Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2006. April 27. - 15:11
Posted 2006. April 27. - 14:31
Szeretnék venni egy ktm-es rövidujju felsöt. Van valakinek ötlete hol tudnék szerezni mert a nagyobb bringásboltokban már néztem de nem volt. Használt is jo volna. Tudom van aprohirdetés is az oldalon de nincs kedvem oda is regisztrálni most
ráákkendróól
Posted 2006. April 26. - 18:20
http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=806
Többet énsem tudok. Majd hétvégén még keresek egy szórólapot és informálódok.
Többet énsem tudok. Majd hétvégén még keresek egy szórólapot és informálódok.
Posted 2006. April 26. - 09:29
Posted 2006. April 25. - 17:48
vendég_bandi210_*
Posted 2006. April 25. - 11:15
Posted 2006. April 25. - 08:11
figyi én nemtom mit rontottam el mert telefonon segített beszerelni a dvd cd írót egy szakember és aznap még mûködött is de másnap már nem érzékelte
nemtom mi a baja mindent úgycsináltam ahagy mondták és vírus sincsen a gépen
nem tudsz segíteni?
gáz...
ha igazi szakember csináltatta veled akkor jónak kellene lennie, ha rendesen elmagyarázta neked. ha pedig mûködött is már beszerelés után rendesen, és egyszercsak behalt mindenféle piszkálás nélkül, akkor vagy ezköz vagy szoftver probléma, rakd ujra a cd író progit hátha segít, majd vidd vissza az ületbe a cuccot ha továbbra sem megy. legyenek szivesek nézzék már meg...
egyébként hol veted? ja és a nem szakszerû (szakmûhelyben, szakemberrel) beszerelésbõl adódó hibák garvesztéssel járnak. szóval ésszel!!
egyébként én nem értek hozzá nem kell komolyan venni.
vendég_bandi210_*
Posted 2006. April 24. - 13:00
figyi én nemtom mit rontottam el mert telefonon segített beszerelni a dvd cd írót egy szakember és aznap még mûködött is de másnap már nem érzékelte
nem tudsz segíteni?
nem tudsz segíteni?
Posted 2006. April 24. - 08:59
Posted 2006. April 23. - 00:39
Tényleg, a legfontosabb kérdést még fel sem tettem itt. Miskolc hogy áll bringás lányokkal? Elég "sokat" látni magányosan tekerni de ide még nem láttam irni egyet se. Ezuton kérnék minden miskolci csajszit aki szokott tekerni, hogy valami jelet adjon magáról
ráákkendróól
Posted 2006. April 22. - 22:39
Pontosan sztem a szervezök se tudják megmondani de ugy szemmértékkel mérve 200 körül. Bár útközben sokan csatlakoztak de távoztak is. Szóval én bizonytalan vagyok a számot illetöen
ráákkendróól
Posted 2006. April 22. - 20:20
Posted 2006. April 22. - 20:02
Én is résztvettem a felvonuláson és ahogy néztem még voltunk párszázan
Hangulatos kis felvonulás volt csak szerintem elég rövidre sikerült.
Meg ahogy néztem a hatóság nemsokmindennel támogatta a felvonulás. (pl.: motorosrendõr)
Azért nagyélmény volt ígyis Megyek jövõre is.
Képeket linkeltünk nyíregyházi topicban. Ha valakit érdekel nézzétek meg.
Hangulatos kis felvonulás volt csak szerintem elég rövidre sikerült.
Meg ahogy néztem a hatóság nemsokmindennel támogatta a felvonulás. (pl.: motorosrendõr)
Azért nagyélmény volt ígyis Megyek jövõre is.
Képeket linkeltünk nyíregyházi topicban. Ha valakit érdekel nézzétek meg.
Posted 2006. April 22. - 18:39
Én vótam! Lehettek volna többen is de attol függetlenül jo volt. Még sok ilyet.
ráákkendróól
Posted 2006. April 22. - 18:24
no ki volt vonulni?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. April 21. - 23:53
regisztrálsz, kapsz egy e-mailt, azt visszaigazolod, belépsz és a jobb felsõ sarokban citromsárgával írva vagyon, hogy HIRDETÉS FELADÁSA.
ennyi.
ha továbbra se passzol, akkor leszel szíves itt: http://forum.bikemag...?t=2217&page=34
jelezni a problémát és várni a megoldást.
ennyi.
ha továbbra se passzol, akkor leszel szíves itt: http://forum.bikemag...?t=2217&page=34
jelezni a problémát és várni a megoldást.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. April 21. - 23:41
DE MIÉRT NEM TUDOK HIRDETNI ??? vki segitsen plz ! már regisztráltam, aktiváltam, be is jelentkeztem, de még sincs olyan link az apró oldalon h "üzenet feladása" ... ez miért van ? elöre is köszi
Posted 2006. April 21. - 23:26
Holnap délelött megyünk haverral tekerni egyet még a CM elött. Indulás 10 körül. Az utvonalat még nem tisztáztuk de vszinü, hogy valami bánkuti móka lesz. Ha van kedve valakinek jönni dobjon reggel egy sms-t.(30/363-7676) Kicsit összesarazzuk magunkat a felvonulás elött mert az ugy jó!
ráákkendróól
Posted 2006. April 21. - 07:49
PÉZSÉ
Lehet, hogy el is tudom neked juttatni a filmet....(ha megtalálom, már rég nem láttam)
Ugye te a Bluefish PC-üzletben dolgozol a Soltészon?
Mer én meg az Andrássyba járok, tavaly nálatok vettem a fél gépem és a képrõl ismerõs voltál.....majd egyszer lehet hogy beugrok.....már úgy is rég voltam arrafalé.....
már otthagytam õket de jóban vagyok velük, a maríííííííkóóóóóban tanyázok a legtöbbet. ha oda beadod tuti megkapom, vagy megbesdzélünk egy talit priviben.
Ja télleg nem akar valaki jönni holnap putnokra DH versenyt nézni, vagy esetleg résztvenni rajta?
vonnattal kirándulunk eggyet... már alig várom!!!
infók: www.peterdh.uw.hu
Posted 2006. April 20. - 20:07
@gyalog: nincs mit. orultem, hogy segithettem.
az andrassyba jarsz?
lol
vmikor 98-ban vegeztem ott
adiosz
az andrassyba jarsz?
lol
vmikor 98-ban vegeztem ott
adiosz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...