Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
semmi
sportos vagy
50-ig azt csinálsz, amit akarsz, cska ne lépd át a záróvonalat, meg ne zavarj senkit
ha te kilinccsel elõre elférsz a sávodban 50el, sztem nemsok köze van hozzá senkinek
gyorsulási értékre nincs korlát

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
azzal egyikünk se lett volna elõrébb,ha megállok az út közepén,fõleg ha én mentem szabályosan;)most ugye én arra számítottam,ha már félreállt,azt is szabálytalanul,akkor megvárja,hogy elmenjek mellette.valóban balesetveszélyes helyzet volt,de simán meg tudtam volna állni belenyúlás nélkül is.na de már ezen nem tudok mit változtatni,de továbbra sem értem,miért probléma,hogy 30-nál nem váltok 3-asba

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én elsõre átmentem :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

egyel több ok,hogy utáljam jacobsékat:ma miattuk buktam meg forgalmi vizsgán.egyirányú utcán jöttek velem szembe,félreálltak,majd miután kb 2 méterre lehettem tõlük elindultak kifelé.oktató is rögtön elkezdte nyomni a féket,aztán hiába mondta a vizsgabiztosnak,hogy én már nyomtam,nem nagyon érdekelte.meg még felsorolt egy-két hibát:miért nem váltottam 30-nál 3-asba,nem néztem elégszer tükörbe,meg feltartottam a forgalmat(miután én mentem csak 30-cal a táblánál,ez tényleg igaz).legközelebb december 4.-én próbálkozhatok.

Hibát mindenben lehet találni, és elsõre forgalomba szinte mindenkit meghúznak. Le se szard! Oktatónak is meg a vizsgabiztosnak is kell a lé. Én is dzsihádoltam miután megrántottak.
Más
Jár valaki közületek valaki az ME-GTK-ra? Van esetleg GazdFöldrajz beadandója amirõl lehetne kopizni valamit? Kell írnaom egy 8-10 oldalast és assetom hogy kezdjek neki...:S

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ha az oktató bármibe belenyul, ha csak a szivargyujtoba is akkor megbuktal....attol h te mar nyomtad a feket, ha már akkor megálltál volna mikor latod h jön szembe a fütyi nem buktal volna meg ;)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
egyel több ok,hogy utáljam jacobsékat:ma miattuk buktam meg forgalmi vizsgán.egyirányú utcán jöttek velem szembe,félreálltak,majd miután kb 2 méterre lehettem tõlük elindultak kifelé.oktató is rögtön elkezdte nyomni a féket,aztán hiába mondta a vizsgabiztosnak,hogy én már nyomtam,nem nagyon érdekelte.meg még felsorolt egy-két hibát:miért nem váltottam 30-nál 3-asba,nem néztem elégszer tükörbe,meg feltartottam a forgalmat(miután én mentem csak 30-cal a táblánál,ez tényleg igaz).legközelebb december 4.-én próbálkozhatok.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Errõl tuti dolgot Savanya tud mondani.
Szerintem.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
hát francsetudja. szakszóval aerob módon rohad, ellenben levegõ kizárásával, anaerob módon szaporodnak el azok az élesztõgombák amik megerjesztik és alkohol képzõdik. azoknak az élesztõgombáknak, amik ecetet produkálnak az alkoholból meg megint kell levegõ

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
jó az a cefre,semmi baja neki,csak akkor ezek szerint tévesen használtam a gyümölcsre a rohadt szót.de ha nem rohadt,akkor milyen?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
majd a véretekkel újrafestem....

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
le kéne zárni?

uhh,nesze neked vadi új rózsaszín váz.rakjál majd rá maggi egy szép hello kitty-s matricát:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
le van az zárva rendesen apa?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
rohadni nem kéne nekik...abból nem sok cukor (alkohol) lesz

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
a cefre nem rohadt,levet eresztett gyümölcsök gyûjtõneve?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

amikor a cefre tetején lévõ,lekvár kinézetû egybeállt,rohadt,szétmállott gyümölcsök helyére feljön a lé akkor "átfordul" és kiforrt a cefre.lehet vinni fõzni.
aztán lehet nem ez a szak szó rá,mi így hívjuk.

uh
ha rohadt a cefre, az kuka
vigyázzatok a fõzéssel!!! nem szeretnék félvak ismerõsöket!

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
mi meg szoktuk várni ált.de sokan nem.

voltunk rajolni a városban,olyan jól is sikerült h szegény Magginak össze is basztam az új drótszamarát.volt egy kis baleset.
elkértem egy próbakörre a biciklit,már visszafelé mentem mikor nem adták meg az elsõbbséget,kivágott elém a kocsi és..... és nekem ugye ss-em van,Ákosé meg fixi és az ember a szokások rabja.próbáltam húzni a féket,de azt nem használja így nincs is megcsinálva,meg rá álltam a pedálra mint ss-nél,csak ugye ez nem szabadonfutós,elkezdett pattogni a segge,majd elcsúsztam,a kormány meg befordult és le szedte a felsõ csõ tetejérõl a festéket,jóó nagy ocsmány festéklepattogzás van ott:(
a kezem is szétbasztam,a térdem is feldagadt,de legalább "csak" a festék bánta és nem lett komoly baja biciklinek.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Ma is tanultam valamit. :)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
hát mi ezt konkrétan nem szoktuk megvárni.mégis viszonylag jó lõre szokott belõle lenni.egyébként simán lehet már abból inni,szomszéd Jóska bá már ilyenkor javában kóstolgatja milyen lesz:D

Ja,tegnap voltatok rajolni városban?

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
amikor a cefre tetején lévõ,lekvár kinézetû egybeállt,rohadt,szétmállott gyümölcsök helyére feljön a lé akkor "átfordul" és kiforrt a cefre.lehet vinni fõzni.
aztán lehet nem ez a szak szó rá,mi így hívjuk.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Mijazhogy 'átfordul'?