Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ELADÓ egy SELLE ITALIA SLR XC Gel FLow nyergem. Titán pálcás love channel-es kivitel.
Ár: ~ 12 rugó.

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 posts

örülj neki....bosch mérnököknek se leányálom

Meg én az olyanokra gondoltam, akik nem tudtak másodévesen rendesen törtekkel számolni, meg nem tudtak egyenletet rendezni....mert voltak ilyen lány évfolyamtársaim

Huhuuu lehetne mesélni....
:)

Más téma: Nem tud vki jó, megbízható és nem nagyon drága helyet Miskolcon szenzortisztításra? Nikon.
-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
örülj neki....bosch mérnököknek se leányálom

Meg én az olyanokra gondoltam, akik nem tudtak másodévesen rendesen törtekkel számolni, meg nem tudtak egyenletet rendezni....mert voltak ilyen lány évfolyamtársaim

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
o bazz akkor ezert nem vettek fel soha a bosch-ba.
en meg csak az interjuig se jutottam.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
vannak néha szopóágak az egyetemi élet bonyolult ösvényein, de ez ilyen sajnos....

Az meg h ki kap diplomát az megint más tészta, de mindenki foglalkozzon magával, h jó mérnök legyen, állásinterjún ugyis leszûrik és az értelmsebbet veszik fel, és nekünk azon kell lenni, hogy mi ezt a tábort gyarapítsuk ne a hülyéket.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

vmi kozgaz bigyot tanul pityke

Igen! GTK Ker-Marketing.
A finom az a matekban hogy szombaton 12-15 óra között leadták az integrálást, és 18-20 óra között már ZH-t írtunk.
Szerintem ez nevetséges!
Én a matekot ott csesztem el hogy már májustól matektanárhoz kellett volna járnaom hogy felfrissítsem a középsuliban tanultakat.
Most inkább a többi tárgyra koncentrálok...matek már úgyis veszett fejsze nyele.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Kicsit az a zavaró még ha már témánál vagyunk, hogy valaki tanul, fontos neki az ösztöndíj, küzd, pár dologból elhúzzák, megtanulja újra stbstb. van egy diplomája. Van aki 5-6 év bukdácsolás között szarrá issza magát 5-6 évig a rocky-ba és ugyanazt a diplomát kapja meg amit az elõbbi egyén.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
vmi kozgaz bigyot tanul pityke

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Vannak sarkallatos esetek, nálunk is votl h elhuzták az évfolyamot valakinek egy csúnya beszólása miatt.....nem is lett neki megköszönve
Én sem értem pl nekem mint mérnöktanoncnak mi a raknak kell filozofiat, meg iparjogot meg ilyesmit tanulni, de na, minden ember igényeit nem lehet kielégíteni...BME-n sokkal rosszabb a helyzet állítólag....

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 posts

Gondolom gépész kar....na most az ME eleg jo gépészeket hoz ki, kb mint a BME, viszont indulnak 3-400an évente a golyák, most valahogy ki kell szelektalni a népet....és mivel fogjak? szigorral...

jarni kell orara meg tanulni, ha egyedül nem megy összeülni....mit értünk oktatás szionvonala alatt?

300fõs elõadáson nem mondanak el kétszer semmit....elmondja, megérted örülsz, nem akkro igy jartal, ez nem altalanos iskola, hogy tanarneni nem ertem....altalaban azok mondjak h szar akik nem birjak csinalni, egyebkent meg ez is olyan dolog h ha összeszed a tankör pár embert aki nem érte valamit, a tanárok jó része készségesen leül és elmagyarázza ujra, de ezt nem elõadás közben fogja.
ha meg valaki nem szánja rá az idõt, vagy nincs rá ideje az ne csinálja....

