Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Jó reggelt Mindenkinek!
Hogy egy kicsit oldjuk a feszültséget, egy kis bringás program a 7végére: Elõzd meg a kisvasutat 12/40/60
Az elmosott pálya miatt nem lesz túl nehéz megelõzni de azért jónak tûnik a hepöning!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nyugodtan
csak arra ugyelj, hogy ne sertegess masokat.
mert az nem megturt dolog.
...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Hát akkor én is a véleményemet mondtam el.
Fórumus minimus.
Miskolc,Magyarország.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
norbit diszpolgarnak!

szabad velemeny nyilvanitas van norbikam.
ha nem tetszik kusba lehet lenni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
"Bull, tockost neki légyszi! Köszi!"

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nem semmi milyen viták folynak itt:D
igaz,nem vagyok miskolci,de ha nem bánjátok azért én is írnék néha-néha ide:)
Ice:köszi,tesómat akkor csesztetem vele.szerdán fél2kor megy.doboz kõ'?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

1:közterületen az alkoholfogyasztást szerencsére bûntetik,én speciel a kezét törném el annak aki a gyermekeim elõtt isznak az utcán alkoholt.De ez ugye meg önbíráskodás.
2:hagyjuk már hadd fejlõdjön a város-háztér is.Ha jobban tudod Maggi ezt megoldani nyújtsd be,fogattasd el.Ha nem akkor azt fogadd el ami van.Ha problémád van pl a zöldterülettel jelezd az illetékes hatóságnál.
3:ne csak a rendõrséget hibáztassuk,mi magunk is hibásak vagyunk:gondolkozzatok el ti hányszor szóltatok mondjuk azért vkinek mert a gyerekjátszótéren eldobja a gyerekek közé a csikket?Vagy mondjuk hogy nem a szemetesbe dobja a szemet?Én folyamatosan háborúzom ezért az emberekkel,kiváltképp a játszótereken mondjuk.
4.legyen Miskolcnak pozitív kommunikációja,ne ilyen negatív mint most a sikló kapcsán tõletek.
A negatív kommunikáció kifelé nem hoz semmit befelé a város jövõjébe.
5.Aki meg nem is miskolci bejelentett lakóhellyel rendelkezik,az fogja be és nézzen körül a faluba ahol lakik.
6.Csak annak van joga bírálni bármit is miskolcal kapcsolatban aki tett is érte vmit mind de jure ,mind de facto.
Aki semmit nem csinált ,és kvázi közömbös,az elfogadja azt ami van.És nem ront a helyzeten hogy leszólja a dolgokat.
7.Tervezett-e vki közületek villamos megállót?Írtatok-e rá pályázatot?Ja nem?De bírálni azt fogjátok mi?Hogy ilyen sz..r meg olyan sz..r.Ennyik vagytok.

Nyugi Nato! Béke van! Megszavazták! Lesz szép új világ! :)
Egyébként szégyen vagy nem, én nem fogok szólni a ketes vilin a beduinoknak hogy "legyetek kedvesek ne köpködjétek a makukát mert nem illik"...Mert nem vagyok se kottás barom és nincs 9 életem mint a macskáknak és nem hiányzik egy kés a hátamba vagy egy tipli a szemem alá.
Egyébként nem terveztem megállót mert nem értek hozzá. Az tervezzen aki ért hozzá. Sok évig tanítják felsõoktatási intézményekben a tervezést, gondolom nem azért mert olyan egyszerû. Egyébként félõ hogy az új megállók is arra a sorsra jutnak mint a régiek.
Emlékeztek a mûanyag kukákra amit a megállókba pakoltak ki pár éve? A sok "lokálpatrióta" örömtüzet gyújtott bennük....
Reméljük lesz ez még jobb is!
Nem kell ezen szerintem torzsalkodni.
Majd kûdd már el SMS-ben a hegesztõ manus számát plíz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
jóvan pihenj már.....mi lelt téged? most éled a lázadó korszakod?

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Átfogok menni a ti falutokba mert imádom amúgy és te leszel a lány mert már ki vagyok éhezve...
Amúgy olyan ne pattogjona Miskolc fórumon akinek lakóhelye a portál szerint Eger vagy hol itt meg hol ott....

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
huzzá át a mi falunkba vaze!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
:) hülye vagy mint mindig, de jah jogos kérdés. sok a feszkó!

Bálint, küldtem pénzt tesódnak majd valamikor megkapja elvileg 3 nap, majd kérdezgesd megjött-e már! (persze ha jó szmla számot adtál :P)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
töki, dugtál a mult héten??

