Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Hát ja az ilyen szituáció manapság nagyon ritka, már az is luxus ha a bringások köszönnek egymásnak, na jó egy kicsit túlzok, de van olyan bunkó aki nem köszön vissza.....

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Hali!
Ma olyan dolog történt velem, ami kb. 6 éve nem, pedig régen tökre természetes volt. Éppen szöszmötöltem a tárcsafékemmel a Gyõri-kapui hátsó úton, amikor egy hangos "helló"-val megérkezett egy bringás srác, megállt, és érdeklõdött, hogy meg tudom-e oldani a dolgot, vagy esetleg segítsen. Mondtam, h köszi boldogulok, majd jó utat kívántunk egymásnak és elköszöntünk. De frankón lefagytam. Egyrészt, mert szemmel láthatóan nem könyörögtem az úton integetve segítségért, mégis megkérdezték, másrészt meg manapság lassan az is ritka, hogy egyátalán visszaköszönjenek az embernek az állítólagos "bringások". Szal jólesett - ezúton is köszi, ha jól láttam egy Corratec bringával voltál!
Régen viszont ez volt a jellemzõ. Mindenki köszönt a másiknak, ha szarban volt vki, biztosan kisegítették. Most meg örülhetsz, ha egyátalán visszköszön vki! De vannak jó példák, amint látszik! Csak így tovább! legalább az igazi bringások tartsanak össze. Písz, :)

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
okxy :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no akkor hajraf

boci melozik

norbi jon szertem
kisezut megkerdem
aztan vmit porgetunk az hegyen.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Vagyok én is:)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem okes.
beadjuk a tobbieknek is hatha

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Csak pusztán attól, h ezt leírtam, meg felidéztem már fullra bennem van a bugi :D Alig várom a hétvégét + a húsvét is itt van, 3 nap freeeeeee :D Sógorral már le van zsírozva, h tekerünk vhova :) Hm, Lor, hm Tom???

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Hey yo!
Feldobtam a témát, de adós maradtam: szal kedvenc útvonalam. Sajna elég rég tudtam ezen végigtekerni (thx munka,egyebek),de korábban imádtam: Lillafüred, fel a Vesszõs-völgyön, végig a piroson (Kühne Andor), fenyves, Jávorkút, fel a sárgán Csipkéskúton keresztül Bánkútra, onnan szintén terepen - itt már jelzést nem tudok, mert emlékezetbõl megyek :D - Olasz-kapu, tovább egyenesen a köves széles dózerre, le az Õserdõbe - ez gyönyörû hely, ne hagyjátok ki, ha még nem voltatok, fel Tar-kõre, le a zöld jelzésen a bükki aszfaltút felé - itt van egy olyan sziklás brutál meredély,h halálfélelemközeli, le a betonra, aztán irány haza (itt még lehet fûszerezni, ha vkinek aszfaltundora van mehet Répás felé Hór-völgyön, Bükkszentkereszt után le a piroson egészen Tapolcáig, szal ha még marad az emberben cufla megsokszorozhatja az élményt). Ja és mindezt késõ délután, naplementéhez közel. Egy ilyen után hetekig érzem h élek!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem teli slickem van. :-)
mivel ra volt irva, hogy all weather igy egesz telen slickel zuztam.
aztan egy srac alol sikerult kicsapnom a labat mikozben ket csajt fuzott a centrumnal.
csak pislogott, hogy mivan
majd mikozben felszedtem a bicot elszoltam magam, hogy:" a slick nem fogott meg"
no akkor azt mar valoban nem birtak feldolgozni szegenyek.

vkivel osszefutottam kedden a kettesben
ott csodalkozott a recefice felsomon.
hoh mondom ez ilyen.
vmi nagy maratonos arc igy a hirtelen informalodas alapjan.

jah es en nem nagyok cc-s
majd 10 eve meg azt mondtak ram, hogy freerider.
de ez akkor meg mast jelentett.
olyan megyek oszt majd jovok, mondjuk.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Már beszélem Mátéval a dolgot. Nekem csak péntek lenne jó. Csütörtök nem.

