Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2006. december 18. - 15:45
Cssõõõõ PéZSé!!!! Már ennyire grammozol a nyergeden? HEHheheee nemgondoltamvolna:) Építsél jó pályát, jövõre tutira megyek, rontani a színvonalat!
Írta 2006. december 18. - 13:02
na akkor én is csatlakozom buék! Ralphnak!
asszeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek elfekvõben valami 250 gram alatti nyerge, szivesen megnéznék eggyet itt a közelben. bótba nem nagyon tartanak ilyemit kipróbálni is nehézkes lenne. Ti kik a hegyeken felfele tekertek jobban értetek az ilyenekhez.
a nagy Pover V-t (425g) szeretnén lecserélni úgy hogy közben leugrik pár deka.
asszeretném kérdezni hogy nincs-e valakinek elfekvõben valami 250 gram alatti nyerge, szivesen megnéznék eggyet itt a közelben. bótba nem nagyon tartanak ilyemit kipróbálni is nehézkes lenne. Ti kik a hegyeken felfele tekertek jobban értetek az ilyenekhez.
a nagy Pover V-t (425g) szeretnén lecserélni úgy hogy közben leugrik pár deka.
Írta 2006. december 18. - 11:11
Írta 2006. december 18. - 10:39
lor,magellanboy: mindkettõtöknek köszönöm.
;-)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2006. december 18. - 09:15
Írta 2006. december 18. - 03:37
buek ralph
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. december 12. - 14:41
Írta 2006. december 12. - 12:39
Írta 2006. december 12. - 09:49
nincs uj
vki jelentkezett nemreg vmire.
vki jelentkezett nemreg vmire.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. december 12. - 09:42
Írta 2006. december 12. - 01:56
khmm
itt nincs off
kiveve ami torvenybe es a forumszabalyzatba utkozik
de ha okosan beszeltek akkor minden megbeszelheto.
tenyleg aki mozizni akar, vigyen egy ures lemezt a belvarosi boltba a nevemre.
itt nincs off
kiveve ami torvenybe es a forumszabalyzatba utkozik
de ha okosan beszeltek akkor minden megbeszelheto.
tenyleg aki mozizni akar, vigyen egy ures lemezt a belvarosi boltba a nevemre.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2006. december 11. - 19:48
off: azért az 1200 es skodrit én megnéztem volna hogy hogy táncolt a jégen
on: már azon se lepödnék meg ha karácsonykor túráznék bicajjal. szinte már hihetetlen ez az idö....
on: már azon se lepödnék meg ha karácsonykor túráznék bicajjal. szinte már hihetetlen ez az idö....
Írta 2006. december 11. - 14:35
:-) LOL....Hát igen nem az állatkert nagy,a kerités alacsony.Az olcó+nincs tömeg igaz.Nállunk tavaly 1200-es Skodával mentek rá a jégre.....direkt néztük és vártuk mikor szakad be, de nem.....Simsonnal gyakori, a bicajosok meg rajzanak....jó ok korizni nem olyan jó jég, de ingyen van és nincsen tömeg...
Most mondjuk nekem is spórolni kéne,mert januárban bringát kénevenni...lehet hogy a kori idénre felejtõs.Viszont az egyik legjobb sport a bringázás kiegészítésére!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2006. december 11. - 14:27
Nállunk tavaly 1200-es Skodával mentek rá a jégre.....direkt néztük és vártuk mikor szakad be, de nem.....Simsonnal gyakori, a bicajosok meg rajzanak....jó ok korizni nem olyan jó jég, de ingyen van és nincsen tömeg...
Írta 2006. december 11. - 13:23
Fõleg hogy e bicajosnak, fõleg ha CC-s vagy akkor nem kéne cigizni....
Amúgy ja téllag drága lett a pálya.....bányatavak Rulezzz....
Bányatavak....Én nem igazán vagyok velük kibékülve.Egyszer apámmal elmentünk a haverjához halért (így karácsony elõtt).Már nem emléxem mi volt a tó neve,de bányató volt az biztos.A lényeg az, hogy a szemem láttára húztak ki egy kis inast a specmentõk a jég alol.Nem volt szép látvány.Ez bennem örök nyomot hagyott.Nem félek a víztöl,de ha reálisan gondolkodunk 1,5-2 kg kori + téli ruha ami megszíjja magát vízzel....nem sok lehetõsége marad az embernek.Ez nem azt jelenti,hogy mindenki alatt beszakad a jég,csak azt hogy én inkább nem kckáztatok.De ez mindenkinek a magánügye.