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
1:közterületen az alkoholfogyasztást szerencsére bûntetik,én speciel a kezét törném el annak aki a gyermekeim elõtt isznak az utcán alkoholt.De ez ugye meg önbíráskodás.
2:hagyjuk már hadd fejlõdjön a város-háztér is.Ha jobban tudod Maggi ezt megoldani nyújtsd be,fogattasd el.Ha nem akkor azt fogadd el ami van.Ha problémád van pl a zöldterülettel jelezd az illetékes hatóságnál.
3:ne csak a rendõrséget hibáztassuk,mi magunk is hibásak vagyunk:gondolkozzatok el ti hányszor szóltatok mondjuk azért vkinek mert a gyerekjátszótéren eldobja a gyerekek közé a csikket?Vagy mondjuk hogy nem a szemetesbe dobja a szemet?Én folyamatosan háborúzom ezért az emberekkel,kiváltképp a játszótereken mondjuk.
4.legyen Miskolcnak pozitív kommunikációja,ne ilyen negatív mint most a sikló kapcsán tõletek.
A negatív kommunikáció kifelé nem hoz semmit befelé a város jövõjébe.
5.Aki meg nem is miskolci bejelentett lakóhellyel rendelkezik,az fogja be és nézzen körül a faluba ahol lakik.
6.Csak annak van joga bírálni bármit is miskolcal kapcsolatban aki tett is érte vmit mind de jure ,mind de facto.
Aki semmit nem csinált ,és kvázi közömbös,az elfogadja azt ami van.És nem ront a helyzeten hogy leszólja a dolgokat.
7.Tervezett-e vki közületek villamos megállót?Írtatok-e rá pályázatot?Ja nem?De bírálni azt fogjátok mi?Hogy ilyen sz..r meg olyan sz..r.Ennyik vagytok.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
múltkor a Vörösmarty-n mentem egy frissen szigetelt, vakolt panel mellett.
oldalán óriásplakát. mszp-és.
valami barom meg megdobálta sárral persze a fele mellé, alá ment.
máshol ugyanez csak alkesz filccel összefirkálva küldtek el x pártot y helyre.
kinek jó ez?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Oké hogy kellenek fejlesztések. Én örülnék neki a legjobban ha szépülne a város. Csak az a baj hogy a sok mihaszna tönkreteszi, szétlopja, semmibe veszi a fejlesztéseket.
Az összes busz ablaka össze-vissza van karcolva vídiával, az épületeket telefújkálják tag-el. Kivi vagyok hogy az új villamosok meddig lesznek tiszták és épek....Amíg ilyen az emberek hozzáállása addig csak bosszúság lesz a fejlesztésekbõl. Sajnos a rendõrség (aki tehetne ellene) szarik az egészre és azt buzerálja akit nem kell kergetni, nem szól vissza.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
oké szépüljön a város DE
ami eddig megvolt azt rendben kéne tartani. pl. fõutca.
ne értelmetlen baromságokra menjen a lóvé.

amúgy meg:
Sikl
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
1. szerintem elfér ide, ha miskolcal kapcsolatos a hír
2. nem vagy moderátor, majd ha nekik bajuk van vele jelzik és törlik

a 3. pontal viszont mélységesen egyetértek veled, nekem a mostani városháztér-felújításon akadt ki az agyam, mikor megláttam a terveket a falon....két köpésnyi füvet ha hagynak a téren, virágóra megy a kukába, ami azért egy jelkép volt.....és milyen jó ott napsütésben leülni a fûbe egy sörre vagy akármire....sajna kicsit mintha visszafelé fejlõdne a város

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Kezdjük az elején:
1:ez kerékpáros fórum oldal,illõ erre a témára írni,válaszolgatni
2:az aktuális politikai dolgokat véleményem szerint hagyjuk más oldalakra,blogokra
3:ha már az avasi témánál járunk-és most megszegem a "törvényt"-az a baj a magyar birka néppel,hogy minden újítás,fejlesztés ellen van:gondoljunk csak bele(pártállástól függetlenül):Miskolc az utóbbi 6 évben fejlõdik.Ha az "acélváros" jelzõbõl nem fogunk tudni kilépni a jövõben akkor leírhatjuk a várost,a régiót.Már most sok beruházás inkább elmegy Kassára....
Az sem érdekel hogy a fejlesztésekbõl mennyi pénzt fognak lenyúlni.Fejlesszék,szépítsék,korszerûsítsék a várost.Csak lássam hogy épül,szépül.Ez így helyes.Aki meg ellene van, mehet el innen máshová lakni.
Nem dumálni kell hogy hehehe mit találtak ki megint.....tessék lehet másképp csinálni.Elegem van a nagypofájú dumaemberekbõl, akik csak a szájukat jártatják aztán meg hozzá sem tudnak egy pozitív dolgot rakni semmihez.
Nagypofájú f....szjancsik mind!
Nem kell hangoztatni hogy "miskócz" meg balkán...
Tenni kell hozzá..........nem elvenni.
A korlátos ház meg lebontva a templom mellett,és a többi is le lesz bontva.
Ámen.
Én itt születtem,büszke vagyok rá,MISKOLCI vagyok így nagybetûvel.
Aki nem így gondolkodik az takarodjon el innen végre!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem sokáig lenne ott drótkötél....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
aham osz majd a korlatos haz lakoinak fogok en kotelpalyas kozlekedest fizetni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer