Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
2481 replies to this topic

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Nincs vkinek egy elfekvõ felsõbilincses xt elsõ váltója(34,9-es)?
Esetleg lehet R-es is.
Adnék érte egy kis aprót :D

Sajnos nincs.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Nincs vkinek egy elfekvõ felsõbilincses xt elsõ váltója(34,9-es)?
Esetleg lehet R-es is.
Adnék érte egy kis aprót :D

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
pestre sajnos mostanság énsem megyek.

más:
bakonyban úgy látszik megint lehet dagonyázni
Ismét megemelkedett a Cuhai Bakony-ér Bõnynél - videó | Gyõr hírei, gyõri hírek | Gyõr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Mozog valaki holnap Budapest(csepel)-Gyõr útvonalon? El kéne hozni egy villát a nagykerbõl! Hatalmas segítség lenne!

Én sajna nem.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Mozog valaki holnap Budapest(csepel)-Gyõr útvonalon? El kéne hozni egy villát a nagykerbõl! Hatalmas segítség lenne!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Én meg napi szinten 3-szor biztos :D:DMekkora királyság lenne,de maradjunk a földön :)

egy kozepszeru cangaval asszem csak egyszer jonnel le :)

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Lehet hogy nem egészen ide tartozik de szerintem ez egy nagyon jo kerékpáros sorozat amibõl még több kéne:
YouTube - Korszakváltó Határon Túra 2010 - 1.nap (Budapest - Eger)
"Alulnézett" videok. Pedig szerintem nagyon jo!

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

nezzuk az elonyos oldalat - en ezen az eletben nem jonnek le :)

Én meg napi szinten 3-szor biztos :D:DMekkora királyság lenne,de maradjunk a földön :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

:D:D:D fõleg a felhõk felett,mi? :D:D Lehet most épül egy felvonó györújbarátira is :)

nezzuk az elonyos oldalat - en ezen az eletben nem jonnek le :)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

hat ez tiszta gyorujbarat :D
Megavalanche 2010 - Contour HD on Vimeo

:D:D:D fõleg a felhõk felett,mi? :D:D Lehet most épül egy felvonó györújbarátira is :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hat ez tiszta gyorujbarat :D
Megavalanche 2010 - Contour HD on Vimeo

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Egy közvéleménykutató kérdés. :) :) Van itt valaki aki valaha az életben megkerülte a Balatont biciklivel?

Nekem sikerült,1 nap Gyõr-Balatonalmádi=szállás 2 nap reggel 5-kor indulás este 22:35-re értem körbe,3 nap haza már sajnos vonattal mert széthullodta a bringám.(Lelazult a kazetta,konuszok,2 defekt,nyereg feltörte a seggem :D pedig párnázva volt,leesett a hajtókar( ??) a stucni meg úgy recsegett mitha egy 100 kg ember támaszkodott volna rajta.Vonaton megszereletem mert tekerni akartam de azon már nem volt mit szerelni.:D:D:D

latom jol felkeszitett technikaval mentel :)

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Persze, Sports Tracker

jéééééé...még egy ismerõs arc :) nem gondoltam, hogy pont itt fogunk újra találkozni :D
OFF (ha minden jól megy, akkor valószínû januártól ismét fogunk találkozni. tamás említette, hogy indul megint projekt :) )
ON
nem is tudtam, hogy ilyet is tud a sports tracker. feltoltam én is telefonra, csak még használni nem volt alkalmam.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
A lényeget elfelejtettem hozzátenni.Egy magellan (MTB)-vel voltam nem is beszélve a terepgumiról.Mondjuk a méretet visszavettem 26 x 1.9-re.,mert durva lett volna 2.1-el.

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Egy közvéleménykutató kérdés. :) :) Van itt valaki aki valaha az életben megkerülte a Balatont biciklivel?

Persze, Sports Tracker

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
balaton két éve tervben van. idén (vagyis az már végülis jövõre lesz) ha törik, ha szakad megyek (valószínûleg a városi rombolóval :D )

lõttem pár képet a városi rombolóról. vagyis az alapjáról. elõször SS-é akartam átalakítani, de aztán rájöttem, hogy egyelõre az is elég, ha a felesleges cuccokat leszedem, aztán majd alakul.
szóval a képek Picasa Web Albums - slippy - Városi Rombol...
valamint továbbra is várom azon embereket, akik tudnak valamit errõl a Kaindl márkáról :D

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Persze, vagyunk itt jó páran, voltak közös Balaton kerülések is, meg egyszer voltunk a szervezett Balatonkörön is, az maradandó élmény volt mindegyikünknek :D Igaz Ati?? :D:D
Én minden évben körbetekerem, ha egyedül vagyok, akkor viszont 2 napra osztom, úgy nyugisan körbeérek és lehet közben nézelõdni, minden településen legurulok a kikötõbe (ahol van) meg ilyenek... Nyáron minden évben kb. 4x megteszem a Balatonfüred oda-vissza utat is, úgyhogy minden nyári hónapban egyszer tuti lent van a biciklim is a Balatonon, ez az egyik kedvenc célpontom. :)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Nekem sikerült,1 nap Gyõr-Balatonalmádi=szállás 2 nap reggel 5-kor indulás este 22:35-re értem körbe,3 nap haza már sajnos vonattal mert széthullodta a bringám.(Lelazult a kazetta,konuszok,2 defekt,nyereg feltörte a seggem :D pedig párnázva volt,leesett a hajtókar( ??) a stucni meg úgy recsegett mitha egy 100 kg ember támaszkodott volna rajta.Vonaton megszereletem mert tekerni akartam de azon már nem volt mit szerelni.:D:D:D

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
:D :D

Na látod,nekem mikor a multkor elszakadt,patent ide-patent oda szétrepült az egész :) :).Lánclehuzato látod nálam sem volt.Igaz közelebb voltam.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Nem kotyogsz,bele miért tennéd ? :) Úgysem hagynánk :)
Én is tudom,hogy nem olyan egyszerû.Nem igazán lehet 7-es váltoval vezérelni egy 8-as sort,meg még sokmindentõl függ.Kazetta?Mennyit bir el?Ezért is említettem a multkor,hogy elég kemény beruházás lenne.
Arra gondoltam mebrikozom kezdetben lánccserével és meglátjuk mire jutok.Rövid távon ugy is kiderül mit szol egymáshoz a két technika.Ha nem komálja folyt köv. .Nem fogok feleslegesen szétcseszni egy jó láncot.

Persze, veszel láncot, felrakod és 100m sem kell, kiderül jó lesz-e még a lánckeréksor. Ha már csere érett akkor ugrál rajta a lánc.

Lemaradtam valamirõl?Ki hagy el mit?:D

Hát én... :D Tavaly egyik alkalommal amikor letekertem Balatonfüredre, Zirc elõtt kb. 6 km-el egyik lejtõn szétment a patentszem és elszállt a láncom... :) lánc megvolt, de a patent nem, akkor láncbontó sem volt nálam, így szépen lejtõkön legurulva, emelkedõre biciklit feltolva elmentem Zircig. :) Ott aztán kerestem egy boltot és vettem láncbontót, összeraktam a láncot és továbbmentem a Balcsira. Azóta van láncbontó is és patentszem is a nyeregtáskában.
Egyébként azóta sem történt ilyen...