akkor most meg fogod szeretni.
vagy vegyel orszagutit.
@norbi kaptal emailt. 8-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2006. május 16. - 00:40
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. május 15. - 19:39
Szerintetek hétvégére felszárad, vagy ki kéna hagyni?
Akarok menni bicajt "tesztelni" csak nem tom neki merjek- e vágni, mer nagyon utálom a sarat.....
Akarok menni bicajt "tesztelni" csak nem tom neki merjek- e vágni, mer nagyon utálom a sarat.....
Írta 2006. május 15. - 18:57
feherko kornyeken tiszta mocsok minden
tegnap volt bela aki laszlo es aszondta full mocsok lett.
tegnap volt bela aki laszlo es aszondta full mocsok lett.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. május 15. - 18:41
Szombaton voltam, akkor teljesen király volt, úgy mentem egy 70 kilis kört (ebbõl 30 terepen), hogy szinte nem is lettem sáros. Azóta, mint tudjuk leszakadt az ég, és ismét esett pár hektoliter esõ...
A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!
Írta 2006. május 15. - 11:19
Ha valaki megya héten a Bükkbe akkor írja már be a talaj állapotát, mennyire sáros meg ilyenek.........és éledjetek...gyerekek...
Írta 2006. május 09. - 08:06
mi a hétvégén pályát építettünk ezerrel,4 órát túrtama földet aztán 10 perc bringázás és kavarás hazafelé!!
Írta 2006. május 07. - 21:03
Na megvolt a zemplén 50 is. Nemsikerült túl jol. Hatalmas sár volt, de akik ottvoltak tanusithatják. Majd teszünk fel valahova képeket is.
Ha véletlenül tudja valaki, hogy ki ment 3:30as idõt az megsughatná.
Jóvolt megyünk jövõre is
Ha véletlenül tudja valaki, hogy ki ment 3:30as idõt az megsughatná.
Jóvolt megyünk jövõre is
Írta 2006. május 02. - 20:43
Hmmmmm...
"Elektronikus kerékpáros csomagküldõ szolgálat"... Erre jobb lenne ha nem mondanék semmit. Egyszer próbálkoztam velük, megfogadtam, soha többé. Semmi info-t nem kaptam arról, hogy a rendelt cuccom kifogyott (pedig a kosárka zöld volt), csak miután felhívtam õket min. 2 hét várakozás után, ráadásul, miután közöltem, hogy akkor hagyjuk, kétszeri nekifutásra sikerült csak sztornózni a rendelést, mert ki akartak küldeni egy olyan motyeszt, amibõl még volt nekik... A korrekttõl messze volt. Szal, Magellanboy, sok szerencsét, és türelmet (de ismerek olyat is, akinek bejött).
"Elektronikus kerékpáros csomagküldõ szolgálat"... Erre jobb lenne ha nem mondanék semmit. Egyszer próbálkoztam velük, megfogadtam, soha többé. Semmi info-t nem kaptam arról, hogy a rendelt cuccom kifogyott (pedig a kosárka zöld volt), csak miután felhívtam õket min. 2 hét várakozás után, ráadásul, miután közöltem, hogy akkor hagyjuk, kétszeri nekifutásra sikerült csak sztornózni a rendelést, mert ki akartak küldeni egy olyan motyeszt, amibõl még volt nekik... A korrekttõl messze volt. Szal, Magellanboy, sok szerencsét, és türelmet (de ismerek olyat is, akinek bejött).
Írta 2006. május 02. - 19:05
Akkor várunk egy-két hetet...... e-bike kitudja mikor hajlandó hozni a cuccaimat....zsivány banda...
Írta 2006. május 01. - 20:52
Hát ha az idõ ilyen marad akkor lehet 2.35 ös sárgumit kell raknom a gépemre, hogy nesülyedjek el..:/
Azért jöjjön mindenki zemplén 50-re
Én még nemtudom, honnan megyek, de vagy rá esély, hogy azzal a reggeli vonattal megyek.
Majd kiderül.
Azért jöjjön mindenki zemplén 50-re
Én még nemtudom, honnan megyek, de vagy rá esély, hogy azzal a reggeli vonattal megyek.
Majd kiderül.
Írta 2006. május 01. - 13:31
Höhö!Porzik...LOL! Max,ha viszel magaddal port:D Kuuva nagy sár van, az az igazi friss folyós fajta, de elég jól lehet rajta közlekedni, csak ne a hófehér esküvõi szmokingodban ülj a bringára:)
Írta 2006. május 01. - 13:15
Milyen a Bükk talaja? Porzik már? Asszem a hétvégén kinézek.....Õsz óta nem voltam.....:w_morde:
Írta 2006. április 30. - 18:56
Írta 2006. április 28. - 21:36
nemtom a 7000-es mennyire gyors de ugy minidg lehet segiteni, hogy eloszor csak fleig nyomod le a gomdbot.
bemer mindent amit engedunk aztan klikk.
bemer mindent amit engedunk aztan klikk.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. április 28. - 10:03
Digit géppel nagyon nehéz egy pillanatot elkapni.
;-)
Tudod? Nem akkor exponál,mikor lenyomod a gombot.
Aztán ezen idõben sok minden történik.
:-)
;-)
Tudod? Nem akkor exponál,mikor lenyomod a gombot.
Aztán ezen idõben sok minden történik.
:-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2006. április 28. - 09:35
az asszonynak nagyon tetszett ez a kép... elkaptad a pillanatot
http://www.kerekpar..../album/a_47.jpg
http://www.kerekpar..../album/a_47.jpg
Írta 2006. április 28. - 08:59
lor: csak annyit szerepelsz ami egy (õskövület)fórumozó,CM-szervezõnek kijár.
;-)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2006. április 28. - 04:28
lesz osszel is cm.
ralph jok a fotok amiket kizuztal.
(ott nemtok privit kuldeni)
tul sokat szerepelek, de ez van.
vki nem akar venni egy deuter exp 6 taskat?
akar ivoszatyorral akar nelkule.
(most vettem, de nagyobbra vagyodom. ez ugyanakkora, mint az elozo)
ralph jok a fotok amiket kizuztal.
(ott nemtok privit kuldeni)
tul sokat szerepelek, de ez van.
vki nem akar venni egy deuter exp 6 taskat?
akar ivoszatyorral akar nelkule.
(most vettem, de nagyobbra vagyodom. ez ugyanakkora, mint az elozo)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. április 27. - 19:03
Ki jön a zemplén 50-re? (május 7.)
Egy éveleji kis bevezetõ tekerésre.
Jöjjön mindenki
Helló!
Én ott leszek.
nagy buli.
;-)
A Miskolcról 05.05-kor induló vonaton leszek.
Írta 2006. április 27. - 18:34
õsszel lesz CM?
erre nem sikerült kijutni. tanúni kõ mer éreccségi egy hét múlva:(
erre nem sikerült kijutni. tanúni kõ mer éreccségi egy hét múlva:(