek)
jaaaaajjjj. a legkeményebb, hogy volt megint ajándék maci és cica alakú prizma, amit fel lehet csiptetni. nagyon kemény
nemjuci koncert is jó volt, sör is hideg volt, bringások is voltak, csajok is ...teljesen jó nap/este volt.
kacérkodtam a gondolattal, hogy ott a sprintgépet kipróbálom, de amikor az egyik srác 89,9km/h sebességet produkált, majd egy másik kiakasztotta a számítógépet , úgy gondoltam, hogy köszi, inkább kihagynám
bár legközelebb kipróbálom magam az tuti
nem mellesleg úgy belejöttünk haverral a bringázásba, hogy fél 3kor keveredtünk haza. persze közben legurult 1-2 sör is, de csak mértékkel
Posted 2010. September 19. - 19:33
ismét egy élvezetes bringapoliszon vagyunk túl...kár, hogy sokan elmentek az emelés után, mivel hatalmas volt az esti móka
(az a zöld csepel kell nekem )
amúgy ha valakit érdekel a track-log, akkor itt meg tudja nézni:
https://spreadsheets...uthkey=CJyni_8K
valamint térképen: Bringapolisz 2010-09-18 - Google Térkép
Remélem jó volt a buli,én sajnos meloztam.Nehogy már el tudjak menni.PEdig nagyon szerettem volna,akartam is kérdezni milyen volt?
Csak azért kérdezem mert a városban igen hirtelen elszaporodtak a bringások.Gondolom a nap miatt.Elég szégyenletes,hogy csak ilyenkor sok a bringás.Ahogy elnéztem õket,mikor jöttem haza melobol rengetek embernek uj bicoja volt.Mintha most jöttek volna ki a garázsból.Szégyenlete,hogy az ilyenek tartják magukat nagy bringásoknak.Ott arcoskodtak a buszmegállóban és látszott rajtuk hogy azt sem tudják mi az a bringázás.Logott a cigi a szájukbol 40 m-es sprinten meghalnának.
Posted 2010. September 19. - 13:00
(az a zöld csepel kell nekem )
amúgy ha valakit érdekel a track-log, akkor itt meg tudja nézni:
https://spreadsheets...uthkey=CJyni_8K
valamint térképen: Bringapolisz 2010-09-18 - Google Térkép
Posted 2010. September 16. - 21:20
Ha még csak Obertauern hágónál lettük volna
Elõtte még Sölkpass-t is megmásztuk
Na ott sem mentem lassan, persze lefelé.
Pichl-bõl indultuk.
Jó karika volt.Vmi 170km meg 3600szint, vagy ilyesmi.
39/28-al öröm volt mászni
Kb1 hónapja lehettünk arra.
Posted 2010. September 16. - 21:00
Ha lesz vmi kõnehéz elsõ váltód, 2-es, 39/53hoz érdekel[/QUOTE]
Mikor voltál a Obertauern hágónál, vazze ?
Posted 2010. September 16. - 20:19
Kinõttem
Kellett egy kicsit hosszabb.
Na jó, lehet kicsit nagyképû, és erõs volt, de ezzel kényelmesebben utazok.
És általában gyorsabban is
Ha lesz vmi kõnehéz elsõ váltód, 2-es, 39/53hoz érdekel
Posted 2010. September 16. - 20:07
Csak :D:D
Ilyen lassú vagy Emil?
89,9km\h Obertauern hágón.
GPS-el mérve.
53/11
Autókat, és motorosak elõztem le.Fasza volt
Posted 2010. September 16. - 08:27
Ilyen lassú vagy Emil?
89,9km\h Obertauern hágón.
GPS-el mérve.
53/11
Autókat, és motorosak elõztem le.Fasza volt
Posted 2010. September 15. - 22:20
Hát igen terepgumival szép teljesítmény, idén a Garda tónál voltunk megnéztük a Giro d' italia pár szakaszát.
A környéken bringáztunk elõször megmásztuk a hegyet/Monte Blado/, ami nem volt egyszerû, de utána kárpótolt minket a lejtmenet.
86 volt a max, de ekkora sebességnél már eléggé parázik az ember.
Na jó8:)
Nagyon szép helyen voltatok,engem is egy idõben nyúzott az asszony vigyem el a Garda tó-hoz.Gyönyörü hely,bicoval meg aztán hietetlen.86 km/h?El is hiszem,hogy parázós,én is biztosan elgondolkodnék:huu jó a fékem?Biztosan meg tudok állni stb ? :)Nagy sebességnél annyira megváltozik a bicó stabilitása,hogy azt elmondani nem is lehet,át kell élni,nem?