Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2007. február 14. - 21:57
Hétvégén én is alakítanék vmit, csak ne esne az esõ, mert sarazni semmi kedvem. Fú, amúgy most már letettem arról, h a havat várjam, de egyre jobban utálom az esõt úgy önmagában. Már annyira várom, h egésznapokat csapassunk (így helyes? ja ) kint az erdõben, és olyan idõ legyen, h még talán élvezzük is a hûsítõ esõt. Mikor lesz már vége ennek a semmire való idõnek...
Írta 2007. február 14. - 20:33
Írta 2007. február 14. - 20:20
Írta 2007. február 14. - 18:52
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2007. február 14. - 09:05
az a kaja gyötrelem, benyomtam az egész konzervert 2 óra alatt, egész este púúúztam, meg hasmentem ma reggelre is maradt még a vegyifegyverbõl, és kétszercíííp.
a kalapács péteren egy dh pálya.
én meg hétfõn vettem egy 8-as kazettát vazzeg..... kormányt keresek!!
Írta 2007. február 13. - 23:58
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1052
Vitya! 65km OK. Mehetünk! Faterod akkor jön ?
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2007. február 13. - 23:35
Ja az a kaja engem is érdekelne, pézsé.
Amúgy frankóság van, meg egyetem, meg esõ, szóval bringa az ami nincs.
Írta 2007. február 13. - 19:47
Írta 2007. február 13. - 19:36
lassan ezek is megoldodnak vettem vizálló kamáslit:)
Írta 2007. február 13. - 19:16
esetleg akinek kéne van egy elado 8as racsnim apropénzért, de még semmi baja.
Írta 2007. február 13. - 16:54
Hogy hova?Nem érteni lenni arab diák....ha gondolod gyere ki a kalapácsba
Írta 2007. február 13. - 16:53
rayes :Ha minden jó akkor a héten megvan a lóvé a kormányra!
Már ha itt atartunk:BBB kormánynyak (70mm/35°) és Bike+ egyenes kormány eladó.Szinte zsír új,érdeklõdni priviben!
És ha valaki megy valahova ugrálni (komlós vagy valami),és nem zavarnám akkor szívesen elkisérném.Szeretnék néhány fotót csinálni a sport ugribugris részérõl!
ha gondolod gyere ki a kalapácsba
Írta 2007. február 13. - 16:51
Tom ha szereted a cípõset meg monnyuk a halat is akkor van egy jó kaja amit ki kell próbálnod!Szlovák testvéreink gyárcsák de ihhon is lehet kapni /Pl. Tecsó/ pácolt hering tormás paprikás szószban!Nagyon jó!Ha meg vagy fázva kihúzza a taknyot az orrodból!A másik az "ördög saláta" kint szoktuk venni a szlovákoknál.Ez olyan mint a párizsi saláta csak van benne SteveStrong meg darált cseresznyepaprika!Huncut egy találmány.Nem rögtön csíp,vár egy picit míg leér,aztán lentrõl felfelé elindul egy kellemes csípõs érzés...a baj csak az hogy mire beingul a "reakció" addig megettél belõle vagy 10 dekát .Nekem 20 dekához átlagban 1L Kofola elfogy!
Huh hát ezeket szívesen megkóstolnám, sõt, ha nem felejtem el, és alkalmam lesz rá akkor megkóstálom:D
Most jut eszembe, én még nem is ebédeltem..... megyek is leküldök valamit, már úgy is csöpög a nyálam......
Írta 2007. február 13. - 16:33
Már ha itt atartunk:BBB kormánynyak (70mm/35°) és Bike+ egyenes kormány eladó.Szinte zsír új,érdeklõdni priviben!
És ha valaki megy valahova ugrálni (komlós vagy valami),és nem zavarnám akkor szívesen elkisérném.Szeretnék néhány fotót csinálni a sport ugribugris részérõl!
Írta 2007. február 13. - 16:28
ez nagyon kemény cucc lehet!
na koca milyen a hajtás?...már nem sok kell h nekem is meglegyen!
na minden jó!
Írta 2007. február 13. - 16:16
Tom ha szereted a cípõset meg monnyuk a halat is akkor van egy jó kaja amit ki kell próbálnod!Szlovák testvéreink gyárcsák de ihhon is lehet kapni /Pl. Tecsó/ pácolt hering tormás paprikás szószban!Nagyon jó!Ha meg vagy fázva kihúzza a taknyot az orrodból!A másik az "ördög saláta" kint szoktuk venni a szlovákoknál.Ez olyan mint a párizsi saláta csak van benne SteveStrong meg darált cseresznyepaprika!Huncut egy találmány.Nem rögtön csíp,vár egy picit míg leér,aztán lentrõl felfelé elindul egy kellemes csípõs érzés...a baj csak az hogy mire beingul a "reakció" addig megettél belõle vagy 10 dekát .Nekem 20 dekához átlagban 1L Kofola elfogy!és hol adnak ilyen csípõs halálkaját?
Írta 2007. február 13. - 14:59
KucKuc!!
Méregettem...
a matrica:
hossza: kb 12 cm
magassága: kb 2,5-3cm
így kéne kb....
és ha azt kérném, hogy fekete alapra almazöld-írott betûkkel lenne írva a magellanboy, és a háttérben egy nagy vagy több kicsi koponya lenne fehérrel, akkor az sem lenne para?....na meg hogy hogyér csinálnád....
Lornak meg gratu a ketteshez...
KucKuc ez megtúdnád mûvelni?
Ja meg hogyér vállalod?
Írta 2007. február 13. - 14:58
a plusz takarmányboltban lehet venni, olyan kemény hogy páncélba zárják, hengeres formában. speciális kioldó szerkezetre van szükség hozzá, valaki konzervnyitónak híjja.és hol adnak ilyen csípõs halálkaját?
Írta 2007. február 13. - 14:57
Alsócsõre, kavicsfelverõdés ellen átlátszó fólia.
Ha tuggyátok hol volt régen az illegal, annak az épületnek a gyurikapu felõli végén van a MIK igazgatóság, és vele szemben egy dekor kis- és nagyker.
Macso Kft.
vagy esetleg én is hozhatok, megbeszélhettyük...
Szinvaparknál az írószerben 250ft egy méter...
bár vékonka, meg lahozza a magasnyomásó a JET-nél-.