Írta 2006. december 11. - 09:53
No!
a hétvégén végül is kalapács volt a téma, nem mentünk a bükkbe, mert egy KKSK-s különítményt vártunk hogy jönnek edzeni, de végül eggyik nap sem jöttek, így mi edzettünk.
az új fékekeket kellett volna bekoptatnom, erre rájöttem hogyan lehet még 2 kanyart bevenni nélküle, vót öröm és nem koptattam a betéteket.
rájöttem ha 4 bár van a kerekeimben (az egri sziklás pályára enyit kellett teni bele) akkor sokkal kissebb a gördülési ellenállás, mivel folyamatosan a levegõben pattogok nagyon tetszik, hogy csak naggyából megy arra a bringa mere szeretném.
szombaton elkezdtem építeni a profi nyomvonalat, néhányat már mentem is rajta annyira megtetszett, hogy megszált az ihlet, és verset költöttem. de ettõl megkíméllek benneteket...
vasárnap már korán kimentem a szerszámokkal és nekiáltam a terepet átrendezni, a nagy letörést is sikerült megcsinálni egy 3.5m es farönköt cibáltam a hegyoldalba és el is ástam keresztbe. nagyon mókás lett. kb cserépváralján van ilyesmi csak ez jóval meredekebb.
egy új kerülõnyomot is megszületett, ami nagyon gyors és technikás lett, az új nordsornak is elõkészítettük a terepet.
a hétvégén végül is kalapács volt a téma, nem mentünk a bükkbe, mert egy KKSK-s különítményt vártunk hogy jönnek edzeni, de végül eggyik nap sem jöttek, így mi edzettünk.
az új fékekeket kellett volna bekoptatnom, erre rájöttem hogyan lehet még 2 kanyart bevenni nélküle, vót öröm és nem koptattam a betéteket.
rájöttem ha 4 bár van a kerekeimben (az egri sziklás pályára enyit kellett teni bele) akkor sokkal kissebb a gördülési ellenállás, mivel folyamatosan a levegõben pattogok nagyon tetszik, hogy csak naggyából megy arra a bringa mere szeretném.
szombaton elkezdtem építeni a profi nyomvonalat, néhányat már mentem is rajta annyira megtetszett, hogy megszált az ihlet, és verset költöttem. de ettõl megkíméllek benneteket...
vasárnap már korán kimentem a szerszámokkal és nekiáltam a terepet átrendezni, a nagy letörést is sikerült megcsinálni egy 3.5m es farönköt cibáltam a hegyoldalba és el is ástam keresztbe. nagyon mókás lett. kb cserépváralján van ilyesmi csak ez jóval meredekebb.
egy új kerülõnyomot is megszületett, ami nagyon gyors és technikás lett, az új nordsornak is elõkészítettük a terepet.
Írta 2006. december 11. - 08:37
Fõleg hogy e bicajosnak, fõleg ha CC-s vagy akkor nem kéne cigizni....
Írta 2006. december 10. - 18:27
Unokatesóm régen a Malomszög u.-n lakott.Az udvarukon volt egy salakos terület azt locsoltuk fel vízzel (télen,csak a kukacoskodók kedvéért!),ezzel elõállítva egy apró koripályát.Egyébként a helyzet az, hogy kicsit durvának tartom a 700/500HUF beugrót 2 óra korizásért.Elég baj hogy drágább a beugró mint egy doboz cigi (ráadásul egy doboz cigi tovább tart mint 2 óra...).
Írta 2006. december 10. - 17:22
Én is járok néha korizni.....csak nem szeretek a koripályára menni mert ott általáben sokan vannak nagyon.....
Fagyjon már be a Hámori-tó.....
Fagyjon már be a Hámori-tó.....
Írta 2006. december 10. - 13:30
ÍÍÍÍGEN jó volt a kori!Csak tényleg nagyon sokan voltak.Kár hogy tönkre ment a korim :-( Talán karácsonyra hoz a Jézuska egy szépe,újat és megint mehetek veletek csúszkálni :-)