Bárcsak így lenne mindenütt és minden esetben! Akkor azt mondanám ÍGY OK! :)

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Az a baj hogy ne úgy legyen valami nehéz hogy nem is kapsz igazi tudást. Sok évig CSAK ansi C-t tanítottak pl. az ME-n programozásból azoknak akiknek pont hogy nem is kéne annyira hogy köze legyen a programozáshoz. Jó hogy mindenki megutálja. IGEN mutassák meg (mint ahogy minden témában szakmában) és utána mutassák meg hogy jaaa amúgy már ez a jelen és a jövõ. De amíg SZÓ szerint kijelentik az idõsebb tanárok profok óraadók hogy márpedig õ nem tanítja mert nem hajlandó megtanulni az új dolgokat addig mit várunk? :( Na meg az hogy rengeteg tárgyból hallom vissza hogy heccbõl húznak meg mindenkit az gáz. Egy tanár tanítson. Egy hallgató tanuljon! Ennyi. Az egyetem és fõiskola igenis legyen nehéz. De akkor tudást adjon ne ideget :D:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Gondolom gépész kar....na most az ME eleg jo gépészeket hoz ki, kb mint a BME, viszont indulnak 3-400an évente a golyák, most valahogy ki kell szelektalni a népet....és mivel fogjak? szigorral...

jarni kell orara meg tanulni, ha egyedül nem megy összeülni....mit értünk oktatás szionvonala alatt?

300fõs elõadáson nem mondanak el kétszer semmit....elmondja, megérted örülsz, nem akkro igy jartal, ez nem altalanos iskola, hogy tanarneni nem ertem....altalaban azok mondjak h szar akik nem birjak csinalni, egyebkent meg ez is olyan dolog h ha összeszed a tankör pár embert aki nem ért valamit, a tanárok jó része készségesen leül és elmagyarázza ujra, de ezt nem elõadás közben fogja.
ha meg valaki nem szánja rá az idõt, vagy nincs rá ideje az ne csinálja....

És a tudást nem adják, neked kell megszerezni :) Persze tanárok közt is lehet tanálni nagy geciket, de hol nem...(?)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Hányadik félévet nyomod?
Egyébként az oktatási rendszere tényleg egy kalap szar. Csak hogy eljuss egy vizsgáig annyi feltételen kell átmenned, hogy nemigaz. Én már annak is örülnék pár tárgyból ha az aláírásom meglenne belõlük.:D
"Ride today, heal tomorrow"

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Értelme mindig van csak el kell dönteni milyen lehetõségekkel vagy esetleg másik suli stb.. én csak azért kérdeztem mert nekem rettentõ sokan mondanak már rosszat az ME-rõl. Mindig van valami gebasz. Az oktatás szintje szar. Jó persze mindenhol megvan a negatív és pozitív... ez összetett. De akkor is. Én Egerbe jártam és isteni volt. Tehát ilyen hogy lead vmit és 3 óra múlva ZH SZÓBA se kerülhetett. Meg pl. ami sztem nagyon gáz mert ezt sokan mondják hogy nem mehetsz oda egy dékánhoz vagy vkihez hogy figyi ez a bajom tegyél vmit. Egerbe még sörözni is le lehetett vele ülni.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Igen...
Most azon filózok ha a matekon bedobom a törcsit akkor jövõre fel tudom-e venni vagy van-e értelme tovább folytatni az egyetemet.

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 posts
Miskolci egyetem?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Üdv!
Köszönöm a segítõkészségét mindenkinek! sajnos nagyon úgy fest hogy szopóágon vagyok matekból.../ma adta le a tanár az integrálást és rá 3 órára volt ZH/
Nem nagyon (nagyon nem) vágom ezt az egyetemi rendszert amúgy, de lehet nem érdemes ezt így tovább csinálni. majd meglássuk.
egyébként valamit elmond a rendszerrõl hogy ma beültünk kb tízen egy üres terembe és egy segítõkész csoporttársunk tartott egy kis különórát, és többet tanultam 2-3 óra alatt mint egész félévben. Ez nem magolós, ha nincs rendesen elugatva akkor nem tudom megérteni.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
ha egyszerûbb függvények,deriválás,abban talán még én is tudnék segíteni.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Lor: amint láttad nem 2X2 kategória :(
Koca: megköszönném ha tudnál segíteni! Nekem konkrétan ó-héber a feladatsor. Ha mail-ben elküldöm a feladatsort akkor meglesed?

megnézem, persze küldd a balazs86@gmail.com-ra! még egyszer mondom, nem ígérek semmit de hátha...fgv ábrázolás anno még ment de mikor volt már az bazze :D
üdv

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
fuggvenytan fgv abrazolas
szelsoertek feladatok
ilyenek kb

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer