Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. February 06. - 20:28
avagy elhasznált jármü gyujtogyergyák végéröl kell leütni a pocelánt ez talán könnyebben beszerhetö mint a nagyfeszes porci, persze mind2 hatásos:D én még sose probáltam semmi ilyesmit...
Posted 2007. February 06. - 19:25
Posted 2007. February 06. - 19:22
Akármiféle kerámia megteszi.Anno osztálytársam hozott pár darab golyóbist amivel az "kilincsgyárban" a kilincseket csiszolják,az nagyon jó volt.Egyébként a sima háztartási biztosíték is megteszi,csak lövõdözni kicsit nagy.De az elv a következõ:a kerámia darab egy pontra koncentrálja az energiát.A telefonfülte ablakát vonat ablakot egy laza mozdulattal ki lehet csapni,pedig elég strapadíró anyagból vannak. - még az is megoldás ha kerámiábol csináltatsz egy gyûrût és bekopogtatsz az ablakon:-)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2007. February 06. - 19:21
Posted 2007. February 06. - 19:19
Itt nálunk a hegyen volt pár olyan csiga leesve...vagy 3db, asszem egyben is voltak egy elhagyatott mezõn....
Helyesbítettem....de arra egy nagy szelet tégla is jó...:)bár lehet hogy a porcelán jobb
Helyesbítettem....de arra egy nagy szelet tégla is jó...:)bár lehet hogy a porcelán jobb
Posted 2007. February 06. - 19:18
Én is hallotam róla már.Én úgy tudom hogy olyan porcelán kell hozzá,amit a vonatállomásokon használnak a nagyfeszültségü vezetékek szigetelésének."porceláncsiga"a neve tudomásom serint.Állomásokon én más láttam összetörve azokat be lehetne gyüjteni:)És a széldédõre kell dobni erõteljesen és attól bepokhálósodik a szélvédõ.
Posted 2007. February 06. - 19:15
Nem tom, nekem a legnagyobb kalandom a vissza.pill. lerkaratéjozása volt...bár paráztam mert nem láttam be az anyósülésre, és vicces lett volna ha kiszáll onnan egy legényke...
Posted 2007. February 06. - 19:12
tenyleg mifele keramia kell a dologhoz?
vki kiprobalta mar vagy csak urban legend?
en mar sokszor akartam venni ilyet de nemtom mifele kell
meg hogyan kell hasznalni
vki kiprobalta mar vagy csak urban legend?
en mar sokszor akartam venni ilyet de nemtom mifele kell
meg hogyan kell hasznalni
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. February 06. - 19:10
Posted 2007. February 06. - 19:08
Ideggáz mi!Chilis bab lillafüreden a kisvasút állomáson,meg a Pandában egy "terápiás barna sör".A várig a reakció létrejön...onnantól bármi lehet :-)
Posted 2007. February 06. - 19:03
Posted 2007. February 06. - 18:55
Nagyon helyes!Bár én a nyeregcsövet nem rogálnám vele,erre van a vipera:-)Azt hallotam a régi országútisok anno nem csak a rendeltetésszerû használat okán hordták a jó kis krómozott csehszlovák pumpát ;-)A mai "hájtek" világban bezzeg!Patronos pumpa meg minden....Lehet hogy kéne csinálni a patronos pumpához adaptert amivel pici kis kerámia golyót lehetne kilõni :-) Drága ám a színezett üveg....
Posted 2007. February 06. - 18:40
Jó a nagybicó eddig se volt roszz:)
vagy a rugóstag kicsit mozog minuszba v az elsõ teló kihat a gép hátuljára...
hétvégén tekerés csak vki jöjjön.
ma 2 hét után elõször ültem nagybicon ,szabadonfutosan komoly volt:D
vagy a rugóstag kicsit mozog minuszba v az elsõ teló kihat a gép hátuljára...
hétvégén tekerés csak vki jöjjön.
ma 2 hét után elõször ültem nagybicon ,szabadonfutosan komoly volt:D
Posted 2007. February 06. - 18:35
hehe
jaj tenyleg ha vki latja vagy tudja hol parkol
a DeBeE hetnyegyvenharom /elvileg jo a rendszam/
frsz-u bordo vagy piros vmi auto /olasz szerintem/
foliazva hatso ablakon feher vmi van meg
az szoljon mar nekem
beszelnem kell vele 8-)
jaj tenyleg ha vki latja vagy tudja hol parkol
a DeBeE hetnyegyvenharom /elvileg jo a rendszam/
frsz-u bordo vagy piros vmi auto /olasz szerintem/
foliazva hatso ablakon feher vmi van meg
az szoljon mar nekem
beszelnem kell vele 8-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. February 06. - 18:26
Tavaly történt meg velem az eset, hogy a bérházunk hátsó bejáratánl rendszeresen leparkolt egy autó.Mellete persze nem lehetett még gyalog sem beférni a bérházbejáratához.Egyszer felkaptam a vizet és szabályszerûen összetörtem a kocsit a bringám nyeregcsövével.Visszapillantó+lámpák+szélvédõ.Errõl ennyit.
Posted 2007. February 06. - 18:14
no most itt vok.
Mongyál nekem méretet.
Valszeg ugy kéne, hogy nyomtatva, és akkor az alapot feketébe, aztán
valahol körbevágom.
Az a gond, h. idõ, idõ, meg idõ kérdése a dolog.
a pontos méretet majd holnap, nem lenn jobb hogyha mondjuk ilyen átlátszó lenne fekete helyett?
bár a fekete is jó hogyha egyszerûbb
méretet azért csak holnap mert még nem tudom pontosan hova akarom rakni...
árban kb mit kérnél érte?
Posted 2007. February 06. - 17:35
Hi ALL!Ha valakinek van jó állapotú hajlított kormány és emberi mértû kormánynyak ócsón kérem jelezze!Halál mennyire el vagyok szokva az egyenes kormánytól.Esetleg cseealapként fel tudok kínálni B+ egyenes kormányt és BBB kormánynyakat (35° és 4 csavaros) ha valaki igényt tart rá.Ugyancsak szûkében vagyok SPD pedálnak,ebbõl is valami nem lestrapált és ócsó érdekelne.Elõreisköszi! Üdv Cinder
Posted 2007. February 06. - 16:58
kérdezném pézsét hogy e most hétvégén az Eger Dh-ra? /csak mert lenne egy apro csomag(egy 160 as tárcsa), amit megköszönném ha vki haza tudna hozni nekem../
Berki ugy néz ki egyenlöre h 7végén ráérek tekerni. de ha nagyon szép idö lesz akkor lehet h vasárnap kitekerek egerbe a cuccért, haza meg vonat...még meggondolom...
Berki ugy néz ki egyenlöre h 7végén ráérek tekerni. de ha nagyon szép idö lesz akkor lehet h vasárnap kitekerek egerbe a cuccért, haza meg vonat...még meggondolom...
Posted 2007. February 06. - 16:38
no most itt vok.
Mongyál nekem méretet.
valahol körbevágom.
Mongyál nekem méretet.
valahol körbevágom.