Mi sem mentünk ma, esett a víz. Ha holnap tudsz jönni, akkor msnen jelezz!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
én nem vagyok cc-s.
én egy egyszerû vitrinrájder vagyok. :D :afro:
megvan akötelezõ évi 2 maratonom. meg 1-2 túra és annyi.
tekerni meg járok ahogy a menyasszony és meló engedi.
lentebb a képekben megnézhetõ a 2 bringám.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
És is eltévedtem elsõ alkalommal (2004). Így lett 50km-bõl 80.......
kicsit besz@rtam, de nem is volt a gáz, és a végén jót nevettünk a haberokkal....
A haverom Kálmán Attila, dettóó ugyanígy járt mint te LeGeon.....:D

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Hát nekem Bükki TT vel csak egy tapasztalatom van. Tavaj mentem egy hosszútávot (110es) és sikeresen eltévedtem szilvásváradnál. Így helyszinre tekeréssel meg mindennel összehoztam vagy 160at :)
Az utolsó emelkedõnél egy essõt is kifogtam. Élvezet volt. De azért idén is megyek és igyekszem nem eltévedni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Mi voltunk tavaly de csak az 50km-esen(azóta is büszkén mutogatom az oklevelet). A nagyot nem mertük bevállalni még akkor. Az idén ez másként lesz tuti :)

Én 80-on mentem már 2-szer, de idén a 110km-be is belekóstolok....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Nah látom itt mindenki cc-zik, ennek örülök. Én is, bár nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni vele. Most tanulgatom az SPD-zést is meg ugy mindent :) Egyszer elvihetnétek egy ilyen vagy ehhez hasonló körre mint amit a Norbi leirt egy pár hsz-al lentebb. Élvezné az arcom tuti :D

Én elvihetlek egy-két helyre majd, de érdekes lesz az arcállásod....:szok:
Nagyon jó helyek vannak, melyeket kevesen ismerek és van egy disznómeredek is ahol, simán lehet tigrisbukfencet kivitelezni, nyáron csináltunk az aljába egy kisebb ugratót, de hogy az megvan-e még......ki tudja...

HST

HST

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

A kérdésedre válaszolva monti, azon belül CC, XC, Maraton....de nem fosok lefelé sem, nagyon nem...:D
Lehetne egy közös összeröffenés...de én csak tavasz vége felé érnék rá, mer sajna rehab van, meg nincs kész a bicaj....
Ja és imádok tekerni Jávorkútra, Hollóstetõre, és Bánkútra....
Valaki szokott menni õsszel a Bükki Telsesítménytúrára?

Mi voltunk tavaly de csak az 50km-esen(azóta is büszkén mutogatom az oklevelet). A nagyot nem mertük bevállalni még akkor. Az idén ez másként lesz tuti :)
ráákkendróól :D

HST

HST

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Nah látom itt mindenki cc-zik, ennek örülök. Én is, bár nemrég kezdtem el komolyabban foglalkozni vele. Most tanulgatom az SPD-zést is meg ugy mindent :) Egyszer elvihetnétek egy ilyen vagy ehhez hasonló körre mint amit a Norbi leirt egy pár hsz-al lentebb. Élvezné az arcom tuti :D
ráákkendróól :D

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Meglátjuk lesz-e Nyíregyházán valami, mert ha nem akkor jövök ide. :)
Sõt talán nem egyedül jövök.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
lor tudna mesélni a slickgumis tekerésekrõl....

jöjjön mindenki critical mass-ra.
ápr 22. 15:00 sportcsarnok.
fórumos névsorolvasás lesz. aki nincs ott annak irgumburgum. :)
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Ja, és üdv mindenkinek, aki képes sípcsonttal 3 köbméter fát egyensúlyozni menet közben :D

nem ma kezdtem! :-)

Jah, és egy ötlet: nem kéne a lokálpatróta oldalon írogatni mondjuk a kedvenc ösvényeinkrõl, jó bringás helyekrõl, ilyesmi? Csak h beinduljon a móka... Na, üdv, mindenkinek! Písz

de hat itten vagyunk.

nekem ket kedvenc helyem van.
az egyik a bukk deli resz
a masik a bukk eszaki resz.

8-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer