Köszike mindenkiiak, megpróbálok minnél hamarabb megggyógyulni....
Nekem még nem volt visszapillantó lerúgás, csak haveroméknak: egyik haverom vite a másikat a vázon a martintelepen, oszt sikerült egy kocsinak lerúgniuk a visszapilantóját...
Hát vannak elég agresszív autósok, a múltkor még tavaly volt egy olyan, hogy jöttünk le liláról, már elhagytuk felsõhámort, amikor az egyik kanyarban(amelyik tiszta kátyú volt még akkor) haveromat leszorította egy mazdás, és majdnem átzúgott a szalagkorláton, nem sok kellett hozzá, meg úgy beverte a hátsóját , hogy egy darabig alig tudott felülni a bikera. Am Gabenek hívják ezt a haveromat, n_vitya(õ is ott volt), meg koca ismeri....
Nekem meg a múltkor elkezdett pofázni egy csaj amikor jöttem haza liláról vagy honan, és a stadiontól kicsitt visszáb kívülrõl csúnyán lebüntettem, és amikor utolért õ állt feljebb, hogy mit képzelek én, meg mi az hogy kívülrõl elõzök, meg ilyenek.....Én meg termésetesen elküldtem melegebb éghajlatra....
Ha valaki nem tud vezetni az hogy kapottt jogsit?*-)
NNo meg romániában lehet kikészülni az autósoktól! Állandóan dudálnak, én meg útálom ha ledudálnak amikor szabályosan közlekedem....Káronkodtam is megállás nélkül...Aztán késõbb a tévében láttam egy mûsort, ahol kiderült, hogy a román közlekedési szokásban alap hogy állandóan dudálnak mindenre, vagyis kb ez volt a lényege.
cindercone82: nekem is ilyen ülésem van:D... am szép konád van!