Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Posted 2010. December 23. - 22:02
Nem is emléxem mikor mentem utoljára.
Be is rozsdásodtam rendesen.
Viszont tök jó idõ volt, edzõ széllel
Posted 2010. December 23. - 21:43
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
Posted 2010. December 23. - 21:12
Posted 2010. December 23. - 12:47
Még egy két apró végleges beállítás van hátra. (de még pár apró módosítás is megfordult a fejemben )
Jó gép lesz, nekem tetszik
Posted 2010. December 21. - 21:53
Ati46: képet kérünk, ha elkészült a gép.
Norok: látom ki is próbáltad. Milyenek a tapasztalatok. Én középre nem tettem volna elöl, viszont a szélére valamivel sûrûbben, de ez csak az én logikám szerint, tapasztalatom nincs.
A meglátásod nem rossz.Oldalra kellett volna több de elég jól fogja a kanyarokat,komolyabb rádöntésnél viszot kicsuszik.A hátsóba több van kb 56 db,nem is csúszik ki.Marja a havat .Tépi a jeget
Az elsõt módositani fogom,de feltétele,hogy legyen hó.Az aszfalt viszont nagyon öli.Kopik rajta,keményen.Nem is arra találtam ki.További tapasztalatokat ha lesz megint hó képekkel fûszerezve adom majd.Összeségébe NAGYON KIRÁLY !!!!!
Posted 2010. December 21. - 21:26
Norok: látom ki is próbáltad. Milyenek a tapasztalatok. Én középre nem tettem volna elöl, viszont a szélére valamivel sûrûbben, de ez csak az én logikám szerint, tapasztalatom nincs.
Posted 2010. December 21. - 17:08
esetleg ha valakinek van olyan felesleges országúti fékkarja, amit nem csak úgy elõrehajolva a szarvnál lehet behúzni, hanem rendesen az egyenes szárnál is (nem tudom jobban elmagyarázni. a fékkar oldalánál csatlakozik vagy mi), az zaklasson meg ha kérhetem
Picasa Web Albums - Bálint M Farkas - Városi Rombol...
Posted 2010. December 21. - 17:03
Posted 2010. December 21. - 15:15
Majd el felejetettem.Meggyógyitottam a gépsárkányt.Úgy lett ahogy beszéltük.Uj hajtómû,lánc,láncsor(alivio szinten).Most aztán minden passzol mindenhez.Csak az a baj,nem volt valami kevés,pláne igy karácsony elõtt.Szerintem a dagonyázást egy idõre berekesztetem,mert sajnálnám a technikát.Nem szeretném mindjárt galyra tenni.
Posted 2010. December 21. - 14:51
Gondoltam én is felteszek pár érdekességet.Elkészültek a szegecsesgumik :
Picasa Web Albums - Norbert Racz - Szegecsesgumi...
életkép :
Télen sem áll meg sz élet
Komoly lett a gumma Egyébként amit én télire felraktam hátulra az sem csuszkál szinte semmit... De ahogy néztem elég ritka darab ( Kenda Anvil- Giant Bicycles - Kenda ATB Anvil Tire, K867 ) Amugy a te képeid is szépek! (Y)
Már várom hogy szárazabb idõ legyen és lehessen egy jot túrázni...
Posted 2010. December 21. - 01:10
Gondoltam mivel mostanában nagy a pangás a forumon megosztom veletek a mai tekerésemet.
Nem volt nagy távolság viszont elég fársztó volt így is a szûz hóban tekerni. Igazábol csak Gyõrszemere-Szõlõhegybe mentem egy kört és fényképeztem egy kicsit.. Igazábol az hogy még nem volt kitaposva az ut még nem is lett volna baj, de a hóréteg alatt lévõ fagyott nyomvályúk lehetetlenné tették a továbbjutást :S Mindenesetre egy kis téli szintentartásnak remek volt. (De azért lehetne már nyár... :/ )
Egy két kép:
Picasa Web Albums - bali2006 - Tekerések
Látom azért rokon lelkek vagyunk Jók a képek ,csak így tovább.
Posted 2010. December 21. - 01:09
életkép :
Télen sem áll meg sz élet
Posted 2010. December 19. - 19:09
Nem volt nagy távolság viszont elég fársztó volt így is a szûz hóban tekerni. Igazábol csak Gyõrszemere-Szõlõhegybe mentem egy kört és fényképeztem egy kicsit.. Igazábol az hogy még nem volt kitaposva az ut még nem is lett volna baj, de a hóréteg alatt lévõ fagyott nyomvályúk lehetetlenné tették a továbbjutást :S Mindenesetre egy kis téli szintentartásnak remek volt. (De azért lehetne már nyár... :/ )
Egy két kép:
http://picasaweb.goo...422207662349858
Posted 2010. December 14. - 16:25
Posted 2010. December 13. - 21:05
Posted 2010. December 11. - 23:39
Posted 2010. December 11. - 21:50
Neked mennyi lovad is van?
Legalább 2
Nekem is:D
ez szopacs!
halkan megjegyzem akinek ennyi bicaja van szopjon csak
Posted 2010. December 11. - 21:43
Posted 2010. December 11. - 20:54
Mekem is van egy alsóbilincses moddolt xt, de ez sajna kapufa.
Evvan.
Majd lesz vmi.
Miért felsõbilincses váltót szeretnél venni?
Amugy épp árulnak egy alsóbilincseset a bikemag apróban.
Én is ilyet használok csak xtr-t tökéletesen mûködik.
Posted 2010. December 11. - 18:32
Amugy épp árulnak egy alsóbilincseset a bikemag apróban.
Én is ilyet használok csak xtr-t tökéletesen mûködik.
Nincs vkinek egy elfekvõ felsõbilincses xt elsõ váltója(34,9-es)?
Esetleg lehet R-es is.
Adnék érte egy kis aprót